149

Анонимен

преди 4 години

Не съм виждал БНВ одарено отзад.На всеки десет катастрофи осем са с БНВта.Асфалта там е много изгладен ,достатъчно е и една капка масло на асфалта и задницата се е завъртяла.БНВ никога не бих си купил.Гъзарски коли.Кола със задно не трябва да се прави над 90 коня.

148

Анонимен

преди 4 години

Разликата между дивите племена и цивилизацията е ред и законност. При диваците управляват правилата на джунглата.

147

Анонимен

преди 4 години

Казват че се е движела с 200км..в час.Не знам как от светофара на Воршилов до следващия светофар ще развие тази скорост освен ако не е хванала зелената вълна.Участвала била в гонка с друга кола.Правила маневри за изпреварване ляво -дясно платно.Просто доста преди светофара е решила да намали,чукнала е спирачки от там губи управление защото колата поднася още повече че на тия БНВ та малко им трябва за въртележка, надясно през трамвайната линия и за късмет директно странично в железния стълб.

146

Красс

преди 4 години

Къв е тоя зор с тия БМВ-та, на по 15г, не мога да разбера.Видиш ли старо БМВ на пътя, ВНИМАВАЙ!Кара го потенциален самоубиец...

145

Берлин

преди 4 години

В Германия ако караш със превишена скорост в града не само ще те глобят и вземат книжката, но ще те опандизят, защото си застрашил здравето и живота на останалите дори без да е станало произшествие. Пък при катастрофа затвора ти е сигурен. Дисциплината на германците се гради върху контрола и наказанията. От 1000 г. там е така.

144

Анонимен

преди 4 години

Всеки един тука си мисли, че само той е много спазващ закона. Всички сте един дол дренки. Масово всеки прави, каквото иска и после и акъл дава. Това е манталитет, а не камери.

143

Анонимен

преди 4 години

В БГ има най-много полицаи на глава от населението от целия ЕС. И какво допринасят за сигурността на населението?Това е риторичен въпрос.

142

Анонимен

преди 4 години

Да сложим камери на всяка педя искаш ли? И по един полицай на всеки метър. Щото сте тъпо семе и неможете да разберете че трябва да спазвате правилата за живот в една общност. Племената дори са по умни от вас. Ти виждал ли си в племе полицай на който да плащат? То като сте простии и комплексирани и господ не може да ви помогне.

141

Анонимен

преди 4 години

Кучето скача според тоягата. Истинските виновници са липсващият контрол и бездействието на полицията.

140

Анонимен

преди 4 години

В Германия поне 50% от колите са с над 120 коня и такова нещо в града няма как да стане, само казвам.

139

Анонимен

преди 4 години

Къде е полицията и къде са камерите по тези отсечки? Виновни са управниците, които отговарят за сигурността не само по пътищата. Момичето е само жертва на системата, трудно ли е да се разбере?

138

Анонимен

преди 4 години

Свидетели казват, че се е състезавала с друга кола. С 50км/ч щеше да излезе без никакви травми, щото нямаше да изхвърчи чак до стълба. Пък и да нацели стълба с 30км/ч странично щеше да има ден лечение и вкъщи. Мозъкът липсва. Тва е.

137

Анонимен

преди 4 години

Глобите няма да помогнат на вече повредените отпреди глобите анархично настроени. Както виждаме герб направиха солени глоби и какво ли не... Просто манталитет. Манталитета е над законите. Това е проблем в главата, а не в джоба.

136

Ванката

преди 4 години

Жалко за момичето.... така ли трябва за приключва един човешки живот.......замислете се бе всички вие които се правите на състезатели на пътя,един миг и всичко приключва.Жалко и за родителите на това невръстно дете.......

135

Анонимен

преди 4 години

Глобите в града (движение със):60 - 70 км. - 150 евро70 - 90 км. - 500 евро90 - 120 - 1500 евро + 1 месец затвор (ефективно винаги) + 1 година без книжка120 - 150 - 3000 евро + 3 мсеца затвор (ефективно винаги) + 3 години без книжка150 - 200 - 5000 евро + 1 година затвор (ефективно винаги) + 5 години без книжкаТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО? Или сред диваците ще се създаде напрежение и ще протестират, защото не могат да различат реда (безопасността) от полицейщината.

134

Анонимен

преди 4 години

Да почива в мир! Всеки е правил грешки като млад...Миналото лято срещнах случайно на черноморието ни организирана група инвалиди(мисля,че руснаци).Сред тях имаше младо момиче,на не повече от 25,само с една ръка беше останала,с автоматизирана инвалидна количка.Потресаваща гледка!Винаги,когато шофирам на отсечка предразполагаща по-висока от позволената скорост се сещам за онова момиче...

133

Анонимен

преди 4 години

Ако родителите са дали пари за моргата на колела, не знам.

132

Анонимен

преди 4 години

Такава катастрофа с рено или пежо сигурно няма.

131

Анонимен

преди 4 години

Няма ли камери, които да са заснели това ?

130

Иванов

преди 4 години

Жалко за родителите й. Как ли ще го преживеят?