8

Анонимен

преди 5 години

Който иска да помогне, да намери конкретен човек и група хора на който да помага ЛИЧНО И ДИРЕКТНО - има ли "посредник" в тази помощ, нещата започват да миришат!Всичко друго е да си начешеш собственото его, че уж си помогнал!!!

7

Кармен Младенова

преди 5 години

Не ме интересува къде отиват даренията - не давам и една стотинка!

6

Анонимен

преди 5 години

7 000 000 х 51% = 3 570 000 "хора в България" х 100лв. (средно) = 357 000 000 лв.?!

5

?

преди 5 години

Браво време е да разберем че нещата зависят от нас за да се случат. Ако искате да се случват хубави неща трябва да им се помага.

4

Tолио

преди 5 години

Днес бг не разбирам ,никои ло не поглеждс какво публикуват блогърите,от кога бон и бона е парична единица някаде все пак статията е статистическа.На няколко места е лева на други бона,не сам гледал за правописни грешки,но най-вероятно има.С подобен изказ и риторика сериозни неща се превращат в махленска раздумка.Толкова ли е трудно да не жълтеите и да се контролират сътрудниците ви кой какви,(глупости) пише.

3

заключение

преди 5 години

Що е близнак-все е ***.Вчера Бай,днес-Тръмпчо,на 18-льотчика....Ама все успяват да се доберат до власт,моля ви се.

2

Охобохо

преди 5 години

А политиците не са щедри,дори са крадливи!Как може едно шоу да разкрие надвнесена субсидия,а чиновниците,които отговарят за това и това им е работата да не вършат нищо?Всяка чиновническа служба в БГ е умножена по три минимум в България.Толкова много кияци хрантути данъкоплатеца а нищо не работят!Такива назначени с връзки свои хора трябва да се уволняват незабавно!По цял ден са от канцелария в канцелария и кафета носят в ръка,нищо не работят а само търкат панталоните и полите в столовете и бюрата

1

svetlio

преди 5 години

Събират се едни пари,а голяма част от тях не стигат до нуждаещите се.Всъщност стигат,но до други джобчета!