9

ай сиктир

преди 4 години

Без да ги защитавам, но докато движението в София продължава да се затормозява от повече автомобили, от неподходящи велоалеи и бус ленти които в не малко случаи са очертани на такива места, че фактически остава едва ли не една лента за движение ще е така.

8

Анонимен

преди 4 години

Като дойдат от селата, откъде да знаят какво е това бус лента?

7

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе всеки, за мен карането в бус лента и в аварийна лента е признак на тъпоумие и комплексарщина и никога не съм си и помислял да го направя.

6

Анонимен

преди 4 години

Добре изиграно, но в съда подобни клипчета не минават !!!

5

Анонимен

преди 4 години

Това е така, защото аз България досега шофьор не съм виждал! ФАКТ! Докато бързаш да хванеш зелено, докато засичаш и отнемаш предимство, докато псуваш пешеходец, докато се смееш и притискаш младите шофьори, особено жените, и т.н. и т.н. ТИ НЕ СИ ШИФЬОР, а поредния ***, който не уважава привилегията да управлява автомобил. Ако искате да видите шофьори, идете в западна Европа!

4

Анонимен

преди 4 години

Селяните в София не признават никакви правила. Глобата е неоправдано ниска. Трябва да стане поне 100 лв. Те разибрат само от това.

3

Анонимен

преди 4 години

Тези които карат в Бус лентите бързат да стигнат Краварите за да им направят по един кавал подарък. Както направи подарък на един Кравар орден Стара Планина един летящ холандец. В бус лентата се кара само ако имате неотложен случай, например карате някой близък на който му е зле а бързата помощ както обикновено я няма с часове. Тогава и да ви снимат ще имате оправдание че сте карали спешен случай и ще се оправдаете с документ от лекаря който ще удостовери спешният случай.

2

Анонимен

преди 4 години

Ако в България се налагат и се събират реално високи глоби /отговарящи на извършените нарушения /,на Държавата Няма да й е нужна Икономика !!!Тя ,ще се издържа от глоби !!

1

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да стане 100 лв. и ще ни дисциплинират. Всеки поне веднъж се е изкушил да изпревари другите, но като ти бръкнат в джоба по солидно, няма да повтори.