124

до Ангел

преди 4 години

Стискам ти ръката колега, това е най-стойностния коментар за тази година, а Марийка хубавичка изглежда.

123

Нийл Армстронг

преди 4 години

Ами аз като ходих на Луната и без каквато и да е защита от радиацията (някакви пояси на Ван ???), 6 дена в памперси и като кацнах бях на кукурек.Рипках и подскачах още на палубата. 82 години живях.Като ме питаха дали съм стъпвал там, да се кълна в Библията, така побягвах, че млади журналисти не ме стигаха.Радиацията е измислица на Студената война.Казвам ви по-опасна е радиацията от прожекторите на Кубрик.Той Грисъм се боеше от радиацията, та изгоря жив.

122

До 131

преди 4 години

По същия начин се наложи да поема много сериозна доза радиация заради развален рентген в нашата болница. Минахме да йод и различни медикаменти. Получих 100 % сперматератозооспермия. Общо взето от спермата ми нищо не става .Сега се е пооправиха ,но продължавам да се лекувам докато се достигне желания резултат .

121

Ангел

преди 4 години

Човешкия организъм е приспособима и много здрава машина. След като е закърмена и отгледана в такава среда със сигурност е развила гени които я защитават от радиацията.Трябва да има повече такива хора ,защото техните гени ще бъдат пренесени на децата им ..Така след 1000-2000 г човека няма да се влияе от радиацията .Всичко е еволюция .Ще пътуваме до из космоса без да ни влияе радиоактивността !

120

не може да бъде!

преди 4 години

Чудото се състои в това,че хората не могат да бъдат поставяни под един знаменател. Между спасителите и пожарникарите от Чернобил има хора ,които са погълнали от 3 до 6 от т.н."допустими дози" радиация и са останали живи и продължават да живеят ,при това някои без видими последствия.А някои са погълнали 1 или 2 дози и са починали след 6 м.или година или са развили тежки заболявания!А други изобщо не са били там и пак са получили различни заболявания!Изглежда се намесват доста странични фактори!

119

АнонимеН

преди 4 години

АКО СЕ ВЗЕМЕ КОСТЕН МОЗЪК ОТ МАРИЙКА И СЕ ПРИСАДИ НА *** БОЛЕН , ЧЕ И РАКОВО БОЛЕН НИЩО ЧУДНО ДА ОЗДРАВЕЕ БЪРЗО :DОСВЕН ТОВА ОТ КРЪВТА И МОЖЕ ДА СЕ ИЗТОЧИ МУТАГЕН(ЕДНО СВЕТЕЩО ВЕЩЕСТВО КАТО В КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА)

118

Анонимен

преди 4 години

На мен за 4 месеца ми направиха 6 изследвания с томограф.Това е голямо количество радиация.След това се оказа,че имам дефектни сперматозоиди над нормата.Пих високи дози антиоксиданти и сега имам две здрави деца.Така че при облъчване вземайте антиоксиданти.

117

Анонимен

преди 4 години

Вече знам защо *** реват с пълне глас Чернобил та Чернобил, а то щот не ги пускали там при яките богатири с по 2 ***.

116

Анонимен

преди 4 години

Ходих в Чернобил на екскурзия.Видях зелка с диаметър два метра.

115

Анонимен

преди 4 години

Има си и плюсове.На Марийка сега не и трябва зарядно за зареждане на телефона.

114

човек

преди 4 години

До: номер 122 (Не сме добре)Веднага след Чернобил дядо ми се разболя от рак и умря. Майка ми се разболя от рак и умря. Леля ми се разболя от рак и умря.Още много други мои познати, колеги и приятели се разболяха от рак - някои са още живи, други умряха. Преди Чернобил не познавах нито един човек болен от рак.Майка ми е имала сестра която като малко дете още е починала от левкемия и толкова знам - но нея няма как да я познавам, виждал съм само нейна детска снимка.

113

човек

преди 4 години

Ми може, може!Това само потвърждава теорията на Дарвин за еволюцията!Тоест, Марийка очевидно е мутант.Само че здрав мутант. С една глава е, обаче е станала устойчива на радиацията.Такива например са ***.Учени от НАСА усилено работят по създаването на ваксина с която на астронавтите да инжектират гени на ***, като по този начин те станат като *** устойчиви на космическа радиация. По този начин ще могат да пътуват дълго в Космоса, например до Марс.

112

Тигъра

преди 4 години

Може от радиацията да е била бременна няколко години.

111

Не сме добре

преди 4 години

Преди години в Кранево попаднах на група младежи от Припят преселени в Источна Украйна.Всички бяха здрави нямаха и един развален зъб даже.Сравнения няма с нашите тежко тровени с хлор токсични води деца с десетки развалени зъби още от малки..

110

17

преди 4 години

Марийка туй , Марийка онуй , а за Иванчо нищо ! Дискриминация !

109

Их опустяло!

преди 4 години

.......Гледам я - жива, здрава и красива!......И гледам, слушам, не знам досадно защо ми стане. Щом гледаш и вярваш ще се опитам да го обясня с нагледен пример-въпрос: Ако гръмне Козлодуй, а ти живееш на 30км. във Вълчедръм, та, щеше ли да останеш с настоящ адрес Вълчедръм, където да ловиш риба, доиш крави и с това да си храниш децата или ще изнесеш родата с 200км./ч. поне в Петрич, хм?

108

Анонимен

преди 4 години

До Интересното е, чепосмали малко, че тия лъжи са прекалено явни вече.

107

Дъглас Адамс

преди 4 години

Марийка детето чудо на "Чернобил, си търси мъж-чудо, за да създадат заедно новия човек - ЧОВЕКА-ЧУДО, за който радиацията е необходима част от жизнената среда, ЧОВЕКА, ГАЛАКТИЧЕСКИ ПЪТЕШЕСТВЕНИК.

106

АнонимеН

преди 4 години

Някъде край Чернобил...Тази година пролетта пукна за трети път. Тревите се синеят, птичките лаят.На едно глухарче са кацнали два крокодила и си говорят:- Някои разправят, че преди сме били зелени и дълги.- Да, бе, и сме можели да плуваме.- Хайде да отлитаме, че трябва да събираме мед за зайците.

105

Анонимен

преди 4 години

Сезона почна, по Черноморието обслужващият персонал 90% са млади украйнски Марийки 18-22 годишни на миски заплати, но харесващи забавленията и дипълнителния материален стимул от клиентите.