31

Анонимен

преди 4 години

До 27Аз имам пари, да си позволя хубави неща. Кйто няма .. амиииииииииииииии ... Няма :).

30

Настрадин ходжа

преди 4 години

,Яcтpeб Оcманлията,Турция не е в третия свят,защо не идеш до Истамбул и да видиш колко завода има там за рециклиране на битови отбатъци?

29

Анонимен

преди 4 години

Ромските квартали в света събират *** на елитните квартали в света.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35А азмойте ги ползвам за подпалка на печката ...

27

Анонимен

преди 4 години

Част от решението е да се опростят опаковките, като се използват малко видове. Също така спешно трябва да се намалят опаковките особено наелоновите. Вкъщи от 6 години си месим хляб, по този начин не събирам наелони от хляб, също си подквасваме кисело мляко, по една кофичка на 2 дена са 140-150 /годишно, Знам че аз няма да спася света , но правя което е по силите ми.

26

Анонимен

преди 4 години

Ама гат зимахте паричкитееее, е ревахте, за аричкитееее! ПАРИЧКИИИИ ЗИМАХТЕ НАЛИИИИ! АМИ СЯ МРЕТЕЕЕЕ ХАХАХХАХАХА

25

Анонимен

преди 4 години

Да не би, "първият сята" да отговори, че ще останем без държави от третиея, хииихиии :)

24

Истината

преди 4 години

Няма страшно! Когато свършат ресурсите на Земята тогава бунищата ще станат новите мини, а това съвсем не е далеч.

23

Анонимен

преди 4 години

До 30Аз ще ти дам идея.... Защото всички, което не беше "западен Свят" или "съветски блок", беше "трети свят" и населението масово беше бедно и гладно.

22

Анонимен

преди 4 години

До 31Аз ползвам естествени материали. Мебелите ми с дизайнерски и подобно на дрехите ми, ръчно правени. Пластмасата е отварат!

21

Анонимен

преди 4 години

Огледайте се около себе си. Погледнете колата, обзавеждането на апартамента, кухненските уреди, боите по стените, подовия ламинат. Сега от обувките, чорапогащниците и цялото облекло и аксеасоари, до телефона, който държите сега в ръката. Пластмаса. Всичко е пластмаса. Защото ако се използват естествени материали, 7.5млрд души ще опоскат ресурсите на земята за нула време.Пък тез дървета бавно растат, металите са ценни, памучни полета няма, овцете по полето са екзотична гледка.

20

Анонимен

преди 4 години

Интересно израза "страни от третия свят" по времето на Студената Война е означавало "страни извън НАТО" как се стигна до това да значи "бедни страни" нямам идея ...

19

Анонимен

преди 4 години

Лъжа е.

18

Анонимен

преди 4 години

Предлагат пари за определен вид ***, а ги засипват със всякакъв друг, тоест нагло нарушават договора. У нас също се получиха едни *** и Бойко е взел едни пари, но се мълчи , какво става с този ***. За разлика от други трети страни ние нямаме правителство, а назначени еднокножници от американски началници и няма кой да вземе мерки.У нас се мълчи по тези проблеми.

17

Анонимен

преди 4 години

На филипинциите са им предложили пари, за да приемат *** и те са ги взели. Парите връщат ли на Канада?

16

Анонимен

преди 4 години

Поредната *** манипулация . Първия Свят замърсява с пъти по-малко отпадъци от Третия Свят. Имат си и методи за рециклиране и разделено събиране. Пластмасите по океаните са от Третия Свят. Това че Трюдо(Канада) е сгафил нещо при договорите с филипинците, не променя картината. Трюдо просто използва гафа си, за да пробута идиотщините си.

15

Анонимен

преди 4 години

Сега се вижда колко са евтини полимерите за всекидневно ползване. Най-интересното е, че си харесаха някакъв д3бил от Швеция и я превъзнасят с някакви библейски почести, а тези проблеми са от над 20-30 години. Всеки ги знаеше и виждаше, но изведнъж разни ги преоткриха.Това с рециклирането едва ли е възможно, защото полимерите са много различни като структура и може би е най-добре да бъдат прибавяни към гудрон, ако е възможно, и полагане в така любимите на Бойко, асфалтови пътища.

14

Наблюдател

преди 4 години

***, пак нещо не си разбрала от източниците, от които си преписвала. Пласмасата не е бок,лук, а суровина. Проблемът с нея е друг. А Китай правеше от европейсия "бок,лук" анцузи и ги продаваше пак в Европа. Сега има собствен "боклу,к"- затова не внася от вън.

13

Анонимен

преди 4 години

"При огледа митничарите установиха, че около две трети от съдържанието са памперси, макулатура и бутилки."===Калкулаторката, поне превеждай с малко мисъл в главата. "Макулатура" не е българска дума.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен[С глас на малко фъфлещо детенце] "Планетата има нужда ..."Събуди се, бе! Планетата имала нужда ... Да не си на 8 години. Световно правителство си има, ама ако си мислиш, че ще мине номера, една държа 1000 народа, лъжеш се. Освен ако не остане един народ, другот е вятър и репички.