26

Анонимен

преди 4 години

Един такъв съсипан изглежда Хуауей... Едни 500 - 600 хиляди телефона само продава на ден... ;))))) А телефоните, доколкото знам, не са основния му бизнес ;)))

25

Анонимен

преди 4 години

"А подкрепата на санкциите показа кои компании са на хранилка на САЩ и са зависими от американските разузнавателни агенции ."Имал директна изпълнителна заповед от най-висша и станция, да не търгува с чужда компания, която се счита за риска за национална сигурност. Не можеш, да се направиш на залюхан хипстър и да кажеш" и няма", защото рискуваш държавна обвинение в държавна измяна.

24

Хм

преди 4 години

Целия проблем май беше че САЩ не могат да слухтят през китайските телефони а и ако интернет мрежите бяха станали с китайски технологии съвсем щяха да се охълцат . Как ще си контролират миньоните ако не могат да ги подслушват . Абсурд . А подкрепата на санкциите показа кои компании са на хранилка на САЩ и са зависими от американските разузнавателни агенции .

23

Анонимен

преди 4 години

Това е на технологиите, че отнемат десетилетия, да се разработят, години, да се подобрят и моменти, да се изкопират ...

22

Анонимен

преди 4 години

Защо в статията не споменаха че Huawei сключи сделка с Русия на най високо ниво цялата мрежа 5G ще бъде създадена от китайците а руснаците ще получат военни контракти

21

Анонимен

преди 4 години

Мечтата на Тръмп да съсипе Huawei се сбъдна

20

Анонимен

преди 4 години

"САЩ трябва да бъдат съдени на 100 трилиона тона злато за злоупотреба с господстващо положение и монопол!"Ем съди ги уе ...

19

Анонимен

преди 4 години

"затова Тръмп изнесе урок на целия свят, политиците управляват бизнеса."Бизнеса и политиците са едно. Всякакви отколонения неизбежно водят то упадък и на двете. И не забравяй, че всички тръмповски решения, може да бъдат отменени след година и половина от следващия.

18

До 18

преди 4 години

И с какво са качествени апле ! Това са най скапаните телефони

17

Анонимен

преди 4 години

Много хора си мислят, че бизнеса не е зависим от политиката, ние българите го знаем, но не навсякъде го знаят, и затова Тръмп изнесе урок на целия свят, политиците управляват бизнеса.

16

до 16

преди 4 години

Нокиа оборудването няма да вдигне 2 пъти абонаментната такса, ще има увеличение но не повече от 10%. Толкова по отношение на 4G и 5G.Но тука говорим само за телефоните, а статистиката показва че най качествените телефони са apple, след това са huawеi и honor(дъщерната им фирма) вижда се че дори не са най качествените а са на второ и трето място, тенденцията да достигнат първо място се дължеше само на факта, че продават евтино, да и ако политиците не ги бяха спрели щяха да го постигнат.

15

До тръмп клекна

преди 4 години

Тръмп не клекнал. Цялата идея на тръмп беше да ключи някаква сделка, не се знае каква е. Ако Канада му беше позволила да отвлече дъщерята на собственика, откупа за дъщерята щеше да ни покаже каква сделка иска. Сега обаче нещата малко се завъртяха и няма как да се разберем какво точно иска, най вероятно иска да се създаде задна вратичка на техниката, защото като нямат възможност да шпионират това е проблем за националната сигурно,

14

До сат

преди 4 години

И това е вариант да плащаш два пъти повече към операторите и те да работят с нокиа, хубаво е че има хора като теб които не се оплакват от сметката си към операторите и са готови да плащат дори по високи сметки, но не всички за готови да плащат астрономически сметки не защото не си прав, а защото са малки доходите.

13

Анонимен

преди 4 години

Това е първата световна дигитална война, ясно ече рано или късно ще има такава война, но какъв ще изхода на никой не му е ясно, практика има само от дигитални битки но за пръв път война.

12

Тръмп клекна

преди 4 години

Представител на Тръмп, е казал, че Тръмп може да облекчи санкциите срещу Huawei, за това трябвало китайците да преговарят.

11

Гледна точка

преди 4 години

Ако американците продължават с изнудваниците и диктуване на уж частни компании като ГугълНе американците, а Тръмп има голяма разлика!

10

Gogo

преди 4 години

Това само ще накара китайците, а и не само те да се замислят как да станат независими и да развият собствена операционна система. Ще отнеме време, но и това ще стане.

9

Грешен изказ

преди 4 години

Не се отдалечава, ОТДАЛЕЧАВАТ ГО! Сили нямащи пазарен?!? интерес , а по-скоро рижакавата, политичека власт отдалечават мераците и амбициите на млади компании от ненадеждни страни?!? от пътя им на бурно, лидерско развитие. Пазарните принципи са зачертани и погазени от перчема овладял властта в една държава с прекомерни претенции към свички и всичко. Нещата се изпускат от контрол и от установеното лицемерно благоприличие, налага се световна наглост и безпардонност.

8

Анонимен

преди 4 години

Ако американците продължават с изнудваниците и диктуване на уж частни компании като Гугъл, с кого могат да търгуват и с кого не, ще постигнат обратен ефект. Сега Китай, а и Европа ще разработят свои операционни системи и ще шунтират чича ти Сам да си продава андроидите само у дома. Кой ще спечели от всичко това е неясно.Малко като с нашите самолетчета модел 1978г - ще купувате само от нас и на двойна цена щото не ни кефите особено.

7

Анонимен

преди 4 години

Алчността на американците ще съсипе света.