55

магурката

преди 4 години

Пак ще се разбере след авто-техническата експертиза,но няма как водача на реното да не е предизвикал всичко след като е влязал в другото платно,но разбира се мъртвите не ги съдят и затова думата виновен е неуместна,а може и инфаркт да е получил,някакъв дефект реното да е дало,а полицая,ако има съпричиняване,то ще е минимално - евентуално,ако е имал възможност да го забележи и да реагира.

54

дгд

преди 4 години

абе тези полицейски коли, нямаха ли видеорегистратори, да се види точно какво е станало !???

53

Анонимен

преди 4 години

В Украйна имаше наскоро случай , уж водач не дал предимство на патрулка с с включени светлини която водела колона военни коли Даже бяха сложили пред камерите за интервю военни да коментират ситуацията Оказа се че има камера на кръстовището и хоп изненада - няма никаква военна колона , патрулката е сама и даже без проблясващи светлини и е без предимство Представяте ли си какъв театър бяха измислили от полицията за да се оправдаят Но там хората ги разкриха а у нас само мрънкаме по форумите

52

Анонимен

преди 4 години

Какъв бой ще ядете вие пак от Бойко наесен

51

БОЙКО, ИЗЧЕЗВАЙ !!!

преди 4 години

БОЙКО, ИЗЧЕЗВАЙ ОТ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ !!!ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ НЕВЕЖЕСТВОТО ТИ !МАХАЙ СЕ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ !ИЗЧЕЗВАЙ, МАФИОТ ТАКЪВ !

50

Анонимен

преди 4 години

По принцип не съм срещал патрул да нарушава закона извън града. Карат даже доста бавно. Ако бързат са с сигнализация. Обаче съм виждал доста неадекватни стари хора ..Ама доста . Сетивата им се забавени , скоростите на новите коли големи , движението натовареноо. Правят много бели и в града старите.

49

.....

преди 4 години

Та, представете си, че господин полицаят е претърпял ПТП, виновен или не, с алкохол или без, но в момента е под стрес, дори да не е наранен! Длъжен е да доложи веднага! Неговата служба, веднага до по горното място и то не просто - имаме случай, а до час - два с куп изисквания, писмено - Кой, къде, кога /дата, час/ имена, на документи и ЕГН на него и другия водач, и марки на МПС, пострадали, щети, вина, алкохол, съставени актове по чл... застраховка , при кое ЗД...!

48

Анонимен

преди 4 години

Най ме възмущава това, как началниците на полицаите имат за първа задача, казано на техен жаргон - да си ,,вържат гащите" или ,,сложат тенекийката отзад" да не би да нарушат някое нормативно безумие, тоест - да се ,,издънят"! Понеже искат да покажат на обществото колко са взискателни, непременно трябва да отбележат, че е извършена проба за алкохол! И на тримата, а единия, както посочват е С опасност за живота! Точно пробата е най важна в момента! Щото ще има дърпане на уши!

47

Turbogazar

преди 4 години

Гледам доста болни мозъци тук. Днес минах от там час след катастрофата. Колите бяха още на пътя, в платното на полицаите, идарени челно, до половината смазани. Не знам колко ви плащат да тролите, но рано или късно всеки получава своето.

46

Анонимен

преди 4 години

Кои, господа полицаи, са най-големите нарушители на пътя? Алпинистите ли или водолазите? Стоите като патици по храстите, ама да ви викне, недай си Боже, някой и виете на умрело за заплатки.

45

Анонимен

преди 4 години

Ми навлязал е в насрещното! Някой да се съмнявал, че е обратното?Те и други, двама се самозастреляха в гърба с ловни пушки! Какво друго сте чакали да ви дадат като новни ?

44

Василев

преди 4 години

Бойко Борисов, отиди си с мир, ти се изчерпа , вече нищо позитивно не може да донесеш на българския народ и държава!!!Ако искаш върти си бизнеса, ако искаш отдай се на семейството и внуците, ти не можеш да се пребориш с корумпираната герберска шуро-баджанашка селско-просташка държавна администрация, и това се видя с невъоръжено око!!!ГЕРБ си отива от политическия живот в България и застава заслужено до СДС,ДСБ и НДСВ, с подкрепа 0,1%!!Бойко надутият балон се спука и издиша!Уйл Хентридж!ЦРУ!

43

Анонимен

преди 4 години

Мнението на гражданите за полицията е ясно.Министърът и глав сека чупят ***.Гледам сега са им разрешили да носят бради и вече приличат на терористи в униформи.Обикалят с едни микробуси по пет шест човека и се правят на важни.Има и доста жени.Те са най-опасни,защото избиват комплекси.Може тия полицаи и да не са виновни,но хората са настроени отрицателно и просто не вярват на полицията.

42

Анонимен

преди 4 години

Назначават за полицаи някакви наркомани ,после ето го резултата

41

1

преди 4 години

До Роб на влаЗтаМного проЗти хора има! Ами нали са на работа и подлежат на вадължителен тест!

40

Анонимен

преди 4 години

За провинциалистите коли са като оръжие за масово поразяване.

39

Василев

преди 4 години

Според мен, корупцията е раковото образование, за което трябва оперативна намеса, и не е сигурно дали после организма ще има сили и имунитет да се пребори и оживее!!!Половината тежки катастрофи са в следствие на корумпираната система!!!Агент Гуидо Матилди!ЦРУ!!!

38

Роб на влаЗта

преди 4 години

Кръвните проби на тримата полицаи са отрицателни...Смях....По закон само водачът не трябва да е пил..А кръвните проби на почистващата фирма на пътя какви са ?

37

АнонимеН

преди 4 години

ПОЛИЦИЯТА И ПАРТИЯ ГРАБ СА ПРЯКО СВЪРЗАНИ!!!ОТ ГРАБ ИМА НАРЕЖДАНЕ ВИНАГИ ДА ЛЪЖАТ КОГАТО ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ДА НЕ СЕ РУШИ ИМИДЖА НА ГРАБ ! ПОЛИЦИЯТА В МОМЕНТА Е САМО ЕДИН ПРИДАТЪК НА ГРАБ ПАРТИЯТА!

36

АнонимеН

преди 4 години

НАГЛИТЕ ЧЕНГЕТА УБИХА 2-*** ДУШИ И СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ПРИКРИЯТ СЛЕДИТЕ!!!!