17

Анонимен

преди 4 години

Уау.. Тея заплати не с. Ръднали от 2006а насам.... Тогава биваше, защо минималната беше 180, ама сега е 560...

16

Анонимен

преди 4 години

Миналата година моя позната,работеше като отговорник на студена кухня в Созопол.За един сезон се върна с около 8 000 лв.суха пара.Само дето работата е о 12-13 часа,за осигуровки не съм се интересувал-най-вероятно нямат.

15

21

преди 4 години

Когато завърших университета, работих лятото на морето - 1000 лв за 6 дневна работна седмица, от 9 до 10 вечерта. Това беше 2009-та година. Сега заплатите са същите, а е минало десетилетие. Наглостта е вече смехотворна!

14

ДНЕС,

преди 4 години

А ЗАЩО НЯМАТЕ СТИКЕР ЗА РЕКЛАМА? НЕКОРЕКТНО Е НЯКАК. ПОНЕ КАЖЕТЕ КОЛКО ВИ ПЛАТИХА.

13

Анонимен

преди 4 години

Преди два дни имаше статия за хиляди завърнали се и тази статия не я разбираме.Само пари за заплати и бачкатори няма, така ли. Иначе работа бол.На Дачев дъщеря му завърши ли курса за по-висок клас електроженист.

12

Анонимен

преди 4 години

Заплатите трябва да са над 2000 лева за сезона. Иначе никой няма да отиде.

11

Смешно

преди 4 години

Внасяйте виетнамци , африканци и украинци. За българите в България остават празни приказки. Но ние си ги избираме управляващите.

10

Хахахахахахаха

преди 4 години

Тоя филм сме го гледали вече - заплатата за юни на 15 юли, заплатата за юли уж през август, ама шефа имал проблеми и да почака работника една седмица и през септември сезонът вече е свършил и човекът остава с 1000 или 2000 лв за три месеца поред 6 дни в седмицата по 12-15 часа работен ден.То затова не могат да си намерят работници робовладелците български набедени за бизнесмени, а не че на хората много им се работи в чужбина дори и на по-висока заплата.

9

Виготура

преди 4 години

Нека търсят, може да се намерят някои балами, но напоследък рязко намаляха. Който иска сезонна работа, отива по Европа и ще се върне и с някой лев. По морето работеха основно хора, живеещи по околните села и градове, ама и те се усетиха и са по София, или чужбина. Само да ви кажа, че в София готвач под 2500 лв няма, хамалите почват на 1300 чисто, а майстор да си наемеш кякъвто и да е чудо и то много скъпо чудо.

8

Мнение

преди 4 години

1000 лева за бог знае колко часов работен ден - да си ги търсят от Великобритания, Германия, Дания, Испания, Франция и т.н. европейски държави, където изгониха нашите деца.

7

Реалност

преди 4 години

Бля бля, тарикати търсят будали да работят за 500-700 лева. Другото е празни приказки. Смешни мутренски номера.

6

Момо

преди 4 години

Преди няколко дни един хотелиер заяви, че чака работници от Киргизстан... След някоя друга година ще започнат да внасят необразовани африканци.Лудите, които работят с 2 почивни дни в месеца са на привършване...

5

мафия и държава

преди 4 години

никога!

4

Анонимен

преди 4 години

защо да не му обещаят ? до като е стартирал , и......е финиширал....без да получи последната заплата.

3

Анонимен

преди 4 години

За неразбралите, става въпрос за 1000 лв. бруто, т.е. 750 лв. чисто. Най-вероятно осигуровки и данък на минимална заплата.Нагли мутри, въртете се на широко в излятия бетон, никой не иска нито да работи за вас, нито да ви живее в бункерите ви. Направо може да скочите в мекия цимент, да бетонирате себе си и да ни отървете от нечовешката си простотия.

2

Ще ни харзулните!

преди 4 години

До Анонименпара на длан!-стара народна приказка. Готвача кръщава яденето!

1

Анонимен

преди 4 години

Стартова заплата за сезонен работник ?!