10

Анонимен

преди 4 години

Българинът става все по-*** и агресивен. Проблемът не е в кучетата или в котките, или в мечките , а в сбъркания чип на хората в тая територия. Те не мислят и предпочитат да унищожават вместо да създават.

9

kireza

преди 4 години

АЗ БИХ ИЗТРЕБИЛ НАЙ НАПРЕД ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ЗАЩИТНИЦИ" НА КУЧЕТА И КОТКИ,И ТОГАВА НЯМА ДА ИМА НИТО ЕДНО БЕЗДОМНО ЖИВОТНО...

8

Анонимен

преди 4 години

Това е страхотен бизнес за общините! Защо сте събрали толкова кучета? Защото някой ги изхвърля, защото се размножават безконтролно...Ако общините си гледат работата, няма да има улични кучета и няма да ги тровят и избиват, все едно живеем във варварските времена. Не знам какво възпитание даваме на децата с подобна жестокост и безотговорно отношение.

7

Анонимен

преди 4 години

Ами да осиновя едно куче? То, виетнамчето дето осинових преди години отрасна отдавна.

6

Анонимен

преди 4 години

Значи, да боготворим кучетата. А пострадалите и умъртвени хора от кучета? Тях кучета ги яли! Това ми се вижда прекалено.Кое е по-важно, човекът или кучето? Правилно е човек да е милозлив, но трябва да има приоритети и да слага граници.

5

Kyчемpaз

преди 4 години

Ами дръжте ги там двайсетина дни да видите дали ще ги потърси някой и от 21-я ден кожата за обувки, шапки и ръкавици, а месото на пастет за новопристигналите питомци това е решението, а не да ги кастрирате и да ги пускате обратно.Както добре знаете зверовете ни хапят не ни евът така че кастрацията НЕ решава проблема.А кyчешката кожа е отлична суровина, много здрава и еластична и изобщо не пропуска вода, стабилна като телешката, но много по фина и лека, за ръкавици е перфектна.

4

Анонимен

преди 4 години

Милите душички те нямат вина, че са на улицата. Взимат си куче наситят му се и го изхвърлят на улицата. И пак човека е виновен не кучето за толкова много бездомни животни.

3

Анонимен

преди 4 години

Да ги дават за кебапчета. Даже качеството ше е бъде по добро от сегашните кебапчета.

2

Младши

преди 4 години

Днес правих опростена сметка и излезе,че средната издръжка на едно куче е 1000 лв. годишно. Това е морето за едно семейство- замислете се и кажете колко хора ще се съгласят да си дадат парите,които ще им осигурят летния уикенд за гледане на чужди кучета и вместо "гларуси" да станат кучкари? Нямам нищо против животните- обичам ги и даже им съчувствам,но това е елементарната сметка.

1

Мда

преди 4 години

Законът за кучетата трябва да бъде опростен пределно:Всяко куче,намерено на улицата без повод(и намордник за едрите породи) се прибира в кучкарника за срок от две седмици.Ако през това време глобата не бъде платена или кучето осиновено(ако е бездомно)-следва евтаназия.Няколкото особено агресивни породи да бъдат забранени на територията на БГ.Толкоз!Евентуално и задължително кастриране на всички кучета без тия в лицензирани развъдници.