35

АнонимеН

преди 4 години

ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС!!!ТИЯ СА ИЗПРЕВАРВАЛИ И СА СЕ НАБИЛИ ЧЕЛНО В РЕНОТО!!!!ЩЕ ИЗПРЕВАРВАЛ ТОЙ ТОЧНО КОГАТО Е ПОЛИЦЕЙСКАТА КОЛА ПРЕД НЕГО!

34

тъп

преди 4 години

***. по ***, ченге...за неразбралите

33

фатмака

преди 4 години

Как се дава доверие на 28-29 годишни полицаи, които не са ходили в казармата.Казармата учеше на изпълнителност и отговорност за службата.Сега е свободия и високомерие.Това е резултата!

32

Анонимен

преди 4 години

Видеорегистраторите,у нас не са забранени, но в много страни (вкл. европейски) не само че са забранени, ами глобите са много, много сериозни. Проверявайте в интернет в кои страни може да се ползват и в кои не, преди да карате в чужбина.

31

избирател

преди 4 години

Никой не се е съмнявал,че виновен ще е водача на сругия автомобил!!!Просто се надявахме да няма повече жертви!

30

Полицай

преди 4 години

Дръпвам линийка, после ме дръпва линейката

29

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам дедушкото да е карал силно. Не вярвам и да му е прилошало. По-скоро некрологът е бил със забавени реакции или се е заблеял нанякъде.

28

Анонимен

преди 4 години

Даже и да не важат официално записите от регистраторите в съда , съдията като види клипа в нета това му действа психически при вземането на окончателното решениеОсвен това много пъти самата полиция се задейства ии търси нарушител само от видео на нечий регистратор Например случаят с водача който излезе и удари колоездача преди 2 дни

27

Скрита камера

преди 4 години

Видеорегистраторите се взимат под внимание в съда в някои страни, за съжаление Бг не е от тях... Иначе съм за тях!

26

точно на ШЕЛ

преди 4 години

Точно там има и камера за скорост , и за трафика . . освен ако не са служили и от тол-аджийските вече . . . поне ще има записи за анализ ! ! !

25

MaйMyнaтa

преди 4 години

До 28Ти джеки, си много эапознат с генетиката...браво!!

24

Мейстър Емон

преди 4 години

Докато не видя видеозапис не вярвам на нещо казано от родната милиция.

23

Анонимен

преди 4 години

В България нито младите, нито старите могат да карат. Старите не могат защото вече са гpoxнали от начина на живот в бълxaйpacтан - смачкани физически и психически, лоша концентрация, бавни рефлекси, слаб фокус, липса на физическа сила. На 60 изглеждат като западняк на 90г. ! Младите пък са диваци, но и тях ги чака същото - на 40г. ще изглеждат като чужденец на 70г. Това е заради мръсния въздух, лошата хpaна, и цялата българска мърлящинa !

22

Анонимен

преди 4 години

Видеорегистратора се приема като доказателство в Русия от години ,при нас не ,ако няма други свидетели ще си имаш филмче за спомен

21

бесен

преди 4 години

Нали на жената и нямаше нищо как така изведнъж починала!?Кви са тия работи бе?

20

Д-р Исня

преди 4 години

И как е загубил контрол варненецът? Опитал се е да избегне правещ обратен завой полицейски автомобил на непресечена осева линия?

19

Анонимен

преди 4 години

Вчера нанасят пътна маркировка преди знака стоп. Аз казвам на 35 годишен съсед , че повече няма да може да паркира там , а той ме пита: това място за инвалиди ли е? Кой трябва да се провери ежегодно? ???

18

до 1

преди 4 години

Като станеш на 60 тогава ще ги даваш тези акъли --по улиците е пълно с таксиджии на над 60 г и не карат като луди колите си--по скоро внуците им са за преглед всяка година...интересное участниците в катастрофата КОЛАНИ сложени имали ли са !

17

Анонимен

преди 4 години

Бъдете умни Слагайте си видеорегистратори , вече са евтини Не е логично човек да даде 5 000 лева за кола и да се скъпи за още 100 лева за камера

16

Анонимен

преди 4 години

До 1 а не може ли ежемесечно?