29

Анонимен

преди 4 години

До Коце кметаКоце колко пъти този дето бил неграмотен и *** предприе нещо, толкова пъти от милия, възпитан, интелигентен, некрадлив народец протестираха.

28

zed

преди 4 години

До Анонимен "Вчера за пореден пъ"Пич, това е грешна стратегия. Ако тия хора им пукаше за околните, нямаше да ги застрашават със зверовете си и да ги обучават да нападат. На такива изобщо не им дреме дали си застраше, ухапан или изяден.От забележи и разговори няма ефект, даже ефекта е обратен и лош за теб, защото ако вземеш други мерки, ще си първият заподозрян. Аз затова се правя на техен пръв приятел и муци-пуци, а после хоп и айде. След това не забравям първи да се възмутя шумно.

27

Пешо

преди 4 години

За пореден път такава тема. Проблемът е, че сме много насъбрали агресия. Избиваме я навсякъде - спрямо себе си с алкохол, цигари и отровни ***, спрямо другите - в колата на пътя, в работа, абе.. обичаме да мразим. Не ни стиска да изразим себе си за големите неща, затова сме най-добри в това един друг да правим живота си черен по всички начини. Така и с кучолюбците. Аз също обичам животни. Но категорично част от кучкарите мразят яко хората, децата, живота и кучето е просто проводник на тях

26

Анонимен

преди 4 години

От там контрол на институцията е по лесен и мога да следят дали собственика на опасната порода прилага необходимите грижи. Как го разхождаНяма ли сурови наказания (затвор) българина не разбира. Когато му се отнеме нещо, тогава го боли и се замисля. Повечето отглеждат подобни кучета с цел търговия, защото е доходно!

25

Анонимен

преди 4 години

Според мен хората които искат да си взимат опасни и бойни породи задължително да минават психо тест и курс за обучение. Тези кучета могат да бъдат машини за убиване. И ако попаднат в ръцете на някой луд и безотговорен човек стават убийци. Кучето е като едно дете както го възпиташ такова ще бъде.

24

Анонимен

преди 4 години

КАКВО НЕЦЕНЗУРНО ВИДЯХТЕ В ТОЗИ МИ КОМЕНТАР?Ха ха ха сега се сетих. Moдеpaтора, си мисли, че колкото повече коментари е изтрил, толкова повече работа е свършил. Гyзен!

23

Анонимен

преди 4 години

Я да видим, дори и да не са задължителни наморниците, като влязат 4-5 човека в затвора за нападение на човек от куче, да видиш другите как без никой да ги кара ще слагат наморници.КАКВО НЕЦЕНЗУРНО ВИДЯХТЕ В ТОЗИ МИ КОМЕНТАР?MOДA OЩЕ СПИ СЛЕД СНОШНИЯТ ЗАПОЙ ДО ЧЕТИРИ!

22

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се контролират развъдници и собственици които са решили да имат малки кученца. Като се родят трябва да бъдат задължени да се чипират, регистрират и да се издава паспорт . След това да могат да ги продават или подаряват. Данъка на кучето е 25лв на година. Както хората се регистрират където живеят така трябва и кучетата които обитават този дом. От там контрол на институцията е по лесен и мога да следят дали собственика на опасната порода прилага необходимите грижи. Как го разхожда и възп

21

Анонимен

преди 4 години

Добере. Има ли ден без такава новина? Ама кучетата не били виновни! Ако властите вземат адекватни мерки Ви гарантирам, че падат от власт до седмица. При този матреал няма начин. Как може куче проявило агресия, опитало или умъртвило човек да е живо? Какъв специалист си, какъв акъл имаш? Имаме дворно куче, а от малък помагам на родителите си при отглеждане на различни животни. Контактувам и със селски ветеринари. Учих зоологията за знания, а не за оценка. Четях "Природа и знание". Следя Дискавъри.

20

ДоО 1234

преди 4 години

Германия има хиляди изисквания за отглеждане на кучета. Много рядко можеш да видиш човек с куче, а имат много паркове. Трябва да му чистиш, дори когато си навън. Изобщо в Западна Европа, където и да съм бил, няма кучкари, като в България. Специално за Германия, се предпочитат котки от тези с дълга козина. Бях техник по поддръжка на перални и съм влизал в много техни къщи.

19

Анонимен

преди 4 години

Вчера за пореден път кучето което ни е нападало три пъти беше пуснато. Породата е дого аржентино, и е от опасните породи. Със страх излизам да разходя моето куче не се знае откъде ще се нахвърли. Говорили сме със собствениците но не разбират от добра дума. Молим се все едно ние сме сгрешили а не те. Вече седем години излизаш със страх но ще взема мерки и званя в полицията каквото ще да става. При всички положения ще си отмъстят но няма друг избор. Жалми е за кучето те го учеха да се нахвърля.

18

Анонимен

преди 4 години

Да, но болонка, пинчери и померани, колкото и агресивни, да станат не могат да убият човек и да го изядат, както направиха кучетата "кане корсо" .Е, да. Някои кучета генетично са предразположени към агресивно поведение. Но за целта си има "строги" нашийници наморници (най-важното) и възпитание, надзор и т.н. Всичко опира до собственика и неговото мислене. ЗАТВОР!!

17

Кучкарник

преди 4 години

До#8Управляващите не взимат мерки, взимат само заплати.

16

1234

преди 4 години

Бях в немски град около 300 хил души, за 6 дни видях едно куче на каишка, бездомни нито едно и може би една котка..... България е устроена античовека по всички параграфи, важни са животните и дърветата не хората. Докато не се закрият АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НПО ФИНАНСИРАНИ ОТВЪН ЩЕ Е ТАКА!НЕКА МРЪТ ОЩЕ ФЕНОВЕ НА ГЕРБ

15

Анонимен

преди 4 години

Аз съм виждал питбул, който е по-кротък от булонкаПитбула беше у апартамент, с розово облекло и панделка на шията (това съвсем сериозно). Съсед: "Тея даже и кучето си поджендъриха."

14

До 11

преди 4 години

Да, но болонка, пинчери и померани, колкото и агресивни, да станат не могат да убият човек и да го изядат, както направиха кучетата "кане корсо" . Малките кучета не са проблем, а големите. Повечето такива породи са създадени изкуствено за лов на глигани, мечки, вълци и имат голям и здрава захапка.

13

Анонимен

преди 4 години

абе, забраняват вноса през граница на екзотични рибки и костенурки, а тези кучета - убийци се разхождат свободно и закусват и обядват с живи човеци ??????????????забранете съществуването им със закон !

12

Потресен

преди 4 години

"Взети са незабавни мерки за обезопасяване на района и недопускане възникването на последващ инцидент, като кучето е прибрано от собственичката."Това ли са мерките, който следва да бъдат предприети при такъв инцидент?!!

11

12о2оо2

преди 4 години

За жена на 77 години, такова счупване е фатално. Няма как да зарасне добре и до края на живота си, ще се придвижва много трудно с патерица канадка. Това трудно предвижване й скъсява живота с много. Трябва забрана на тези агресивни породи кучета.

10

Анонимен

преди 4 години

А кога управляващите ще вземат мерки агресивните породи да бъдат забранениИма други начини за обезопасяването на въпросните освен забраната им. Тук кучетата нямат вина, виновни са собствениците, че не ги възпитават, а ги оставят на произвола. Едно куче е като едно дете, каквито параметри му зададеш на възпитание това е. Аз съм виждал питбул, който е по-кротък от булонка.