51

Анонимен

преди 4 години

навремето ни се смееха, че сме изостанали толкова та използваме стъклен амбалаж за киселото мляко. После дойде демокрацията и Данон. Днес децата могат да видят истинско кисело мляко само в археологическия музей

50

men

преди 4 години

бухалите от ЕССР да избухат на кинезите по 2 евро наказателно мито за внос на пластмаса + 1 евро за опаквоката и залог че ще си рециклират стоките и да видим кой ще си купува китайски ***. и родното производство ще потръгне и фабриките ще се върнат. ана не, май е по добре е европа да стане сметище щом управниците са пълни ***.

49

Анонимен

преди 4 години

До Енгелстая пуста окончателна победа над капитализма я чакаме от 200 години.Междувременно СССР се спомина, фидел кастро се спомина.А ние все си чакаме.

48

Анонимен

преди 4 години

До ЗлаткоЩото преди 30 години, не ти даваха стока в магазина, ако не си носиш амбалаж.Не е въпросът в материала - пластмаса или стъкло.Миналата седмица е парка някаква компания беше празнувала, след тях се търкаляха поне 20 СТЪКЛЕНИ бирени шишета. За многократно използване.

47

а

преди 4 години

Исках да коментирам за това как филипинците се репчат на бяла държава като муха на мухоумъртвителка, но... погледнах по-долу, защо не пишете за това, ***, много по-интересно и актуално за БЪЛГАРИТЕ в тази държава.

46

Златко

преди 4 години

Как можеше преди 45 години амбалажът да бъде оборотен, а сега не може ? Хайде някой знаещ да отговори ! Защото е по лесно да купиш шише олио, кофичка кисело мляко, вакуумиран кашкавал, опакован в найлон хляб, и да хвърляш опаковките .

45

юбералес

преди 4 години

Готови ли сме да плащаме двойно по-скъпа стока в стъклен амбалаж в дървени касетки?

44

Vishna

преди 4 години

до Енгелс. - С тези сегашните хора, капитализмът не може да бъде победен, защото сегашните хора са мазохисти и си го искат да им го начук*ват постоянно. Така са свикнали и не знаят друго. Малкото останали нормални изобщо не се занимават със човечеството.

43

Анонимен

преди 4 години

До ЕнгелсТака ли? Лидерите ти са милиардери. Тва не е ли капитал бре *** :D хахаха а ти ще лежиш ли в концлагер да ни покажеш колко е хубаво? Айде всичката ком *** при Ленин тогава света ще стане спокойно място

42

Енгелс

преди 4 години

когато капитализмът бъде окончателно победен, тогава ще има мир и любов по света :)

41

Анонимен

преди 4 години

До Burzum Ти представа имаш ли какъв бум но всякакви ракови заболявания има последните години в следствие и на Припятската авария и *** хора на млада възраст бе комунист глъмав? Иссаш ли да ми покажеш колко е безопасно като поживееш там и ядеш от местните продукти и дишаш радиоактивен прахоляк?...промит мозък

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Има технологии за рециклиране,защо си хвърлят сметта по други контитенти?"Защото е по-евтионо.

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41Дълбаеш 40 метра дупка, връзваш едни траби, те наливат една нефт и това е.Рециклирането е доста скъпо и бавно. Освен ако не свърше нефта, единствения варинт е, процеса да стане много евтин и удобен.

38

Анонимен

преди 4 години

До чисто и простоНе знам, дали си чисто, ама си второто.

37

Анонимен

преди 4 години

Не мога да повярвам, че е по-лесно и евтино да извадиш нефт от дълбините на земята, да го прекарваш с танкери през половината Свят, отколкото да рециклираш вече използвана бутилка.

36

Анонимен

преди 4 години

Бурзумчо, а социалистическият Чернобил не замърсява ли околната среда?

35

чисто и просто

преди 4 години

До Анонимен Ако парите за военната надпревара се даваха за спасението на планетата ни - във всичките и форми , щеше да бъде решен проблемът със замърсяването , глобалното затопляне , бедността и много други. За съжаление държавниците не виждат повече от носът си.

34

Анонимен

преди 4 години

И в Африка е същото,но там си имат бедни рецикливачи,които си изкарват прехраната от бок.луц.ите и не ги интересува замърсяването.Има технологии за рециклиране,защо си хвърлят сметта по други контитенти?А Азия е силно замърсена от производствата на чужди и местни фирми,изхвърлят химикали и смет директно в реките и океана.

33

Анонимен

преди 4 години

Общо взето, майната им на бедни! Айде, отивам, да си купя нов телефон за 2500, защото мога и искам XoXoXo bitches!

32

Анонимен

преди 4 години

До анонимен селянинНе, просто е по-евтино, замърсява им средата и не е толкова зор :)