6

Анонимен

преди 4 години

aко не хаувей то скоро ще се появят други комунистически марки които рано или късно ще разпространят свои аналози на андроид и гогле по цял свят.. предвид това че икономическия потенциал на китай многокрактно превъзхожда северна америка и европа взети заедно.. това е футорологично неизбежно

5

Калеко Алеко

преди 4 години

Навремето Америка си изнесе Ноу Хауто и технологиите в Китай заради по евтината работна ръка, а колкото и да са "всемогъщи" китайците, все ще са зависими я от някоя американска операционна система, я от някоя друга даденост дошла отвъд Океана ... За разлика от Китай, Южна Корея и Япония не водят търговски войни с Янките, а си сътрудничат с тях, в името на общите си интереси и световното развитие ... !!!

4

Анонимен

преди 4 години

Пазарна икономика, свободен пазар, конкуренция има дотогава докато САЩ не загубят водещата си роля. След това следват санкции.

3

Анонимен

преди 4 години

Huawei се отдалечавал от целта?!Глухи сте за важните неща, а бързате с "умни" умозаключения.Пропуснахте ПМИФ.Пропуснахте изключително знаменателната 30-минутна реч на почетния гост на ПМИФ, руския президент Владимир Путин.Само след седмица сериозните световни анализатори ще сравняват това му послание с архиважните негови речи от 2007 г. - Мюнхен, 2015 г. - Ню Йорк, ООН и 2018 г. - Русия.

2

Щерю

преди 4 години

Добрият чичко Тръмп не дава на никой друг да печели много и да си вее...

1

Анонимен

преди 4 години

Хюауей щяла да стане номер 1 ама станала номер 3. Скоро ще паднеоще надолу с тая никому неизвестна китайска операционна система съвсем ще я объркат.Много по лесно беше да си плати лицензите за откраднатите технологии и да продължи напред вместо да се прави на божа кравичка и света вода ненапита.