9

До 6

преди 4 години

Плешив яворчо ти си ли? :))))))) Или някой твой копой с диплома за 6-ти клас по кибер сигурност :)))))

8

Анонимен

преди 4 години

Вижте нашите терористи като Евгений Дайнов .Истерия ,злоба ,заплахи ,но за исляма мълчи като пукал .Либерал бил жалък комуноид с китара.

7

Анонимен

преди 4 години

С пощенски писма да си бяха кореспондирали, пак нямаше да ги хванат..

6

...

преди 4 години

Почват пак да се пишат лъжите, че САЩ не била демократична страна, а видиш ли Русия била. Само един въпрос въпрос имам - колко разследващи журналисти в САЩ са умрели при подозрителни ибстоятвлства и колко в Русия. Жокер - втората цифра е в пъти по-висока. В Русия разследваща журналистика която да не е под усарите а властта на практика няма.

5

Присмехулник

преди 4 години

как чичко паричко с плитките около ушите - биг брадъра пак разделя света на терористи и "умерени бунтовници" :-)))

4

Анонимен

преди 4 години

"Терористите се насочиха към Telegram , защо?"Защото всички овце са се наблъскали във фейсбук и туитър, а там службите редовно им доят данните.

3

Анонимен

преди 4 години

Ами затова ще го използват, защото тази г-а-д-и-н-а дуров, който го е създал (да, говорещо име!) не искаше да даде ключовете на руските служби! Както между впрочем, направиха и фейсбука, и гуглето и всички други, когато от цру им скръцнаха със зъби! Ама в Русия нали все трябва да се плещи за някаква "свобода", а в краварията даже и намек за това няма, ама тя била "демократична" страна!!! Да припаднеш от смях!!!

2

Анонимен

преди 4 години

"Самата технология, която използва Telegram предполага изцяло прикрита комуникация между две страни."В което няма нищо лошо. Отне ми 6 години, да накарам половината главнаци, да минат на него.

1

Анонимен

преди 4 години

Ами не, причината е проста. Най-добро е. Скайп и другите са постоянно бъгави.