44

Това

преди 4 години

с изстрелите в различните кръгове на тялото би трябвало да влезе в учебниците! Това си е класика бе!

43

rusnak

преди 4 години

Кво става с последните разтреляни с базука? Пак ли възкръстнаха??

42

АНТИ

преди 4 години

А пък децата тук, гледат ГЕНОЦИД,маскиран като благоденствие !

41

Анонимен

преди 4 години

po hachite televizii samo filmi s nasilie karvichta ubiistva i sex

40

Анонимен

преди 4 години

До А нашите?А за нашите деца каква Стратегия им готвят...е ти ква искаш да е? Да ходят да пикaят на яз.Копринка, да *** на Бузлуджа и да *** портретите на Путин и Тато ли?

39

Брадвата

преди 4 години

а на нашите 7-годишни им режат пръсти и ръце за ТЕЛК и за просия. Но ние сме в ЕС, значи може, не е проблем

38

Сериозно

преди 4 години

Нали щяхте да се борите с "фалшивите" новини! Та в тази връзка някой репортер или от писалите доклада бил ли е свидетел на поне една "екзекуция" от тези , за да пуска тук "новини"? Малко ми звучи, като "ЕЖ на пазара ми каза..." и хоп: "новина"!

37

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА пък нашите деца гледат гей паради.гледат твоите деца, щото им е омръзнало да гледат портрета на Сталин на стената.

36

А нашите?

преди 4 години

А за нашите деца каква Стратегия им готвят...да ги отвличат от семействата им, да ги дават за осиновяване на чернокожи гей двойки, да ги учат да доносничат, да им втълпяват че имат 30 пола,от детската градина да ги "образоват " сексуално, да ги бутат в ръцете на западни педофили..Направо "кеф",а?

35

Тц,тц,тц

преди 4 години

на тия и Гьобелс може да завиди!

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Не бе , те в САЩ родителите изяждат децата си от глад и мизерия.

33

Край

преди 4 години

Ми ние как гледахме снощи мача България -Косово.

32

Анонимен

преди 4 години

На на на нааааа ... дуу дуду дууууу дууууу ...Ако в американската преса пише, че водата е мокра, непременно проверете дали водата е наистина все още мокра! Просто няма начин те да пишат нещо и то да е вярно! Освен ако не е станала някаква колосална грешка някъде, та бай мистейк да са написали нещо вярно.

31

Анонимен

преди 4 години

А пък нашите деца гледат гей паради. Учим ги да се събличат голи. Да гледат как жени си бъркат по дуп.ките а мъже се праат на жени. При нас е задължително да се гледа щото са по всички улици и талавизии.

30

Хайде, хайде...

преди 4 години

Поне не ги палят с гранати, като в България.

29

Анонимен

преди 4 години

САЩ са близо до дъното и потъват все по надолу в САЩ децата се хранят с купони за храна. Само две държави на света отказват да ратифицират споразуменеито за правата на децата туй са Судан и САЩ. САЩ крадат парите от Уницеф и ст ях изхранват децата с купони за храна и то ако ако се намерят дарители.

28

А ОЩЕ НЕЩО!

преди 4 години

Другари, забравих да ви кажа другите инструкции! Добрече един отговрен другар на миналата страница не беше забравил да го каже затова сега и аз добавям!5) Не пропускайте да споменете, че докато България е в НАТО и ЕС хиляди български деца ровят по кофите и десетки измират от глад всеки ден, въпреки че в магазините е пълно с евроатлантически банани!

27

Анонимен

преди 4 години

Лъжите на БИ БИ СИ няма нжда да пускате. В Дания деца бяха принудени да гладат убийството и аутопсията на животни в зоопарк,но за това нямаше рев.Нашите деца вече 30 години са принудени да гледат и слушат гнусна чалга,и за това пълна тишина по медийте.

26

Анонимен

преди 4 години

Работна група от читатели на Днес.бг ви чете и препрочита статията,но до момента не може да открие източника на информацията ви.Поредното дежурно плюене по посока на КНДР

25

ДРУГАРИ

преди 4 години

Под статията трябва да се внушава, че:1) Още малко и западът ще бъде разгромен! Стотици милиони деца в САЩ ровят по кофите за оцеляване.2) Россия, великая и могучая, става първенец в света оглавявайки най-силния и неразрушим союз - Еварзийския! 3) Северна Корея скоро ще влезе към семейството на великия Евазийский союз и Еврогейовeте и прогниващия западен свят ще треперят и мокрят гащите.4) Държавите в Азия, които са приятели с Русия са символ на потентност, демократични ценности и свободи!