10

Анонимен

преди 4 години

Крадците и измамниците от Китай обикновено бягат в Хонконг. Закона е справедлив.

9

Анонимен

преди 4 години

Ако в САЩ са със зелена карта учените и успялите. То Китайската комунистическа партия си избра по лекия и бърз начи да се снабди с учени и успяли предприемачи. А нищо чудно на тяхно място да запълни бройката с бандити и ***.на квадрат.

8

Анонимен

преди 4 години

От 1 милиард 19 мил си живуркат деугите ориз и вода. Такова е в режима. Едните няма да видят светлото бъдеще.

7

Анонимен

преди 4 години

Тоя метод не е китайски. Той е прилаган от СССР както и от Народна Република България в Социализма. Ако журналисти се разровят в архивите . Ще открият българи как са заставяни да работят по заповед без дотовор и съгласие.

6

Анонимен

преди 4 години

Китай ще си набележи някой я учен, я бизнесмен с успешен международен бизнес. Ще му измисли номер " миришът му краката" и току изчезне . И после настанен в златна клетка за шепа ориз почва да работи за номенклатурата на партията.

5

Анонимен

преди 4 години

Китай ги определя на свой принцип бандитите. Не си ли с идеите на партията , а тя е единствена и непобедима , си бандит. Колектива на партията ще прецени как и колко ще му се плати на тоя от Хонконг.

4

Ха-ха

преди 4 години

И 1 милион да са,не могат да спрат възхода на Китай!Място по строежите има за всички!Изгореха си пак на дедо Со*рос паричките....

3

Анонимен

преди 4 години

Какво лошо има в това да се екстрадират бандити към Китай. Или Хонконкците си ги искат да си стоят при тях.

2

Анонимен

преди 4 години

И ЕС с Хонконг. Китай от времено на вожда Мао ги мъчи. Това комунист види ли , че има някой да работи и да е частник. Направо му причернява от завист.

1

:-) :-) :-)

преди 4 години

Хайде, САЩ пак почнаха с цветните революции! Дори и протестиращите да са били около милион, в което се съмнявам, населението на града е 15-20 млн?