13

Анонимен

преди 4 години

в чужбина спешно набират български медицински сестри! е, има и изисквания - език, трябва да се работи, кафе, пазар и приказки през работно време, НЕ! така че, добре са се ориентирали към гладната стачка.

12

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Медицинският рекет в България няма край.Мутрите от 90-те са жалки дилетанти.Мутрата с бяла престилка е много по-опасна.Алчни търговци на здраве.

11

Анонимен

преди 4 години

За работата, която вършат на някои лекари и медицински сестри и тези пари са им много. Да отидат в чужбина, та да разберат какво значи да си медицинска сестра.

10

Анонимен

преди 4 години

Тя и да реве парите ще отидат ппи ония дяволи с белите якички.

9

Анонимен

преди 4 години

За медицинските сестри не знам, ама един личен лекар взима около 3000-3500 чисти. Един начинаещ хирург взима около 5000, един началник отделение взима около 10 000 до 20 000, а управител на болница взима около 40 000 до 50 000 на месец. А сега се замислете, че докторите в частните болници са често по-добри и им дават даже още по-хубави заплати за да ги задържат там.

8

Анонимен

преди 4 години

КВО ПЛАШИТЕ БЕ? КАДЪРНИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ, А ОТИВАТ НА ТЕРМИНАЛА. ЯВНО ГО НЯМА ТОЗИ ЕЛЕМЕНТ... ОТИВАШ НА ЗАПАД И ПОЧВАТ ТУК ДА РЕВАТ АМА НЯМА КАДРИ.

7

до 3

преди 4 години

Да ама в Германия и Франция се работи.А некадърниците не са свикнали, пък и не могат.Половината лекари в БГ са с купени дипломи.

6

Анонимен

преди 4 години

Колективно напускане и това . После ще се търсят работници , ама няма.

5

Бойко Българоубиец

преди 4 години

Боже махни тези нечестиви управници...

4

Анонимен

преди 4 години

Бялата мафия не се наяде на пари, обърнахте здравето на хората на бизнес.

3

Иван

преди 4 години

В Германия/Франция/Англия има крещяща нужда от лекари (педиатри), Терминал2 и проблема е решен, няма оправия тук.

2

Анонимен

преди 4 години

Глупави хора, има си договор дадено ли ти е каквото имаш по договор дадено ти е. Гладувай колкото искашр но трябва да си вършиш работата Не можеш да кажеш ще гладувам и да тропаш с юмрук по масата. Като искате повече пари напуснете бе, станете земеделци при Мозерището и трупайте печалба.

1

Joko

преди 4 години

Членството в съсловните организации е измислено от нацитите. Не си ли член не можеш да практикуваш професията си. Така те държат яко за гушата. Ако искаш !