104

минувач

преди 4 години

Стига се преписвали статии от Ню Йорк Таймс - една от медиите, разпространяваща FAKE NEWS!

103

Lan

преди 4 години

:) Виж ся 45 г. пропаганда...това пропагандата я различаваме от километри...Ким ще се окаже голям трън в г.за на Тръмпи.

102

Вчера пък

преди 4 години

Вчера пак ДВ пък описа хубава Хьон и :"Сън" и два други британски вестника - "Дейли мирър" и "Дейли мейл" - съобщават днес, че по заповед на Ким Чен Ун е била извършена зловеща екзекуция. Неназован севернокорейски генерал, обвинен в заговор за държавен преврат, бил хвърлен в басейн с пирани, внесени от Бразилия, като преди това по тялото и крайниците му били нанесени рани с нож. Опа...:)

101

дупетат

преди 4 години

Защо не гледат гейпаради?

100

Анонимен

преди 4 години

Кво ме занимавате с тях бре! Вие журналистите по цяла ден ни разказвате някакви криминалнаи истории кой кого *** кой кого убил и ме стресирате... Има си полиция и прокуратура

99

Архангел Псувнаил

преди 4 години

Малък народ, но голям трън в *** на говедарския империализъм.

98

УМЕН

преди 4 години

Айдеее, юруууш на жалките атлантически пропагандо-дезинформационни пасквили. Не им омръзна да пишат глупости и дивотии, но на мас пък съвсем няма да ни омръзне да им се подиграваме на падението и простащините.

97

ДО УМНИЦИТЕ ТУК

преди 4 години

Отворете уикито, вижте бруто продукта на човек в двете страни и млъкнете.При това Северна Корея е богатата част на полуострова. Мизерия, нищета, геноцид и производство на ментали.Онзи дебелия е удобен инструмент на голямата страна до него, защото от там идва храната и горивото, иначе до сега да са измрели.

96

Анонимен

преди 4 години

"Заминавай при великият вожд Ким, Родоотстъпнико."Всеки, който не яде кравешки гомна е родоотстъпник, безценно откровение. Всичките сащофили сте с ментално-мозъчен дефицит.

95

хахахаха

преди 4 години

изменници на пхенян?! ало, ку-ку? режимът НАСМЕЛ САЩ? алоооо, седма кабина?

94

Анонимен

преди 4 години

Голяма работа е пухкания Ким!!!!Първо ги "екзекутира", после ги възкресява, при това публично!!!Даже дедо ви Тръмп е впечатлен от подобна "Дарба"!-))))))))))

93

хах

преди 4 години

Наскоро "екзекутиран" държавник го бяха снимали на концерт.

92

Анонимен

преди 4 години

До МитевА ти защо не заминеш за САЩ, там нали е много хубаво? Опааа, ама за САЩ трябва виза? А САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

91

БПФ

преди 4 години

Мдам - това е много лошо - не е като да караш деца да гледат гей-паради, нали?

90

Митев

преди 4 години

До Анонимен Като е така прав ти път . Заминавай при великият вожд Ким, Родоотстъпнико. Ние, как да е, ще се справяме тук!!!

89

Анонимен

преди 4 години

Краварсаката политика:1.Нарочват някои.2.Почват да обясняват как никакъв демократ не е.3.Ембарго, санкции.4.Става диктатор.5.Щом е "лош", към него международни закони не се прилагат.6.Нападат го.7.Разграбват страната.8.Започват отново.Така че, "Ким лош" равно на бомби, маже и атомни. Загря ли, билярдна топко?

88

Анонимен

преди 4 години

"Да, защото няма какво да изхвърлят там, за КОРЕНИ РОВЯТ! КОРЕНИ!"И за това трябва да бъдат разбомбени с атомно оръжие, мокра американска мечта още от корейската война.Логика, да видиш.

87

Анонимен

преди 4 години

"Прочее, има и в Русия...."А в Сащистан няма. И квота за бели в НБА има.Я върви при твоя родител 2.

86

Анонимен

преди 4 години

Всеки един северно-кореец живее много по-добре и на по-висок стандарт от 90% от българите.

85

Не!

преди 4 години

До АнонименА черни дробчета от новородени папат ли?Има канибализъм, ти да видиш... Прочее, има и в Русия....