15

до 9,10 и 11

преди 4 години

Да ви кажа,че така си беше и преди Бойко да проходи и проговори.И сега пак е така.Преди 3 месеца вечерта на пешеходна пътека забелязах бял автомобил движещ се поне със 120 км/час.Върнах се на тротоара и когато автомобила пресече видях,че е бяла полицейска "КИА" без сигнализация.Полицаят който шофираше изглежда ме е забелязъл,защото включи светлините.Ако не се бях върнал сега щях да съм мъртъв!*** се някъде оплачи-МВР са недосегаеми!

14

Анонимен

преди 4 години

Абе рептилите, илюминатите и масоните са виновни! И 5G-то също е виновно!!! И Костов също! Съсипаха я тая държава бе!!

13

Анонимен

преди 4 години

До СтратегМат'ряла кофти бе, глупи. Бойко ли ви кара колите като изтерван бе! Спазвайте правилата и всичко ще е наред! Ама карате като джигити, за което все някой друг ви е виновен.

12

Анонимен

преди 4 години

Не е виновен Борисов, Костов е виновен!!! И ЕС също е виновен...и НАТО..НАТО да не забравим!!! Абе целият свят ни е виновен, че сме проста ***, ама айде..

11

Стратег

преди 4 години

До SakiНе,точно;))) За да станеш служител на Бойко, наистина трябва да нямаш душа!

10

Saki

преди 4 години

Едните са слу ители другите души. Служителите не са ли души?

9

Стратег

преди 4 години

Смъртта на туземното население "***" е идеята за просперитета на Бойко, а ццциганчята са новите българи, неговите верни бъдещи поданици! Бойко жъ иляди!

8

Стратег

преди 4 години

До Анонимен"Борисов 3" -Геноцид и Смърт!

7

Анонимен

преди 4 години

Търся да си купя танк, вече ме е страх да пътувам ... избиха се!БГ е на първо място по смерт на пътя в цяла Европа, факт проверете в нет-а има доклади.

6

М.

преди 4 години

1312

5

Анонимен

преди 4 години

Жена загинала , убит колоездач ,катастрофа със загинал и трима ранени, катастрофа на прочутата магистрала "Тракия" ..само до обяд и само за един ден..г-н Борисов и подчинените ви , партийни водачи на другите партийки ,намърдали се в парламента обяснете ни към какъв просперитет вървим ,та всеки ден се пишат хвалебствия как сме по- добре от другите в Европа ,че даже и много емигранти се завръщат в този неописуем "РАЙ"???

4

гостенин

преди 4 години

Или патрулката е тръгнала да влиза Шела, или всрненеца (при движение в посока София на нарушаващия).

3

Ханко Брат

преди 4 години

коне със сирени им дайте на куките да борят бандюгите

2

Невъзвращенец

преди 4 години

Най-вероятно във варненската кола са били мигани с купени книжки, продадени им от шефа на варненския кат, който е авер на шефа на блъснатите куки. Така действа КАРМА. Дано се оправят... куките, не миганите.

1

odpo

преди 4 години

Да ви кажа какво ще стане!! Не е виновна патрулката... те тези плиткоумни фуражки никога не са виновни за нищо... особено когато причиняват СМЪРТ!