9

Анонимен

преди 4 години

На мен мотористи ми се хвалят че минават със закрити номера покрай полицаи с 250 и не могат да ги хванат! На магистралата скороста за мотори е 100 км/ч. Аз за 20 години шофьорски стаж моторист не съм изпреварил! А умират повече мотористи, защото карат като побеснели!

8

Анонимен

преди 4 години

"Лично аз съм виждал много повече опасно каращи мотористи отколкото автомобилисти."Затова на година имаш 30-40 загинали с мотори и 700-800 с автомобили, нали... или викаш - те всички мотористи карат рисково, ама са минимум като Гай Мартин на умения и затова нямат толкова много жертви? : )))

7

Анонимен

преди 4 години

Докато се произвеждат такива мощни и скоростни мотори(чудовища), ще има и жертви. Това е. Другото е утопии. Отделно, че има много които не обичат да спазват нищо.

6

Анонимен

преди 4 години

1 кола от 10 кара несъобразително. При тия с пистовите мотори е 9 от 10. За скорост да не говорим.

5

Стамат

преди 4 години

до 1Питайте партийната централа, която Ви плаща, как стоят нещата в управлението и кой за какво отговаря.А жалко за момчето, но... съобразена скорост с мотор? да бе :)

4

Шаран-БГ

преди 4 години

Мнозина от мотористите "хвърчат" по пътищата с пистови мотоциклети. Както звукът им, така и скоростите им са вън от всякакви норми. Глупавото им и самонадеяно маневриране между четириколесните, няма начин да не доведе до нещастия. Точно за този случай нямам данни и ...Бог да го прости починалия. Но "късно снощи" при разреден трафик ......не знам.... Все някой се е правил на голям юнак !?

3

Анонимен

преди 4 години

До Станой от СофстройСамо дето автомибила е виновен със сигурност, а колко и моториста е виновен ще се види.Та от тази гледна точка:Хората по света си карат КОЛИТЕ за кеф, без да пречат на другите, а на нашите първата им работа е да УБИЯТ МОТОРИСТ

2

Станой от Софстрой

преди 4 години

Хората по света си карат моторите за кеф, без да пречат на другите, а на нашите първата им работа е да махнат всякакво шумозаглушаване, да си изберат любим жилищен район, който да тормозят с джангър по нощите, да пречат на колите, и да застрашават пешеходците...Ама и тук има намесени жени, ако даваха по-лесно, щеше да намалее този пуберски начин за търсене на внимание.

1

Анонимен

преди 4 години

Искахте Промяна, гласувахте за Румен Радев, НА ви, хак да ви е! Ликувайте, радвайте се, всичко вече е добре про фатмашкото управление на зеленочорапия нищоправец - нискоинтелигентен *** на пет цифрена заплата, мучащ като харманлийско чифтокопитно! Оставка!