16

Ицо ни

преди 4 години

Обслужване под всякаква критика. Всички са намръщени и ядосани. Храната е стара и еднаква. Водата е пълна с фекали от хотелите. Кой би се върнал? Освен ако не искаш дрога, евтини жени и фалшив алкохол.

15

Анонимен

преди 4 години

Спадът на туристи идва от простащината на нашите пишман-хотелиери. Идват хората и гледат - зстроено море ( и мърсотия до шия), смрад. някакви утрепаняци ти предлагат меню по безотпадъчната технология - което не го е яло прасето вчера, днес се предлага на гостите. Всичките гoвnа са в морето и си ги ловиш, докато се къпеш (Обзор)... Мъка, Боже... Бетон и бетонирана простащина... *** и почивай, ако не починеш, ако идеш...

14

Баце от Банкя

преди 4 години

До До Баце от БанкяА язе само Орешаро помним.

13

До Баце от Банкя

преди 4 години

До Баце от БанкяЗабрави и Станишев.

12

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

Пак Бойковски номера - все някой друг е виновен...

11

Тишо

преди 4 години

Спадът идва от коренно различно място а имено: 1. безразборно презастрояване 2. Липса на инфраструктура 3. Всички фекалии изтичат в морето и почиващите страдат от чревни инфекции 4. Липса на адекватно обслужване 5. Необосновано скъпи стоки и услуги с лошо качество и още много други. Ще почивам в Гърция за поредна година и въпреки че ми е четворно по-скъпо там няма да стъпя на нашто черноморие!

10

Анонимен

преди 4 години

То вече и българските туристи са на изчезване по нашето море,камо ли чужденците.

9

Батката от Варна

преди 4 години

Ние тука във Варна си ги тарашим по автобусите, имам си 6 бригади джепчий от Максудахуууд, Германците много им се радват та и селфита си правят с тях.

8

През март 2

преди 4 години

и почти никой не ги ползва.Подвикванията бяха като на говедата на къра,от рода "айде бе фаст,бе фаст".И подобни фрази,които не се превеждат на никакъв език.Та познайте какво впечатление остави милата родина у тези хора,които са обиколили целият свят.Мъка,безкрайна мъка...

7

През март

преди 4 години

бях в България с немци,имащи интереси в туризма.Летяхме обратно през София.Единият щеше да се пробие 3-4 пъти по Графа и Витошка и ги прибрах набързо в хотела.На другата сутрин летяхме рано за Германия.Останах потресен,а също и те,каква дива селянин върлува на това летище.Една едрогърда,обилно намазана с червило май беше и с 20 см.ток и супер неграмотен английски (около 5-6 думи, сигурно и на български знаеше толкова)подканваше всички да се събуват до една колона.Калцуните бяха скрити зад нея.

6

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно как бихме могли да сме конкуренти на Турция? Та там вече записват за следващият сезон...

5

Сандал Турист

преди 4 години

Николина Ангелкова трябва да задълбочи анализа си според мен. Когато човек е впечатлен от нещо а) споделя го с други и б) връща се. В Бългрия просто туристите не повтарят, генерално говоря. Причината е проста - не получават това за което плащат. След множество проби и аз се отказах от нашето Черноморие! Далеч сме от изкуството на съседите да ти извадят еврата от джоба, и най-вече - да се държат човечно. Независимо дали го мислят искрено. Интересно ми е къде почива самата Николина Ангелкова...

4

Анонимен

преди 4 години

Абе и аз бях измислил един механизъм ама се развали както обикновено се случва с всеки механизъм. Да ти зависи туризма от една държава това е смешно другарко. Затова ли похарчихте милиони Народни пари изгладувани от бедняците за реклама за да може накраят да изгорят. Така ли се прави туризъм другарко умнотио. Не си за този пост едно дете е по умно от теб другарко. .

3

Анонимен

преди 4 години

верно е това, също е верно че Ф-16 не можели да завиват бързо и трябвало да навлизат в територията на Македония, според Борисов. такива хора управляват държавата и се изказват компетентно! да са ни честити!

2

Анонимен

преди 4 години

Тук идват предимно заблудени и търсещи евтин алкохол.

1

Барон фон Какафон

преди 4 години

Поразходете се по спирки и гари,поразходете се по хижи и хотели,поразходете се по Българското Черноморие и ще ви станат ясни всички неща свързани с туризма в БГ