7

Трябва ли подкрепа?

преди 4 години

До Няма ли: Ако медицинските сестри са можели да си решат проблемите на масата на преговорите, сигурно щяха да го направят. Но диалога нещо не върви. Трябва ли да им се окаже подкрепа? Сигурно трябва, без медицински сестри не може да функционира никоя болница.И като е така, трябва ли да хвърлиш малко кал (а и други преди теб) по Манолова, затова че е отишла да ги подкрепи? Сигурно трябва, защото вече има такава опорна точка за гербаржийските т'ролове.

6

Българин 1

преди 4 години

Щом и майчето е там работата е ясна!!!

5

Анонимен

преди 4 години

в много държави търсят български медсестри, е, има и условия на които трябва да отговарят - език, трябва да се работи, кафе, пазар и приказки през работно време НЕ! ако някоя от протестиращите отговаря на изискванията, няма да я спираме. ама така като ги гледам..........

4

Анонимен

преди 4 години

"Във всяка манджа мерудия"- не че нещо ще свърши. А *** да се покажем. Малко на слънце.

3

Анонимен

преди 4 години

тази главната протестърка от Токуда що не си каже заплатата, кат не и харесва чао, ще вземат друга веднага частниците, да учи немски и да заминава. Пазар на труда .

2

Анонимен

преди 4 години

Няма ли достатъчно банани и тоалетна хартия в магазина, преди малко минах имаш много банани и тоалетна хартия за какво протестират.

1

Патриот

преди 4 години

От тия хоспитъли Ажибдадем и Токуда Клиник Корпорейшън крадат парите на систърите.