60

дядо Либен

преди 4 години

*** е английска дума, има си ясен български еквивалент - пол. Ама да се говори за полови дискриминации е скучно.

59

Анонимен

преди 4 години

*** идеологията се проповядва с цел отслабване на Европа, от служби отвъд Океана. Погледнете откъде се финансират фондациите им. БХК и други такива.

58

Анонимен

преди 4 години

Крайно време беше да се намеси папата !

57

нали

преди 4 години

Измамно е, че с джендериите ще намалят агресията в обществото, а надали това е най- добрия начин за постигане на тази цел. Експериментите с човешката същност са престъпни и в Източна Европа най- добре го знаем, но ако някой иска да продължава със социалното инженерство поне да го прави открито и ясно, а не като телефонен измамник!

56

А 2

преди 4 години

До Драго : Човече, имате цялата ни толерантност - никой "различен" не е преследван, бит, гонен от работа и т. н. Това, което възмущава хората е неистовото желание да се рекламира и утвърждава вашия начин на мислене и живот. А, спирайте се вече ! Ако не - възможно е да предизвикате сили, които.....

55

А 2

преди 4 години

Слава Богу, Църквата и у нас и в Европа има здрав разум ! Тая гнусотия с пропагандирането на "родители 1 и 2" ще отмине...Целта сега е да не нанесе големи поражения в по-младите. Всеки, който е тръгнал срещу Природата - губи !

54

Анонимен

преди 4 години

*** идеологията е доктрина за взимане на властта и е далеч по-мракобесна от доказалия се в световен мащаб комунизъм.Такова гонене на несъгласните и разправа с всички, които им "пречат" и другаря Мао не е организирал по време на "Културната" революция.

53

Анонимен

преди 4 години

Първо сътворява мъж от калта, после виждайки че му е скучно сътворява жената от реброто му, в най-новия завет може да пише че е сътворил джендъризма защото е видял че жената не му е достатъчно интересна и не му изглежда равна на ранга.

52

Анонимен

преди 4 години

Като жена искам да кажа на SS, че ужасно се радвам че не съм направена от кал като мъжа.

51

Анонимен

преди 4 години

Ватикана с/у джендърите? УАУ! Обикновено последните 10 години са с/у онова което им наредят, и с онова което им наредят. Обикновено против морала и нормите, какво им е станало че да се отрекат от жендърството?

50

Анонимен

преди 4 години

Бог сътвори мъжа и жената, а ЕС добави джендърите!

49

Драго

преди 4 години

Това, което ви липсва на всички вас (а и на ония психопати от Ватикана също) е толерантност!

48

Чичо

преди 4 години

Ай стига глупости - комунизма е едно от малкото хубави неща (може би и турското съжителство), които са се случили на тоя народ. Да не би сега демокрацията да е нещо хубаво?!

47

Религиозно необремен

преди 4 години

Колкото до сбърканяците - естествено, че не е нормално да си сбърканяк. И природата прави грешки, та не е нормално тия грешки да се толерират, а още по-малко дасе фаворизират. Те трябва да се поправят, когато е възможно, ако не - аз какво съм виновен и какво да направя като тия сасбъркани!

46

Религиозно необремен

преди 4 години

Религията винаги е била средство за контрол на масите и те - масите от 80-процентници, винаги са се връзвали и са следвали течението, че по-лесно.То ако не е религия, ще е идеология като комунизЪма, а идеята е да се внуши на 80-процентовите, че и хубаво да си беден и гладен, докато идеолозите тънат в охолство и мачкат тия под тях.

45

Анонимен

преди 4 години

До SSСтария Завет не е Християнски. Но съм съгласен с Ватикана по този въпрос

44

Анонимен

преди 4 години

като овластявате бабите така става. в мюсулманските държави го няма тоя проблем. вярата противоречи на здравият разум, но не и на човешката природа. еволюционно човек има нужда от обяснение кой го е създал, и това е вярата, затова са се размножили само вярващите и са унаследени тъпорилните им гени които ги предразполагат към вярване и само те ще се размножават на тази скапана планета, като животните, без да мислят че създават само повече смърт.

43

В гЭ ЙоРопа

преди 4 години

положението е тежко!!

42

Анонимен

преди 4 години

Абсолютни смешници, до вчера миеха и целуваха краката на разни *** ..Всичко е една фълшива игра, са съжаление губещите сме ние

41

Анонимен

преди 4 години

И те ще признаят половите фикции,нямат избор. Иначе пак ще ги ПОГНАТ ЗА ТОВА ЧЕ ЗАКАЧАТ ДЕЦАТА ПРИВЛЕЧЕНИ В ЦЪРКВАТА! Ако си от нашите не е проблем да се гавриш с дечица, но ако си против - вадим матералите и те почват .Всичко е една игра.Папа Бенедикт Шестнадесети защо излезе в "почивка"?Защото не им вървеше по свир. ката.