40

Анонимен

преди 4 години

Хитреци- изчакаха съответните държави да ратифицират и наложат конвенцията и чак след това се обявиха против.

39

Анонимен

преди 4 години

Всички религии се основават на суеверни заблуди. Не религията, а истината ще ви направи свободни хора, хванали здраво живота си в ръце.Колкото до половата неутралност - тя също е заблуда, като комунизма, който проповядва, че хората били равни. Нито хората, нито половете са равни, а да не говорим за сбърканяците.

38

Анонимен

преди 4 години

Религията е вредна за човечеството..

37

Анонимен

преди 4 години

С умиление се сещам как тука се беше събрала банда *** да храчат БПЦ, когато преди година излезе с позиция против *** идеологията.

36

Гуси

преди 4 години

Точно шефът на пеофилската секта да говори против джендърството. Ми те под расате се натопорчват от дечица, бе!

35

Гледна точка

преди 4 години

Значи ти НЕ СИ мъж, а женски орган!!!!Жена ти, дъщеря ти или приятелката ти най-добре биха усетили! Ти четеш ли какво пиша:"ВАЖНО е КАКВО ИМАШ в ГАЩИТЕ , но много по-важно е какви са ти принципите..". Мъж е не само чyk и бяг, а да си точен, последователен и отговорен във взаимоотношенията СИ.

34

пецата

преди 4 години

будизма е измислен за да се намери начин бедните да са доволни с това което имат, и всички религии се основават само на тази концепция , когато е нямало религии бедните често са избивали богатите и са им вземали всичко , богатите са се чудили много дълго време как да направят така че бедните да не ги трепят, измислили са го

33

Стамат

преди 4 години

Абе този папа защо така се върти като фурнаджийска лопата? Не мож го разбра каква игра играе...

32

Гледна точка

преди 4 години

Дали си мъж не се съди по това какво имаш в гащите, но много по- важно за да си мъж, е поведението и принципите които отстояваш да са непреходни.

31

Третия пол е факт

преди 4 години

Аз пък се надявам скоро да приемем ИК и правата ми като представител на третия пол да бъдат защитени.

30

Гледна точка

преди 4 години

*** плюеха папата при посещението му в България, сега обърнаха палачинката. Не е ли това духовно джендърство?

29

Анонимен

преди 4 години

Католическата Църква е стожер и опора на истината срещу заблудите на модернизма.

28

Анонимен

преди 4 години

Има два пола -мъже и жени .джендърите са психопати щото се въобразява на жена и папа бахуру ..трябва да се лекуват .а не да им се позволява да правят прайдове ..обърнете внимание на пациентите ,моля

27

До урко

преди 4 години

Папата е на върха на пирамидата ба католиците - над 1 млрд човеци.Не забравяй!Аз лично съм много доволен от позицията му.Разделя пола като основополагащ от бг *** идеология.Адмирации

26

Анонимен

преди 4 години

Господ няма нищо общо с библията първите същества са били полу-духовни същества с островърхи глави те са построили Великата пирамида в Гиза, хората са построили другите пирамиди наоколо опитвайки се да имитират съществата.

25

:-)

преди 4 години

Бог е създал човека МЪЖ по свой образ и подобие. После от неговото ребро създава жената. Не преиначавайте нещата.

24

Анонимен

преди 4 години

Те жендърите си имат достатъчно права дори много ог тях са на високи постове в ЕС, но вече става въпрос нормалните хора да се обяват за ненормални и да станат аутсайдери и неудачници. Pептила с острата шапка заимствана от Египет вижда заплаха за собственото си съществуване.

23

Урко77

преди 4 години

Дайтв да не бъркаме нещата. Всеки нормален е против ждендър пропагандата, но от къде на къде точно религиозните мракобесници ще учат хората. На какво основание, какви са те,кой им даде това право? Както виначи отравят всичко с братвежите си.

22

Пешу

преди 4 години

Те във Ватикана и подчинените нему признават само момченца до 13 години. Почнат ли да възмъжават вече не са атрактивни за тия прилепи, чернодрешковци. И това ми били "духовни водачи".

21

Анонимен

преди 4 години

Там се говорят едни неща, че мъже раждат мъже при родословните линии за жени нищо не пише, жендърска им работа на евреите. Тоя май търси дивиденти за църквата. Той и Христос май ловял души, а не риби, но туй е друга история