11

Анонимен

преди 4 години

те им правят фоерверките,после се стичали на помощ.лицемер,продакшъм

10

Анонимен

преди 4 години

чебураци на заплата, я напънете 2-те мозъчни клетки дето имате - кой печели от този конфликт? Рассия, Саудитска Арабия............ нямам повече въпроси.

9

Наблюдател

преди 4 години

Колкото Ал Кайда срути кулите, толкова и иранците нападнаха танкерите. САЩ си търсят повод за война, ама вече никой не им се вързва. Нещо като в приказката за лъжливото овчарче.

8

Гост+

преди 4 години

Чудя се защо Белите Каски с централа базирана в Лондон не са там за да помогнат на бедстващите екипажи и осигурят повечко доказателства срещу Иран ???

7

Анонимен

преди 4 години

Американците явно се опитват да приложат малайзийския номер и срещу Иран. Интересно е че в района е пълно с американски военни сили и липсват радарни доказателства за атаките. Операторът на японския танкер заяви, че е бил ударен от летящ обект, а американците представят видео "доказателства" как иранците били пращали кораби да събират морски мини...

6

Анонимен

преди 4 години

На това му се вика гьoнсурaтлък!

5

Анонимен

преди 4 години

Колко удобно- точно след като отношенията между САЩ и Иран се обтегнаха, изведнъж започнаха тайнствени атаки над танкери в оманския залив и американците сочат с пръст към Иран. Чак е обидно, че Вашингтон се опитва да ни изпързаля с толкова евтини трикове.

4

АнонимеН

преди 4 години

АТАКИТЕ СРЕЩУ ТАНКЕРИТЕ СА ИЗВЪРШЕНИ ОТ ФАЩ МНОГО ПРЕЦИЗНО ЗА ДА НЯМА ЖЕРТВИ, ЕКСПЛОЗИЯ И ПОТЪНАЛИ ТАНКЕРИ!!!--------------------ИРАН НЕ СИ ИГРАЕ ТОЙ ВИНАГИ БИ ПОТОПИЛ ТАНКЕР ЗА ДА НЯМА СЛЕДИ АКО ИСКА ДА СТРЕЛЯ!И ИРАН НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА ИЗГОДА ДА СТРЕЛЯ ПО ТАНКЕРИТЕ!!ДОКАТО ФАЩ ИМАТ 100% ИЗГОДА ДА СТРЕЛЯТ ПО ТАНКЕРИТЕ!

3

Анонимен

преди 4 години

"Спасени". В кавички. САЩ са майстори на риалити спектакъла

2

Анонимен

преди 4 години

"САЩ обвиниха Иран, че е атакувал двата танкера."Каква е логиката Иран да атакува танкерите и после да праща спасителна мисия? На мен ми изглежда, че САЩ упорито се опитват да накиснат Иран и съмненията ми се подхранват още повече с жалкия "видеозапис" приличащ на неясни кадри от Първата световна война.

1

АнонимеН

преди 4 години

ФАЩ И ИСРАЕЛ ВЕЧЕ СИ ПРИЗНАХА, ЧЕ ТЕ СА ОТГОВОРНИ С ЦЕЛ ДА ОБВИНЯТ ИРАН И ДА ПОВЛИЯЯТ НА ЦЕНИТЕ НА ПЕТРОЛА ДА СЕ ПОКАЧВАТ А НЕ ДА ПАДАТ КАКТО СИ Е РЕДНО!