27

Анонимен

преди 4 години

Нищо не разбрах. НАТО, самолети, Радев ,почвини дни, железопътна линия пешеходно пресичане.

26

The Big Щепсел

преди 4 години

Обикновено клоуните не управляват цирка, а забавляват публиката...

25

Анонимен

преди 4 години

След като е бил милиционер, не трябва ли вече да е пенсионер.Те се пенсионират на 45 години, а тоя май скоро ще става на 60.

24

Анонимен

преди 4 години

Сополивите хейтърчета си дрънкат глупости.А България се развива добре.И самолети ще си купим.И още много други неща....

23

с една дума

преди 4 години

Бандит!

22

Ф.С.В.

преди 4 години

Борисов говори за двете ръждясали белгийски фрегати които ни струваха 2 милиарда а са "скопени" стават само за пренасяне на войници ! Фрегати за пасажери! Служил съм на Бойна Флагманска Ракетна Фрегата- мощност 15 000 КС Двигатели М504 звездообразни 56 цилиндъра всеки ! 4 ракети с мощност за потапяне на самолетоносач- оръдия и скорост над 44 възла ! Това правят РАСШАНИТЕ!! Сила бързина и мощ- лошото е че в днешно време един боен кораб - няма ЛИ ВРЪЗКА СЪС САТЕЛИТ - ПРОСТО Е СЛЯП И БЕЗМИСЛЕН!

21

Диплодок

преди 4 години

"Нашата фрегата всички я знаят!"Ужас ,станахме като във вицоветеза албанската кола, танк и подводница,така популярни през 80-те!А този *** дори се хвали с това!??

20

Анонимен

преди 4 години

Те вашите *** купиха за 3 милиарда реактори седящи на поляната. Той ми говори за бойни самолети с най модерно оборудване. Я си лягай копейка. Не сте фактор вече в тая държава вече сте малцинство.

19

Фандъкова

преди 4 години

Негово султанско величество, цезар Бойко Банский първи! Където мине след него цветя поникват!

18

Анонимен

преди 4 години

Това не е договор това е ултиматум. Ако искаш да си в НАТО плащаш 2% БВП Ако нашето БВП е повече от това на Румъния ще плащаме повече за охрана на по-малко пространство. Охрана трябва да се плaща на квадратен километър. САЩ не могат да управляват НАТО като частна фирма и да си плащат наем за базите.

17

от 8

преди 4 години

Герберастките ***, които са ми сложили минуси да кажат в коя Пожарна е бил пожарникар Бойко Методиев Борисов - няма такава.След завършването на факултет Пожарна безопасност в Симеоново, където влезе благодарение на връзките на баща си - полковник от ДС, Борисов работи като лектор в МВР. Чинът който има е младши лейтенант, при това от Запаса, наричан сега Резерва.

16

чети внимателно

преди 4 години

Орден Стара планина първа степен, получи посланика на САЩ в България Ерик Рубин.

15

Анонимен

преди 4 години

А Станишев какво откри за 8 години? Не мога да се сетя, нещооо имаше ама какво бешеее...

14

Анонимен

преди 4 години

На това му се казва лоялна конкуренция в политически ведомства..

13

Анонимен

преди 4 години

Бил се пазарил за цената на самолетите ?Тоя сигурно си мисли, че Вашингтон е нещо като Капалъ Чарши в Истанбул.

12

Анонимен

преди 4 години

Борисов отнема "слънцато и въздуха" на русофилската Мафия, даже започна да прави комплименти на Радев, за дето обира шамарите на кремълския КГБ поп Гудяев и неговия началник Путин !На русофилите остана само да го наричат с обидни думи, докато чакат нови опорни точки.

11

Цвета

преди 4 години

Е, как да не е бил генерал Методиев Борисов ? Като какъв охраняваше другарите си Тодор Живков и Симеон Борисов. Аз пък си мислех, че само генерал, при това пожарникар, може да охранява толкова важни личности в българската история !

10

Анонимен

преди 4 години

Примитивен клоун.Ако не беше жалък, може би щеше да е смешен.

9

Анонимен

преди 4 години

То й Бочето ни промотира, от вожда ни се вижда,че сме лесни,само да ни потупат по рамо или погалят по глава и сме готови на всичко.

8

до 6

преди 4 години

Борисов не е бил генерал, нито пък пожарникар.Чинът му е младиш лейтенант, но никога не е работил след зъвършването на ППБО в Симеоново.Бил е чантаджия, папконесец в МВР, също като Цветанов.