17

Анонимен

преди 4 години

Собственик на язовира кой е? Мутра от ГЕРБ или друга мутра? Кой наблюдава язовира да е в изправност, мутра от ГЕРБ или мутра от ГЕРБ?

16

Що, бе

преди 4 години

Я, как *** си боядиса "ТЕХНОЕКСПОРТ"..... И му гушна паретата.ТОВА е то "грижа за народната собственост"!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Всичките Предприятия на БКП са такива!Нема кой да ги боядисва и затова ги продават за по 1-дол., като тия у Кремиковци, Девня, Враца и Т. Н....!Ами, *** боядисва ли се...??!!

14

Хахахааааа.

преди 4 години

Ами, това е "държавната собственост" - - - изобщо Нема кой да я "боядисва" - за без пари!ТЯ Партията го може.... Ама с дупе!

13

Айде стига бе!!!

преди 4 години

Сега ще източите язовира и после 3 месеца ще карате вода с водоноски от 300 км за по-евтино така ли???Ами земеделието???Затова бягат хората от страната, заради такива управници като вас!!!

12

Айде стига бе!!!

преди 4 години

Причината са обилните държдове!!!То само в България вали дъжд, в другите части на света това е непознато явление!!!Причината е, че от 1989 те се поддържат язовирите и речните корита!!!Всеки дъжд - потоп, всеки снеговалеж - бедствие.Това, дето Тодор Живков го построи не можете да го боядисате само, камо ли да го поддържате!

11

Анонимен

преди 4 години

По думите на ... д-р Любомира Попова, ситуацията е обладяна...---Не разбрах кой е "оБладал" ситуацията ... или, може би е оВладяна? :)

10

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 6Не трява да сме благодарни на соца, а на СССР, соца без СССР да ги рита през краката и едно локва не можеха да построят. Вечна слава на Русия.

9

Анонимен

преди 4 години

"Пожарната изпомпва" нагледно показва в какво състояние е язовира.

8

До Анонимен 6

преди 4 години

От 30 години всичко се кара до вечно, докато се разпадне. Можем само да сме благодарни на соц. строителството, че все още е здраво, за разлика от половин магистрала, която не издържа и 3 години.

7

zeus

преди 4 години

Мръсните комунисти са построили стотици язовири нарочно, за да може да преливат сега и да клатят на Баце стабилността :)

6

Анонимен

преди 4 години

Ако могат да каpат всичко вечно ще го карат докато само се разпадне, а то ще се разпадне скоро и ще останем с две магистрали, насред соц. руините.

5

бойковист

преди 4 години

за сега опасност нема ама работим по въпроса. че после римонтчита, фондчета, субсидийки, шаранче. оха.

4

Анонимен

преди 4 години

Да го източат, да изгребат наносите, които не са почиствани от 40 години и тогава да го ремонтират.До наше село имаше един вир (около 3-4 км обиколката) и преди 10 години се прокопса, източиха го и в момента хората си секат дърва за огрев от бившето дъно, и даже взеха да забравят че за риба ходеха на това място.

3

Анонимен

преди 4 години

А колко е срока на експлоатация на тия язовири да не искате да ги дрънкате вечно докато се удавят хората и стане национална катастрофа , тия язовири имат срок. Стройте нови евроатлантически язовири и ръзвъждайте евроатлантическа риба.

2

Видими резултати

преди 4 години

Важното е че сме стабилни като коч на лед. А суджука освен че досъсипва съсипаното, както и денонощното крадене нищо друго не върши.

1

Еврогей

преди 4 години

Путин?