5

firebg

преди 4 години

Кошмар...

4

Анонимен

преди 4 години

До БобиБраво троби, очаквахме те на амбразурата! Защити *** или поне драсни, че това дегестанците нямат нищо общо с тях, нали трябва да си защитиш надника.

3

Боби

преди 4 години

До Анонимен"те са известни с "невероятните" стандарти за безопасност, най-вероятно някой пиян руснак е пушел цигара докато е гледал нивото на отворения танк."Ех ЕкспертеКазха ти нещо се е взривило в машинното отделение. Нали се сещаш че и на най-тъпия конструктор ще хрумне мисълта за противопожарна преграда между машинното и основните резервуари. Ако бяха гръмнали основните резервоари кораба дори и да е 3000БРТ щеше да има много по-голяма новина и съответно разрушения и жертви.

2

Анонимен

преди 4 години

С 6 човека екипаж си е чиста баржа. А те са известни с "невероятните" стандарти за безопасност, най-вероятно някой пиян руснак е пушел цигара докато е гледал нивото на отворения танк.

1

Ф.С.В.

преди 4 години

Причините може да са много-корабът явно е някакъв бункеровчик -едва ли е повече от 3000 т БРТ- но тука говорим може би за загазоване - дали от преграда помпено отделение - липса на вентилация , дали препълване на горивен танк -Причините може да са над 1000 !!- от преносна лампа - до отворена гърловина или на бункер стайшъна шланговката не е била с пластини за неутрализирането на статичната искра от движението на флуида- При корабите има всички видове пожари- от долу нагоре - отгоре надолу !