212

Ха така!

преди 4 години

Ами разбира се, че всичките - Гоце, Яне, Даме, Гьорче, Климент и Наум са БЪЛГАРИ! И сите улици и сокаци у македония носят имената на Българи и паметниците също! Ако македонците искат да бъдат гърци или сърби това е друга работа.

211

Ичиргубоил

преди 4 години

"Ако напишете Гоце, Яне, Даме, Гьорче, Климент и Наум като българи, ще трябва да преименувате всички топоними и имена на училища, булеварди, университети, които носят техните имена". Така е - много се радваме, че сте кръстили на българи толкова много обекти в подарената ви от българи територия! Живи да сте! Ще дойде време пак да искате да се върнете в пределите на Майка България и това ще ви го отчетем като плюс!

210

a

преди 4 години

дедо беше българин, тате също, аз вече съм сърбин, нищо че те пречукаха тате+дядо. Моето лично мнение обаче е, никакви опити да ги приобщаваме тея. Толкова ни мразят, искат да ни убиват, ежат, по-добре не. По-добре да ги оставиме на Албания/Сърбия/Гърция, който иска да се захване с тях (гърците имат някакъв шанс да ги направят човеци).

209

Един Българин

преди 4 години

Абе, големи *** сте македонците! Мигар не знаете, че сте Българската Западна Украйна! Това ви е следващото име - запомнете го!

208

da4o

преди 4 години

ПрофесорДе гиди югозомби лъжливо.

207

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAНаша? Наша? АХАХАХААХ! Ти още ли си мислиш, че нещо в бъглария е "на народа". Съжалявам пич, но не е. В българия всичко е на малцина.

206

Анонимен

преди 4 години

То България ще си замине преди Македония!

205

Анонимен

преди 4 години

Що за албанците няма сръбска асимилация? Просто голяма част от македонците искат да са македонци! Като искат - да са! Който иска да е българин - ще намери начин да е българин! Ще плати на МВРО някой лев и ще попучи паспорта!

204

Анонимен

преди 4 години

Нещата се движат в правилната посока, но над 100г. сръбска асимилация не могат да се изтрият за една-две години.

203

Анонимен

преди 4 години

Може ли да сме толкова жалки .Науката ни се македонизира.Дракула бил българин,Йосиф партиарх на Византия бил българин ,...Е докъде стигаме .

202

Анонимен

преди 4 години

Бойко каза тия работи да ги оставите на историчарите, а неговата грижа е да вървят проектите, да се строят пътищата, коридор 8000, Западните Балкани и охрана на въздуха на Северна Македония с новия самолет, когато пристигне!

201

Анонимен

преди 4 години

До Наблюдател до 178 А КОРИФЕЯТ НА ЗАПАДНИТЕ АЛКАНИ ,НЕ Е ЛИ МАРИОНЕТКА ,ДА ПРИЗНАЕ МАКЕДОНСКИ ЕЗИК И ОТДЕЛНА НАРОДНОСТ ?

200

Анонимен

преди 4 години

От всичко разбрах ,че корифеят на Западните Балкани ,обединителят на Балканският полуостров се е о.*** като Карпатска мечка и сега ,,свободната и незевисима ,,преса ,мило и драго ще дадат ,от 99 *** ,,сълза вода ,,ще вадят ,за да го закрилят като Матросов ,пред ДОта .Ще си смучат пръстите и на краката ,ако трябва, и главата в г.за ще си наврат ,само и само да не се чуе,че корифеят е гол .Каквото и да става,макетата ,ще въртят ,сучат но няма да отстъпят ,Така е ,когато управлява продажник

199

Херодот

преди 4 години

Само кухотата на Знайко е по-огромна от числеността на траките.

198

Наблюдател до 178

преди 4 години

Георги Димитров е бил марионетка. С нищо не е прецакал Тито. Македонизирането на Пиринския край се извършва по времето на Георги Димитров и няма никаква съпротива от негова страна. Решенията са се вземали в Москва. Ако там бяха решили Северна Македония да е Южна Сърбия сега просто щяхме да си говорим за южни сърби, а не за северномакедонци. Определено е по-добре Северна Македония да е отделна държава, отколкото да е част от Сърбия, тук съм съгласен, брат.

197

Анонимен

преди 4 години

Друго си е на центъра в столицата да си има паметник със славното име "Войн на кон"

196

Анонимен

преди 4 години

Е тука България няма голям избор. Ние ги имаме за рода. Как да не им помагаш. Така е кога имаш по малък брат. Калпазанин, неблагодарен, ама рода. И сега си вихрят кончето, ама от високо ке паднат. И кой пак мислите, ще им подаде ръка. Маке, сърбофилско, александър македонско любещо, ама нашенско родно и мило.Нищо, ние ще сме големи, ако и въпреки сите помия дето сипят върху назе, намерим сили да им помогнем. То и сега им помагаме, да не ходят у криви ниви, ама не го разбират.

195

Анонимен

преди 4 години

Не знаех, че е имало в Македония село на име Гологъзица. Мисля обаче, че ако този факт беше известен на гърците, спорът за името на Македония можеше много лесно да бъде разрешен. Защото ако бяха кръстили цялата си измислена държава Гологъзица, хем щеше името да си е тяхно, хем щеше да отговаря напълно на същността им, а и гърците нямаше да имат нищо против. Можеше дори ако трябва и Северна Гологъзица да се нарекат. Още по-звучно ;)

194

Един

преди 4 години

Макетата много *** народ!Напъваха с пропаганда години наред да се презентират по света, като потомци на Александър Велики. Кои са така и не разбраха, във всеки случай не са тези, за които се мислят.Не знаят истината и историята, но и отказват да я научат!А това е вече белег за тъпотия!Аз много се кефя на гърците как им смениха името на държавата.А ние все толерантни.

193

Анонимен

преди 4 години

"А и химна ще трябва да смените. Няма да го има вече онзи стих с Гоце Делчев, Питу Гули, Даме Груев... Ще трябва да го пеем с тралала..."Сменете го с мелодията от Бени Хил. Така няма да има нужда да пеете.