9

Анонимен

преди 4 години

До Г-н Министър АнаниевЗнаете ли,че има б-ца в София в която сестрите не получават пари от клинични пътеки. Как тогава ще им се повишът заплатите? Става въпрос за инфекциозна б-ца.Надявам се да вземете под внимание написаното и да извършите проверка защо това е така.

8

ВЕНИ

преди 4 години

Г-Н МИНИСТЪР АНАНИЕВ,ЛЕКАРИТЕ ДА ИЗДАВАТ ДОКУМЕНТ ,КАСОВА БЕЛЕЖКА,ОТ КОЯТО ДА Е ВИДНО КАКВИ ПАРИ ДОКТОРА ПРИБИРА В ДЖОБА СИ ОТ ВСЕКИ ПАЦИЕНТ.НАЙ ВАЖНОТО ПОСТИЖЕНИЕ ЩЕ БЪДЕ ,ЧЕ ПАЦИЕНТИТЕ ЩЕ ВИЖДАТ КОЛКО ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА ОТИВАТ В БОЛНИЦАТА ИЛИ ДИРЕКТНО ПРИ ДОКТОРА И ЩЕ УВАЖАВАТ ДЪРЖАВАТА -ТОВА Е ПЪТЯ КЪМ МЕЧТАНАТА РЕФОРМА

7

Анонимен

преди 4 години

Тая не беше ли архитекта на костинбродската афера заедно с ***, Цацаров и Пеевски ?

6

Анонимен

преди 4 години

ОмбудсМая за сестрите: Оказван им е натиск, недопустимо е!---ОмбудсМая да каже нещо за ЦЕНИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ, и ЗАЩО ДОПУСНА незконната такса "Сградна инсталация" да остане, а не да си чеше ... със сестрите!

5

Анонимен

преди 4 години

Ми направете я вие бе гербаджийчета непоръбени, от 11 години управлявате страната и пак кoмунетата ви виновни. 16 милиарда заем изтеглен от правителството на Суджука, къде потънаха, а?!

4

House M.D.

преди 4 години

Червената рапира се развихри отново. Защо Гей Дмитриевич не направи минималната заплата 1000 лв.?

3

Анонимен

преди 4 години

Тая има отвратителен глас. Писклив и мн гаден.

2

Някой

преди 4 години

Много хубава снимка! Личи й лисичата физиономия. Винаги ще свързвам Манолова с гнусната манипулация "Костинброд". Същата е като Нинова, празни приказки и лъжи на висок глас. Отврат!

1

Мен

преди 4 години

Не отричам това, което постигна, но ....говори като....хулиганка, не като държавник....