64

привет от Германия

преди 4 години

Накрая нервите на нормалните хора няма да издържат и ще започнат да причакват гейове в някой ъгъл и да им чупят главите! Дори може да се стигне до нападения в домовете на гейовете ! Прекалиха с тези развратени демонстрации и накрая ще получат това което търсят! Защо суингърите не правят демонстрации и протести с искания да се узаконят бракове между 5 семейства заедно , тоест всичките 5 суингърски семейства да са едно цяло семейство ?! Глупаво звучи нали ? Толкова глупаво колкото и брак между г

63

Анонимен

преди 4 години

Ае стига с тези гей паради.

62

антиджендар

преди 4 години

До 108 Waffen SSПоявиха сеизвратеняци от ежедневно групово дрогиране и четене на сороската джендаридеология

61

Таско Ерменков

преди 4 години

Тони Кутев ми открадна червилото

60

привет от Германия

преди 4 години

Един нормално мислещ човек би се срамувал ,че е гей , а не публично да афишира сексуалният си порок ! Има различни видове сексуални пороци и всеки ако стане публично да ги афишира това означава ,че всички те са по-глупави и по-нагли дори и от гейовете ! А що се отнася до сключване на брак и право на осиновяуване на деця - бракът не е просто съжителство с цел секс , бракът цели създаване на поколение ,а поколение се създава от секс между мъж и жена ,тоест детето трябва да има майка и татко !

59

Waffen SS

преди 4 години

Почвам да вярвам в разни конспиративни теории.От къде се нароиха толкова много хомосексуалисти.Дали е от ГМО-о,дали от пълни с хормони храни, от електромагнитното замърсяване, от затлъстяването, от наркотиците,от видеоигрите или от филмите,които нагло и безсрамно презентират тази анти-човешка същност.Чудя се на тези отклонения как може да не харесват жени,приятно ухаещи,гладки,еластични и обли където трябва..

58

popa ot razgrad

преди 4 години

едно време бяха смешни...вече е гнусно...

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 91Айнщайн е бил пушач искаш да кажеш че некъв обратен дето ръси СПИН и пецка малки момченца е безопасен човек а Айнщайн е бил терорист?Е тва ви е лошото на вас хомосексуалистите полудявате и не осъзнавате колко сте болни с психиката.

56

Националист

преди 4 години

А бе, имало и политици между тези,"розовите" , добре де, те как гласуват като са все в наведено положение и се държат с 2 ръце за палците на краката?

55

Анонимен

преди 4 години

Абе тия кога имат време да ходят по гейските паради и да пишат във форумите против Русия ?

54

Анонимен

преди 4 години

В такива моменти си мисля че щеше да е по-добре ако нацистите бяха спечелили войната...

53

хахахааааа....

преди 4 години

Защо не в София.....

52

Лалев

преди 4 години

Не виждам на парада наш Сергейчо и поддържащите го в БСП джендърчета ,дето се мъчат да ликвидират Партията.

51

Анонимен

преди 4 години

Затова макар да съм противник на гей-парадитене мога да приема някоя еугленада ги сравнявасъс неща които са здравословни и не вредят на никого,за да оправдае собствените си социално разрешени наркомании!

50

привет от Германия

преди 4 години

Лошо е когато сексуално развратени хора влязат в политиката ! Тогава и ненормалното става нормално ! Мисля ,че газовите камери на Хитлер не са били използвани правилно ,трябвало е да бъдат използвани срещу сексуални развратници , а не срещу нормални и обикновени евреи ,роми и др. ! На тези психично неуравновесени сексуални развратници дори през комунизма никой не им пречеше да правят какъвто си искат развратен секс , сега също никой не им пречи , но разврата трябва да се узакони ,бракове и пр.

49

Анонимен

преди 4 години

Нещата опират до това какво е в момента социално приемливо в бантустана!В България в моментасоциално приемливо да пушиш по две кутии на дени да се напиваш като *** петък вечер!Ако си спрял цигарите и се хранишздравословно, защото междувременно може да си си направил здравословни проблеми,хората от твоя социален кръг те гледат леко снизходително, все едно си луд, или се водиш по мода.Психология на овчето стадо

48

Добри Джуров

преди 4 години

А армията не можа да направи парад !!! Нямаме техника- Цецо и Цецка си купиха апартаменти,някои построиха къщи за гости с държавни пари, Каракачанката открадна от паспортите 50 000 000? ,а за армията пари няма...

47

Шопо

преди 4 години

Абе тая/тоя/ Вурст нали има вурст/салам/ ,как тогава ще е певица ? Да ми обясните,оти ние на село сме прости ...

46

Анонимен

преди 4 години

До KyroЯ се вземи в ръце-не можеш да слагаш на една ногахомосексуализма ,който доскоро се водеше болест,здравословното хранене и непушачите!много по-вредно е пушенето която е заболяване-вид наркоманиятежка форма на пристрастяване!И с безпардонното си пафканенагоре-надолутровите околнитеи сте много по-вредни за обществото от гейоветекоито пак подчертавамне защитавам!и ти го казвам това с ясното съзнание на човек пушил също тъй безпардонно над 25 години...

45

Анонимен

преди 4 години

Дъгата е нещо красиво.Розовото фламинго е една много хубава птица.Не разбирам защо някакви болни психари изведнъж решават че това е техният символ.Дъгата е съществувала много преди някой от тия *** да реши че ще се пляка само с мъже за да бъде "модерен" и " свободен".Фламингото си е животно-птица такова го е направил господ.