11

Читател

преди 2 години

Странно. Болниците ограничиха доста всички алтернативни лечения, поради ковид. Изведнъж не само в БГ проблемът с кръвните запаси експлоадира по цялата планета. Прочетете сами в търсачките. Много неща не знам но едно със сигурност всеки може да се сети и то е че, кръв от ваксинирани ще се прелива и на неваксинирани. Сладури.

10

Анонимен

преди 4 години

240 дупетати,50 000 милиционера,300 000 държавни служители.Вкарайте им в длъжностната характеристика да даряват - и хоп! Даже може за износ да има.

9

Вампир

преди 4 години

То само кръв да липсваше.

8

точка

преди 4 години

Кръв дарявам само на роднина и близък приятел.

7

Анонимен

преди 4 години

амии някой ходил ли е да дарява в скоро време?мислех че за толкова години е оправена бумащината... загубих 3 часа за да даря кръв. Самата процедура е 45 мин общо, ама нали по стар обичай трябва да чакаш на опашка...

6

Lan

преди 4 години

Т.е. по 20 пациента НА ДЕН :)...май леко ни пуснаха по пързалката. Освен ако не става дума за цялата страна! Лекарката да обясни, КАК се случва този недостиг, като карат близките на хората с планови операции да даряват кръв, която рядко използват. Без изобщо да броим доброволните кръводарители!

5

Специалист по всичко

преди 4 години

Едно хапче за *** стана един лев ,а кръвта ще ми я искат безплатна ,айде нема нужда . Поне някакви вауучери да раздават на кръводарителите ,с който да си заредиш домашмата аптека .

4

Ами

преди 4 години

Има недостиг на ЧОВЕЧНОСТ, а не на кръв. Кръвта изчезна, когато превърнахте болниците в борси за търговия на cмърт.

3

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е от години. и трябва да му се намери общодържавно решение но нашите властници не искат. Моя близка позната работеше над 20г. в център по хемодиализа и знам на практика какво става там.

2

пипи дългото чорапче

преди 4 години

Га изнасяхти кръв ни ривахти взимаше държавата парите. Наложи се на детето ми да преливат за 100грама дадох въпреки че мъжът ми е доброволен дарител всяка година . Ай. ...

1

БЧК

преди 4 години

Да даря... а когато потрябва за мен или мой близък, да си купя ли ?Да си гледат работата !!!