121

реалист

преди 4 години

Като може с 1 лв, защо толкова години си пазеха 11 лв субидия и то в най - големите кризи? Причината е, че и сега и тогава все ще вземат от олигарсите и на който служат. Оставка !!!

120

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Бат Бойко кара...влака.Много е...смел,решителен и...мъжествен;ще взема да му стана...фен.

119

Анонимен

преди 4 години

Край!Досега политиците бяха толкова честни!А сега вече ще са корумпирани!

118

Жоро

преди 4 години

Евала най накрая

117

Анонимен

преди 4 години

Парите просто трябваше да паднат до 4 лева на глас, а не да се орежат напълно. Сега олигарсите ще лобират много по-успешно, защото партиите ще зависят от външно финансиране. Победата е Пеевски и всьо, но *** е *** и не разбира.

116

Анонимен

преди 4 години

Всички крайности са вредни. Залитането в която и да е от тях носи негативи.

115

Анонимен

преди 4 години

Сега ще се финансирали от Мафията... Ами че те са Мафията.

114

Анонимен

преди 4 години

До Барцелона юнайтедкак от къде?! я колко изоставени ниви има в полето! бизнеса постоянно търси работници! да ходят на гурбет, ако толкова няма откъде!!! народа как се издържа?!

113

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 81Ти махни пазаруването на гласове, ами всичките тия протести, медии, трольовци, социолози, ходене на СПА-селца и кампании, а? Да не мислиш, че това е без пари? Досега стотинка от държавните субсидии не сме похарчили, слава Богу, има си НПО-та за помощ (с малко помощ от Цецо Василев, ФСБ-Решетников и Сорос) - държавните субсидии си ги спастряме за наши си функционери, три месеца със заплата от по 2 000 лв. без да ходиш на работа, да не мислиш, че е лесно, а?

112

7

преди 4 години

Следващата промяна трябва да бъде ПРЕМАХВАНЕ НА ДАВНОСТТА ЗА ИЗВЪРШВЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕХОДА. Много крадоха, много приватизираха, много бяха кредитните милионери....

111

Само вметвам

преди 4 години

Това е пълна лъжа и заблуда, че сме много назад по свобода на словото... Като гледам какви о, лигофрени пишат коментари по сайтовете и фейсбука и с какви лъжливи новини и тотални тъпотии е изпълнено медийното пространство, едва ли сме чак толкова назад по свобода на словото...

110

Слави Трифонов

преди 4 години

Народът победи!

109

Барцелона юнайтед

преди 4 години

Сега опозицията няма откъде да се издържа и става зависима от Борисов3 и демокрация ка п *** терор гарантиран корупция тоже!

108

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да е субсидията, пак ще прибират от проекти, фондове и бизнеси. Нали за това драпат да се докопат до властта! Защото властта е начин да управляваш най-многото пари - публичните финанси - т.е. парите и данъците на цялата държава, да не говорим за властови, съдебен, законодателен и изпълнителен ресурс. Боли ги големите партии за субсидията.

107

Анонимен

преди 4 години

Сложи плюс, ако искаш 0лв субсидии, сложи минус,ако искаш 11лв субсидии!

106

Анонимен

преди 4 години

"Стоварва се Борисов при депутатите (си) и отсича: Вкарваме закон за 1 лев субсидия. Да видим тогава партиите как ще се оправят в следващите години, как ще плащат на изборите, как ще плащат на социолози, политолози. Хем признава, че вижда риска тук да стане като в Чехия, където милиардерите били и премиери, хем го играе ядосан и решен да мъсти."Чернобил-ът на популизма"

105

Тато из Правец

преди 4 години

Обаче Днес Бг не пишат,че намалението на 1 лев важи от 1 юли до 31 декември 2019 година ! След това ще измислят някой нов фокус !

104

Анонимен

преди 4 години

До Тонката 58ПРезидентО, по повеля на Деса ***, обича ламБите и микрофоните, а и указите за вето едно след друго - и всичките отхвърлени. РезидентО си има гвардия от 500 тунеядци в пРезиденцията (за чиито щедри заплати плащаме вие и аз), как пък на един не му текна да му даде малко акъл да се поосвести?БКП имаше 1 млн. члена с по 10 лв. членски внос всеки месец - измряха ли, к'во станА?

103

Анонимен

преди 4 години

А забравиха, че народът гласува за редуциране на депутатите на 120. Следващата стъпка е намаляването им!

102

Анонимен

преди 4 години

Демократична България от 2017 насам са с 0лв субсидия, защото бяха коалиция и не минаха, 3% но това не ми им пречи,защото така или иначе се финансират от сорос и иво прокопиев