16

Анонимен

преди 4 години

То да беше само в цифровите технологии.

15

Анонимен

преди 4 години

Е как да не е *** на народа като вече 20 години продължава да гласува за едни и същи политици?Проблема на тази държава са точно ей тия които гласуват за ГЕРБ и БСП.

14

ШибиРиби

преди 4 години

И нали уж айтитата ни били много признати и търсени бе? Зубрачи дето ако ги накараш да измислят нещо или ще е нещо без приложение или ще е нещо клъвнато от преди трийсе години. Вземали по три хилки... вземат ми хилката и я гъделичкат докато разберат че за крив чеn не стават, само по олимпиади ми ходят.

13

Dig It

преди 4 години

Щом могат да свалят филми, музика и порно още от 10-15 годишни, значи имат някакви умения.Освен това, вече и пенсиите имат фейсбук, а КАТеричоците таблети.

12

Анонимен

преди 4 години

От мача България-Косово разбрахме колко сме на дъното с цифровите техтологии !

11

Толкова си можем.

преди 4 години

Проблема не е в управляващите (Те са само извадка от народа). Целия народ е *** и за това има много доказателства.

10

истината боли

преди 4 години

е как така, нали БГ ИТ-тата са Богове, а Богинята на Еуропа е Марая Дигиталната, дето Цифровизира Дигитализацията за 20 000 евро на месец?!

9

Анонимен

преди 4 години

Не никаква изненада и какво се чудят като начело е калинка 1 на ГЕРБ Мария Габриел. Сега май ще я сменят с калинка 2 Кристалина Георгиева. Докато са такива управници няма как да се получи.

8

дърт

преди 4 години

В цифровите технологии не знам, но във всичко останало (доходи, здравеоГазване, раждаемост и други) сме доста под дъното.

7

Анонимен

преди 4 години

Цифровозакотвените на дъното ще си получат своите 8 самолета и ще покажат на ЕС своето могъщество.

6

Анонимен

преди 4 години

Имаме богати като в арабските държави но всичко останало здравеопазване образователна система и инфраструктура са зеро нула като в неразвитите държави .Нека престанат да ни манипулират че сме добре

5

Анонимен

преди 4 години

Не ми били компютърни, най ми били компоненти специалисти !

4

Европа плаче за BG

преди 4 години

Терористите са ограбили чрез поения с спец анркотици с цел ликвидция и ограбване на цели нации премиер /Борисов/ няколко хиляди милиона за тн "Електрронно правителство".За раждане и отглеждане на деца БЪлгари Борисов не дава обаче нито лев.НЯМАМЕ ПОВЕЧЕ ГОДНИ ЗА РАЖДАНЕ НА БЪлгари МАЙККИ Подава охраната на ЕВропа ГНевно на София.ЯЗЪК ЗА ТАЗИ ВЕЛИКА НАЦИЯ..ПОСЛедните ги увредиха в ясли градини и училища.НЯмат пари за зачеване ,раждане и отглеждане

3

Anonimen

преди 4 години

Нали бяхме голями IT експерти. Само ни манипулират за да не избягаме и последните останали в Бг. Суровата истина е че сме изостанали.А скоро и като в Африка ще стане като гледам протестите ще се срине здравеопазването тотално.

2

АМАН от Борисов и

преди 4 години

НИе сме най уврежданата страна от дигитално холограмна видео терористична техника.Във Bulgaria всяко село даже и с двадесет жители е тежко увреждано от нарочно инсталирана дигитално холограмна и видео терористична техника закупена и монтирана с ограбени хиляди милиони от бедния БЪлгарски народ.Навсякъде ви снимат и преоблъчват тежко.По зле са децата в градини,ясли и училища.ТЪма терористие на власт нямат прошка терора е жесток .децатасе увреждат обемно поименно.Правят се ежедневно мръсни видео

1

Да си го признаем

преди 4 години

Да го кажем кратко и ясно - ГЕРБ ! Докато Сикаджийчето е на власт, България ще е номер 1 отзад напред във всички положителни класации в ЕС. Припомнете си какво казваше лицето Боко на програмистите - Като няма работа за програмисти, ставайте овчари, БЕ!!!Е, те станаха не овчари, а ЕМИГРАНТИ. Сега си живеят живота, а България е близо до своя край. Но вие си харесвате ГЕРБ и така ви харесва.