21

КиРо

преди 4 години

Ами много ясно, къде да бъде ?!!

20

Анонимен

преди 4 години

Поръчваш артикул за 5 лв, а транспорта ти излиза 7 !!!Когато транспорта излиза по-скъпо от артикула е нормално да е така !!!

19

Анонимен

преди 4 години

Защо се очудвате?Баща ми е на 81 г,технически грамотен е,но не знаи и не е ползвал интернет.мисля че за хора на подобна възрас + е нещо съвсем нормално!

18

аха

преди 4 години

Нормално когато транспорта ти излиза по скъп за поръчки от БГ отколкото например от Англия

17

Анонимен

преди 4 години

офф аман от "експерти" кво да ползва икономиката, като работи предимно на ишлеме и производство на заготовки с ниска добавена стойност. Кво да продават онлайн, като нямат краен продукт. Внедряването на няква автоматизация или "цифровизация" в таъв тип икономика е нерентабилно и практически никога няма да се възвърне, като инвестиция. Фондовете най-вероятно ще налеят пари в една-две големи фирми но без ефект като цяло в-у икономиката

16

Анонимен

преди 4 години

Когато пазаруваш в магазин контактуваш с продавача- човешко същество, но при покупки онлайн нямаш контакт и това е една от причините за човешката самото във века на комуникациите.

15

Анонимен

преди 4 години

По принцип не е лошо, но като всяко нещо в България, то не е като в другите държави. Големи сайтове за дрехи и обувки при доставка искат да платиш и тогава да ги пробваш.Плащаш доставка, стоката и тогава мериш в офиса на куриера и като не ти стане ги връщаш за твоя сметка и чакаш 1 седмица да ти върнат парите.В Англия си поръчвам 3 чифта очила, идват до у нас,пробвам и им ги връщам за 0 (нула) лева

14

Анонимен

преди 4 години

Тези които не пазаруват онлайн са пълни задръстеняци. В Европа 60%от стокооборота се осъществява онлайн. Даже Black Friday вече прави по - големи обороти онлайн, отколкото традиционното пазаруване от молове и магазин.Няма да казвам колко време се пести, което може да се използва за други активитети. Удоволствието от шопинга остава, само че се избягват основни търговско-маркетингови трикове на продавача.

13

hard

преди 4 години

До Анонимен

12

Анонимен

преди 4 години

Абе стига глупости. Аз поръчвам онлайн от обувки до сървъри. И много други хора го правят. Онлайн търговията съсипва конвенционалната, защото не се плаща за работници за наем на магазин и много други. И така цената за крайния потребител пада.

11

Анонимен

преди 4 години

Това абсолютно фалшива новина. Аз нямам възможност да ходя по - магазините и всичко си копувам онлайн - телевизор, смартфон, дрехи, бельо... Моите приятели и те така, всичко онлайн. Има много по-голям избор.

10

ай сиктир

преди 4 години

Нали знаете парен каша ду ха те в магазина, че те гледат в очите и те лъжат, а какво остава за онлайн търговията.

9

Анонимен

преди 4 години

Първо хората нямат пари за разлика от европейците,второ повечето търговци са мошеници.

8

Анонимен

преди 4 години

Добре или зле за онлайн търговията на родните производители разбрахме. Но като сме зачекнали темата, нямаше да е лошо да се спомене и малко статистика за врътките и измамите, както и нЕкои порочни практики на онлайн хитреците. Което донякъде би обяснило и последното място...

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен6Спестява 2 часа?и за какво ти ги спестява?Да стоиш 2 часа вкъщи и лъскаш порно.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен5тая опорна точка в руското посолство ли ти я дадоха?

5

Анонимен

преди 4 години

Много соц мухляции има за това. Аз пазарувам от 10 год основно през интернет. Рядко ходя в магазин. Даже и хранителни продукти доставят вече до дома, което спестява 2 часа .

4

Анонимен

преди 4 години

Българите пазаруват онлайн основно стоки втора употреба от сайтовете за обяви.Техника, дрехи, и коли.....90% от хората не могат да си позволят нови стоки.

3

Анонимен

преди 4 години

Ами че кой има доверие да пазарува онлайн бе сеяндури. Дядо ми е казал, когато пазаруваш принципа е ръка да пипне око да види. В днешното Мутренско време доверие никому дори на родата защото за пари и те ще те изиграят.

2

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера, някаква надпревара ли има в това кой ще пазарува най-много онлайн? Що за глупости? Пазаруваш там, където искаш.И другото - за да пазаруваш (онлайн или офлайн), трябва да имаш пари. Освен това трябва да има и достатъчно фирми, които продават онлайн. Статия, изсмукана от пръсти.