20

Анонимен

преди 4 години

А Пееевски предложи 0 лв субсидия,със заявлението, че след това олигарси щели да яхнат партиите!?Ами ДПС като си има него, той олигарх ли е или клошар?Да не би да се изживява като Спящата красавица, а милионите му да не би да са мушмули?

19

Анонимен

преди 4 години

Ако 2,5 млн. гласа референдум са популизъм, значи изминалите избори са афоризъм..

18

Борисов е прав

преди 4 години

Референдума е ясен!Народа си каза думата!КВО Повече!????Да идва второто гласуване!!!!!!!!

17

Шопо

преди 4 години

Целата тая комедия ще продължи до 31 декември 2019 ! След това ще измислят някоя нова шашма да цоцат от народа ! Не знам защо Днес Бг не пишат ,че закона за едното левче е валиден до 31 декември 2019 !!!???

16

334

преди 4 години

Докога ще се обсъжда един въпрос, който имаше своя категоричен отговор на референдум.Защо ние трябва да субсидираме "партийното строителство"? Ами ако си член на някаква партия, това значи, че споделяш "каузата" й и че работиш за нея "вдъхновено" и и "идеалистично", тоест без пари. Можеш да й отделиш 1 лев или 1 милион, твоя си работа.

15

Айде, пинизи...

преди 4 години

Никакви пари от бюджета!За тия работи има членски внос.И на мене парите не ми стигат..... АМА СЕ ОПРАВЯМ!ЩО И ПАРТИИТЕ ДА НЕ МОГАТ??!!!

14

Kiro

преди 4 години

Цялата ни политическа система е первер*но цинично сбъркана.Никаква субсидия не трябва да има.Да събират членски внос и дарения.Защо аз или вие да плащаме бронирани джипове и лимузини на тези индивиди? Партийни воаяжи по света, мега луксозни офиси и армии от гавази и секретарки?България няма отдавна армия (30 Хил. състав, 2 самолета и 3 хеликоптера, не са армия). Защо почти всеки държавен чиновник е с охрана и бронирана лимузина?От кого ги пазят?

13

Не е популизъм ...

преди 4 години

Просто и демократично всички са за продан вече що се отнася до обществен интерес вече не съществува такова понятие има само корпоративен и мафия интерес...

12

Анонимен

преди 4 години

Те и сега имат "обръчи от фирми"!Пеевски да не е клошар, бе...??!!Кво се правят на утрепани лисици??!

11

Анонимен

преди 4 години

Ама тя субсидията в началото беше толкова, бе.....! Ама им се услади на другарите и те си я вдигнаха.Също, като заплатите!Всека година.... И то най-редовно!!!Затова реватт сега като магарета!

10

Анонимен

преди 4 години

Ще пуснем концесия за правото да ни управляват. Даже ще плащат, за да са в парламента и във властта. Или една приватизация на партиите и всяка да си знае олигарха и той да я издържа както футболен отбор.

9

До 4

преди 4 години

Това на теб какво ти говори?Хората го плюеха и спряха, навремето гласуваха - и от това се отказаха, сега спряха да гласуват, да говорят за него и срещу него, вече не намират смисъл а това е малко бомба със закъснител.Баба казваше не се плаши от тоя дето крещи, плаши се от тоя дето мълчи...

8

Анонимен

преди 4 години

Герб няма нужда да има собствена ТВ и вестник, защото почти всички уж независими медии са купени от тях, даже от държавната БНТ се лее Борисов нонстоп. На суджуците не им трябват субсидии, понеже те се издържат с мафиотски схеми и задкулисно финансиране. При цена 1лв. обаче кокуренцията ще бъде смазана финансово и така Боко си осигурява безпроблемни избори

7

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ се имат достатъчни пари за още поне два избора от магистралки от проектчета и пр.Сега може както некога БКП да въведе и членски внос на чиновниците. Половин милион чиновници примерно па 10 лв. месечно и готово. Така , че още от сега ГЕРБ са победители на поне два следващи избора. Парите не са им проблем.

6

Анонимен

преди 4 години

Майката на това на снимката държеше тото-то. На разните там софри и приеми поръчвали блюда за баснословни суми. След като не могли да ги изядат, майката на това нещо на снимката казвала на сервитьора за останала храна - "Наплюла съм съм ги, ако искате ги яжте". Истина е. знам го от готвачка, работила за тях.

5

пецата

преди 4 години

от една страна е добре от друга баце ще ги нагласи как да ги изхарчи като разхвърли ремонтчета по своите фирмички и 1кв.м ще струва петорно

4

Анонимен

преди 4 години

абе преди имаше по 100 коментара за *** бойко... пък сега нито 1.... май май е полезен тоя закон

3

от де на къде

преди 4 години

аз трябва да спонсорирам тези жалки юдо-масонки марионетки !?на Сорос да си им плаща

2

Анонимен

преди 4 години

Не, не е.

1

Анонимен

преди 4 години

Това би унищожило малкоте партии, които бездруго само разсейват пролетариата и за нищо не стават като перспектива, само цицат яловия бюджет. Някой да е видял нещо свястно от "Движение 21", от комуноидното "АБВ" или някое от множествата СДС-та, БЗНС-та и оядени зелени човечета?