161

Анонимен

преди 4 години

Леле какъв вой нададоха щом посегнаха към паничката им. А Бойко за пореден път ги изигра. Той въобще няма намерение да направи субсидиите 1 лв. На второ четене ще направят промени и ще гласуват по-големи субсидии и ще кажат, че това се е случило единствено по настояване на опозицията и те от немай-къде са се съгласили - мир да има.

160

До Стратег

преди 4 години

Където е текло фиаско - пак ще тече!Хайде хаирлия да ви е и следващото през есента!

159

Анонимен

преди 4 години

Слави Трифонов да се запише в ГЕРБ, че Бойко му осъществява мечтите и резултатите от референдума! А? Редно си е, Слави!

158

Стратег

преди 4 години

До АнонименДеб.ил Тиквенов, ние никога няма д абъдем "отговорен политически фактор", т.е. да крепим мъ.дете на Величеството;))) Дори и да се приеме това на второ четене, БНП/БСП ще излезе още по-силна от това. Защо? Защото така ще с еизчистят курбанджиите от нея, а на тяхно място ще навлязат още по-брутални радикали като мен. На мен пари не ми трябват, основното ни витейско верую е унищожението на такива като вас;))) Така, че, не бързай да се радваш на "предизборното фиаско",то е за ПП ГЕРБ!

157

Анонимен

преди 4 години

Е, преди 10 години като нямаше субсидии да не би да нямаше партии!? Правилно е решението! Поне няма да плащаме с бюджетни средства хонорарите на Червени социолози да ни лъжат по Червената телевизия! А, що скриха пак тия, след 12-тата си поредна Лъжжа, как Червената партия щяла да спечели!? Печели нещо все пак - бойковия!

156

Анонимен

преди 4 години

С един лев субсидия,партиите щели да станат собственост на олигарсите!!?? Но пък олигарсите са собственост на ,, Царя-Слънце" !! Кой е на кяр?!?!

155

Анонимен

преди 4 години

Това е опит на Борисов да привлече отсега тези, които биха гласували за Слави Трифонов, ако реши да направи партия. Защото идеята за 1 лв. е на Слави.

154

мссм

преди 4 години

за какво са им пари на партиите въобще?държавата им дава имоти почти без пари,които те дават за уж семинари за купуване на гласове.То и сега вземат пари от разни фирми..плюс субсидия. Да си продават шалчета значки,.. да си пуснат лотария ако искат не виждам смисъл от партиите въобще. Някои цял живот все партийци Нека си плащат и реален наем за имотите

153

Анонимен

преди 4 години

Даже много дълго ги трая Бойко в очакване да се сапикясат и да се държат като отговорен политически фактор!Глупендърите пък объркаха липсата на остри реакции от негова страна за слабост тръгнаха на фронтална атака за превземане на влатта.Тотални дюбили- приемат желаното от тях за желано и от народа.Големи заявки и раздувки>>голямо изборно фиаскооу. Червени другари ще дойдете пак отново на власт, чак когато пак Червената армия прегази Дунав!И нито ден по-рано!Знаем,че работите и за този ден!

152

Охобохо

преди 4 години

А да видим и на второ четене.Тук в БГ всичко е предпоследно.

151

Герб надолу

преди 4 години

Всичко ще си дойде на мястото когато банкянският тарикат се изнесе за пореден път по терлици от Министерския съвет. Сигурно си мисли, че като остави опозицията без пари за политическа дейност ще спечели служебна победа на изборите, но ще му излязат криви сметките. Не може да се л'ъже един цял народ до безкрайност. Времето му изтича.

150

Анонимен

преди 4 години

Като има само две партии всеки ще прави каквото си иска, когато е на власт, защото ще има поредица от абсолютни мнозинства. И така ще има редица кризи. Американците имат ФЕД, за да им спасява страната, ама ние не можем да си го позволим . Трябав да ни управляват големи коалии и партиите взаимоно да се следят.

149

Анонимен

преди 4 години

американският модел е ужасен, там зелените понякога имат 11 процента, а не могат да се вклинят което води до свръх радикализация на тяхното общество. освен това при тях народът не избира властта, избирате я електорите.

148

Стратег

преди 4 години

Идеята на Царят-Слънце в случаят е да разруши нашето системно политическо оружие, с което му роним Стабилитета и му образуваме нерви, в случаят БСП с Корнелия. Като си вземе Станишев БСП-то, може и да вдигне субсидията за 1 глас и на 15 лева;))) В случаят, обаче на Тиквата проблемът е друг, а именно, че ние, които сме истинската Съпротива срещу него, не ползваме партийни субсидии, м-да, т.е. Съпротива винаги ще има, просто ще се менят формите й;)))

147

Пешо

преди 4 години

Забравих да добавя: би било чудесно и броят на дупетатите да се намали наполовина!

146

Анонимен

преди 4 години

На България не й трябват повече от 2 партии. И в САЩ е така. У нас примерно може да се оформят като два лагера - лява и дясна партия. И малките партии, за да не изчезнат, да се ориентират към една от двете посоки. А не като сега, нароили се всякакви: центристи, либерали, патриоти, земеделци, зелени , пембени и дрън-дрън! Ай нема нужда от такъв пълнеж!

145

Пешо

преди 4 години

Изгладнелите комунисти реагират, като наистина изгладнели!

144

Анонимен

преди 4 години

Правилно решение! Аз съм против с моите данъци комунистите да си правят телевизия през която да облъчват обществото с лъжи на госпожи, които са реабилитирали бившия режим в сърцата си.То иначе защо ще си член на червената партия, ще поднасяш цветя на паметника на Т. Живков и ще броиш конгресите му за поредни твои.Айде, разтурвайте я тая престъпна партия и тръгвайте на чисто.Това ще е доказателството, че сте скъсали с престъпното си минало.Мъка,мъка комунистическа- помни мръсотиите ви народа!

143

12_5

преди 4 години

БРАВО вече партиите да се саморазпускатслед като са се съобразили с референдума,значи той е успешен/ какъвто и беше/та по тази логика там има и други неща за изпълняване намаляване броя на депутатите ??като сте казали А дайде до Я..за какво са ни 240 депутати ? след като половината са гласуващи пръстчета, да не би да мислите че знаят какво гласуват.Айде на бас че ако Боко утре каже 20 лв на глас, пак ще го гласуват..помните закона за спасението на Киро...днес един утре.

142

Анонимен

преди 4 години

До вчера реяахте че не ги намалял 30 год, а сега ревере че ги намалили. ХахаххахаЕй простолюдиее.