16

Анонимен

преди 4 години

Такъв, който прелита като пчеличка от един на друг, никой не го ревнува. Точно.

15

До 15

преди 4 години

Те само се преструват,че ревнуват.

14

Анонимен

преди 4 години

До - /8/Описваш един нещастен комплексар, който на всички отгоре е и с долен характер.Такъв не заслужава дори да го поздравяваш. Много добре си постъпила, като не си му обърнала внимание.

13

Анонимен

преди 4 години

Ревнуват тези, които сами изневеряват - просто подозират, че другите са като тях.

12

ь

преди 4 години

Аз съм зодия близнаци. И вонята, която се разнася от вашето семейство ме дразни. Значи на теб не ти пука, че мъжа ти е съсипал живота на братчето ти, имал туй онуй с твои приятелки, понеже ти подхвърля 5 лева и някой бонбон от време на време. Вземи да му обръщаш по-щателно внимание на мъжа ти.

11

na66

преди 4 години

Aз съм зодия рак.Когато бях млада много наивно вярвах за всичко на съпруга си.Мислех,че ми е верен,докато не разбрах за не една забежка.Беше посегнал на бившата ми снаха,и на приятелки.Като разбрах бях като убита.Не се разведох,но тази сянка в отношенията ни остана и до днес.Задоволена и глезена съм с всичко от него,не съм имала друг в живота си,и въпреки това сянката на съмнението остана и до днес.Вече не вярвам така.Всеки се справя с болката по различен начин.

10

Анонимен

преди 4 години

8 е прав. Всички, които познавам и мъже и жени и които са ревниви е точно за това. Много трудно си намират партньори. Просто не могат. Не са контактни. И после се вкопчват в човека като удавник за сламка. Направо го обсебват. Правят го собственост. Побъркват се от страх, че може да ги остави и да са сами. А с това си правят лоша услуга. Познавам един, който вече седма година не може да забрави бившата си, която му е и единствена вместо да си намери друга жена.

9

Д-р Кукув

преди 4 години

И да ревнуваш брате и да не ревнуваш, таа ако е решила да даде на друг, а тя дава, офи се гръмни. Луд.

8

-

преди 4 години

Значи, не мога да разбера защо обиждате хората че имали засилено чувство за собственост, егоизъм и т.н. След като в църквата или в райсъвета казват еди кой си и еди коя си сега са едно.

7

-

преди 4 години

Някои хора не просто провокират ревност, за да проверят цената си, а направо я произвеждат, защото нямат никаква съвест и срам. След като един пред очите ми разиграваше няколко партньорки, после насочи внимание към мен, понеже не реагирах според неговите краткотрайни очаквания се хвана с друга и ме гледаше все едно: виж какво изпускаш, нима си мислиш че си нещо кой знае какво и т.н. През всичкото това време е бил женен.

6

Само мазохист

преди 4 години

или льольо не биха ревнували в днешното време на разврат! Има ли нещо човешко, което да има истинска стойност? Жените ку..рви, мъжете фльонги, а все за истинска любов говорят, каквато отдавна няма, тя умря след Ромео и Жулиета!

5

Анонимен

преди 4 години

Ревността е форма на обида. Дали ще се изрази бурно или не, обидата се запазва и се трупа. Мнозина нарочно искат да предизвикат ревност, за да си проверят цената, според тях. Проверяват единствено реактивността, нестабилността на изразяването на емоции.

4

Starija hush

преди 4 години

Revnuwat hora koito ne sa imali mnogo partneri v zivota si i se strahuvat da ne gi zagubat za6toto posle im e trudno da namerat nov.Po skoro tova e strah i psiho bolest.

3

Папи Ханс

преди 4 години

С мръсни пръсти, не ми пипайте сърцето!

2

Признат грях

преди 4 години

Щом сте отворили статията, значи познавате това чувство. Ако и го коментирате, зодията ви е вътре със сигурност.

1

Темата е деликатна

преди 4 години

:) Не знам дали зависи от зодията. Или от характера? Или от силата на чувствата спрямо някого, чието поведение също е от значение - някои са в състояние да провокират ревност и у най-толерантния човек.