181

Анонимен

преди 4 години

Това определено е добро решение. Партиите да се самофинансират от привържениците си. Да се грижат сами за демокрацията вътре в структурите си. Когато нямат достатъчно пари, за да си пропагандират идеите, значи нямат достатъчно привърженици, готови да застанат и финансово зад лидерите им. А за това, кой каква партия ще си купи, ще дебне който трябва. Скоро очаквам и нов закон по темата.Дано това сложи край на воеводите без дружина, перещи се с държавни субсидии.

180

Real

преди 4 години

КРАЙ НА ПЛАТЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ *** БАБИЧКИ И ПЕНСИОНЕРИ ОТ БСП :)))))

179

Анонимен

преди 4 години

"Катастрофата, с други думи, е неизбежна, след като от един момент нататък работата става напълно неуправляема. На върха на иглата се скупчват милиони дяволи под формата на нехайство, немарливост, некомпетентност и, нещо изключително важно! на абсолютно безпочвената увереност, че иначе предвидимата трагедия ще ни се размине."

178

Я па я..!

преди 4 години

Спокойно. Промяна ще има , но няма да бъде 1 лв. на глас. Ще бъде между 5 и 7 лв.Бойко така работи.

177

Време за промяна

преди 4 години

БСП е единствената реална опозиция. Малките партии са само патерици на управляващите. БСП излъчи президент, получи два пъти повече депутати на парламентарните избори и един евродепутат повече на тези избори. Всички други парламентарни партии, в това число и ГЕРБ са загубили подкрепа. С пиар за държавна сметка и рязане на ленти в последната седмица Бойко успя да ги спаси и този път от загуба. Да видим докога.

176

Анонимен

преди 4 години

Дори при татаво нямаше такъв едноличен режим.

175

2233

преди 4 години

Явно Тиквата е прибрал достатъчно пари и иска другите да се борят за властта без помощта на държавата.Като цяло всеки лев похарчен от политиците е откраднат от нас ,данъкоплатците.Ясно е и защо всичко се прави точно сега.Явно кухата пожарникарска глава е обзета от паника и се чуди как да не падне от коня.

174

А пембян?

преди 4 години

До "Стратега от Мировяне": Пембян не те ли устройва? Или третополов? Гласувай за бившия член на БКП Бойко, халал да ти е. Но рейтинга му от доста време все клони надолу.Всеки народ си заслужава у'правниците. Докато се гласува първосигнално по цвят, все ще сме на дъното.

173

Герб надолу

преди 4 години

До "до стратег": Няма вечни управляващи и вечна опозиция. Някой може си мисли, че Бойко, един бивш охранител и полицай с пожарникарско образование ще управлява вечно, но тая няма да я бъде. Той самия сигурно вече си мисли кога ще си подава оставката, ама така, че след това пак да гласуват за него. Но времето му и това на крадливата гербаджийска дружинка край него изтича.

172

Стратега от Мировяне

преди 4 години

До СтратегНе знам на какви хапчета си, но са страшни! Успех с мисията невъзможна! Надявам се червен никога повече да не видя на власт у нас!

171

Нищо не е приключило

преди 4 години

До 1122: За Бойко парите не са проблем - Цецо му е събрал достатъчно суджук за следващите избори. Като остави опозицията без субсидии се надява да спечели служебна победа. Както винаги - д'ребен бянкянски х'итрец.В последната седмица преди изборите Бойко правеше пиар за държавна сметка, показваха го как реже ленти, в патакламата откри две вече открити фабрики. А за една минута ефирно време за партиен клип телевизиите искат 5000 лева, че и повече. Не им трябвали на партиите пари? Да, на ГЕРБ.

170

до стратег

преди 4 години

БСП не могат да бъдат алтернатива на нищо. БСП няма да вземат избори.

169

до стратег

преди 4 години

Бойко Борисов - БСП - 16:0 /Радев не беше победа на БСП, Радев беше победа на Радев/

168

Анонимен

преди 4 години

Със, или без субсидии - партиите са зависими. Ето защо по-добре без субсидии.

167

1122

преди 4 години

бърза сметка откъде да си докарат партиите пари смятам за герб за месец .. 100 деп х 200 лв- 20 000 , 5 евродеп- х 1000 ле- 5000 лв , кметове - общински съветници , калинки, делянки, цецки по 10 лв - ето още 50 000 на година стават милион най малко. Да произвеждат суджук със собствена марка , бонбони / за изборите раздаваха такива с надпис ГЕРб/- значки шалчета, държавните имоти партиите ги дават под наем-*** продават кафенета.. Е..нямали пари,айде бе а от всеки 30-40 % комисион??

166

Край

преди 4 години

Партиите нямат нужда от пари. Имат нужда от по един вехт ксерокс във всеки областен град за да си печатат ИДЕИТЕ на него. Ако са добри -народа ще ги избере.Всичко знаем за сегашните "партии"- основната им идея е да добарат бюджета на страната/общината и да се развихрят.

165

Стратег

преди 4 години

До АнонименНъл ти думам, ако Станишев си вземе БСП-то, Бойко ще направи субсидиите 15 лв! Не, 13 или 1 1както е сега;))) Стабилитета му се дължи на щедрата шведска маса или дълбокият, неизчерпващ се казан с чорба. Това са политиците около Бойко - черпаклии. Но, ние не сме. Ние не искаме пари, а само смърт;))) Само това ни удовлетворява.

164

5 конгрес

преди 4 години

Ами другаря следва заветите на партията от преди 70 години да се отнемат капиталите от политическия враг и тогава никой няма да го брои за жив цели 45 години! И се извърши разкулачването, експроприацията, кооперирането и - Белене!

163

Време за промяна

преди 4 години

На местните избори всички отчитат победа. Един победил тук друг - там. БСП ще подобри резултатите си, ГЕРБ ще загуби подкрепа, но вероятно ще задържи повечето общини. Няма как да е друго. Във всеки град, село и паланка се е наместил един гербаджийки далавераджия със шуробаджанашката си дружинка (като този от Божурище). И ще се бори да оцелее - купени класове, регистрирани роднини, както винаги е било.Истинската битка ще бъде на парламентарните избори.

162

Стратег

преди 4 години

До До СтратегПрез есента, ние няма да търсим макроефекта, който искахме да постигнем на евроизборите, на които Борисов отърва кожата, но временно;))), и евроизборите за ГЕРБ бяха "на живот и смърт", защото местните избори са различен тип избори, доста са хлъзгави и там ще имаме други цели, но няма да кажа какви, хахахахахахахаха... А сега си правете антистратегиите;))) Хихихи