64

Анонимен

преди 4 години

Македонският екзистенциаленпроблем ще бъде решен съсзакриването на републикасеверна македония.

63

Анонимен

преди 4 години

Това е радостна новина --българската част на комисиятаставала все по-агресивна.Значи са се хванали здравоза работа и искат всичкооткраднато от българскатаистория да бъде върнато.

62

Анонимен

преди 4 години

Ирина Шейк също е татарка,според смотаните македонцитя трябва да има сериозенекзистенциален проблем. Но,оказва се, че тя няма такъв,а целокупната македонсканация го има и още как.

61

Анонимен

преди 4 години

Ще го съобщим на татарите в Русия,че тук на Балканите има една смотанадържавица северна македония иликакто и да се казва, откъдето се опитватда ни обиждат на татари!

60

Ivan

преди 4 години

Pravi sa makedoncite, bulgarite naisfina sa tatari men daze me e sram ot bulgarskia mi pasport i ot bulgarite kato cjalo i bih si smenil pasport s makedonski ako imam tazi vazmojnost

59

Внимателно

преди 4 години

В МАкедония Охридска македонци викат смао на Българите. Там всеки има точно доказано потекло което се съхранява вс еоще и в османските архиви.Македонци там се наричат само БЪлгарите.Това е в резултат на масови гонения и убииства на БЪлгари след окупирането им от Србия.В Сърбия сърби викат само на человеците с Българско потекло православно ..Другите са други..

58

Абе я си .....макята

преди 4 години

Има ли смисъл да им се обръща внимание на тия комлексари? НЕ!!!

57

1

преди 4 години

До Георге МиленковскиВчера: Живела ЮГОСЛАВИJA, днес: Живела МАКЕДОНИJA, утре : Жевела АЛБАНИJA!

56

Георге Миленковски

преди 4 години

ЖИВЕЛА МАКЕДОНИJA!

55

!

преди 4 години

Ние това отдавна в българската уикипедията го пишем. Но разни хора постоянно трият тази истина. Аз лично бях направил статия че Самуил е македонски цар но го изтриха. Сега аз и моите съмишленици, Jingibi, Nk(Спас Колев), Miko, Алиса Селезньова, Iliev и още много вече редактираме и ще успеем да наложим истината а тя е: Никога не е имало турско робство, Самуил е македонец. Българите са татари, Русия е окупатор а не освободител и много други редакци въпреки разни националисти които ни пречат.

54

1

преди 4 години

До АнонименТе и Руснаците и Сърбите говорят на македонски но с диалект и пишат с македонски букви.Слънчевите изригвания не прощават!

53

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че когато Аспарух идва тук с ордата си говори на някакъв странен език неразбираем от местните. Този език все още се говори от българите останали в Татарстан. Постепенно за да може да се разбира с местните се е наложило да научи езика им. Отделно от това Аспаруховци са практикували многоженството и са си вземали по няколко местни жени които научавали новородените аспаруховчета на своя език. Така постепенно всички Аспаруховци започнали да говорят на местният език. Т.е. на македонски

52

Михаил Ганев

преди 4 години

Няма прошка за македония истината и само истината никакъв евопейски съюз на лъжата кръката са къси

51

1

преди 4 години

Няма ли да започва за вали пак, че тези малко като ги напече слънцето и се вдигнаг температурите, изпадат в амок!

50

Milovrab4e

преди 4 години

На тия знамето още ли им е с вентилатор?

49

Горд българин.

преди 4 години

Е и какво като сме татаро-монголи? Това не е обида, а е дори гордост.

48

Да

преди 4 години

Абе тия що не си ЕМ!!!

47

Идеалист

преди 4 години

Преди 1 година Боко, Цветан Шлиферов Апартаментов, Шкембе Войвода Паспортов и други американски протежета биха тъпани за големите успехи с подписването на т.н. Договор за братство с Македония, ето ви сега резултата!

46

Василий Вулгароктон

преди 4 години

Наречен е така защото вулгароктон означава простакоубиец, а защо се превежда като *** не знам.

45

Анонимен

преди 4 години

Ние българите сме омазали с бито мляко вашите мурвенски майки , а вие сте купилета на Атила от рода Дуло и не сме си казали не сме ви натикали всеки един вас в цървулска Тирана .