22

Православен

преди 4 години

Геноцида на режима Борисов продължава, нямаш ли пари и не си ли ром, те оставят пред болницата да пукнеш!

21

на запад

преди 4 години

евреите докараха здравеопазването до пълен абсурд !!!евреите правят 5000 - 20 000 % печалба от медикаментите и медицинската техникане позволявайте на евреиските здравни застрахователни компании да заграбят здравната каса !!!цените ще станат космически а качеството на здравеопазването ще падне катастрофално - точно като на запад и в САЩ !!!

20

Анонимен

преди 4 години

Такива новини има още от как Хан Аспарух е хванал шаран на гола кука. Но промяна няма камо ли подведени под отговорност лица. Щастие!

19

АНТИ

преди 4 години

"България загива"-- Ренета Инджова преди четвърт век.А Геноцида, продължава и продължава ...

18

до 13

преди 4 години

за да има евтино здравеопазване или всичко е държавно и пациента не плаща нищоили всичко е частно и тогава държавата не плаща нищо като няма какво да се краде евреите няма да могат да крадат - няма здравна каса, плащаш от джоба всичко и тогава цените няма да могат да растат защото народа няма да може да плащавсичко е държавно и народа не плаща нищо - тогава държавата регламентира цените и евреите няма да могат да продават прескъпи медикаменти и оборудване на болниците

17

user

преди 4 години

Здравеопазването е платено. Това е горчивата истина. Само за определен етнос всичко е безплатно (все още докато не станат мнозинство). После ще стане като в Индия смрад.

16

до 15 - ай, ся

преди 4 години

Това са ценностите на бляновете ти по соца. Иначе по фасадната демокрация можеш да си плюваш на воля.(на която си и фен)

15

до 13

преди 4 години

До бай х"щом ще се плаща, защо има задължителни здравни осигуровки ???"точно това е евреискат рецепта за сваляне на 10 кожи от пациента - за това е така 1цените за здравеопазването биват тикани нагоре от т.н. здравни застрахователни компании. При нас парите които плащаме на здравната каса биват източвани от евреите за безумно скъпи медикаменти и оборудване и болниците остават без пари , по този начин евреите неистово се опитват да вдигат цените на здравеопазването

14

Анонимен

преди 4 години

Ай ся... Имаме демокрация, свобода, банани... Другото са дребни неща.

13

АНТИ

преди 4 години

До бай хЗащото, тук един за да е добре - други трябва да са зле.

12

бай х

преди 4 години

щом ще се плаща, защо има задължителни здравни осигуровки ???

11

АНТИ

преди 4 години

Оплачете се на другаря Борисов.Той ще ви направи здравеопазването европейско.

10

Анонимен

преди 4 години

Бялата мафия в действие бъдете толерaнтни и нежни. Гей-парадче тук, гей-парадче там. НАТО ни брани - ЕС ни рани.

9

Тъпанар

преди 4 години

Ето това е оправията поднесена ни от всички комунисти, ДС, мутри, шуробаджанаци на предните и всякакви п.ро.стаци, които ни пръскат задн.иците последните 30 г. Образование, здравеопазване, жизнен стандарт, семейна политика и прочее - всичко е тотален геноцид над работещия български гражданин. Всичко в което държавата трябва да помогне е директен сблъсък с отдели служители, които имат функцията да не те допуснат до ТЕЛК, помощи, детски, безработица... Само *** могат...

8

45 години стигат ?!

преди 4 години

Времето е наше !Хак да ви е, площадни скачачи.Остава ви, да скачате в трaпа.

7

Йово

преди 4 години

Отдавна медицинските заведения са се превърнали в търговски дружества. Просто като си вземете епикризата от болницата виждате след всяко име накрая: ООД, ЕООД, АД, КООП и други а това се дават по булстат на търговците. Естествено че търговското дружество иска печалба и то е създадено за това а не да лекува.

6

Aнонимен

преди 4 години

Вдигнете глобата на 3000 х. лв и нарушенията ще намалеят, при 2 повторни нарушения спиране на финансиранията

5

отдавна казано

преди 4 години

Живите ще завиждат на мъртвите.

4

Щерю

преди 4 години

Тия не са никакви лекари, а безмилостни търговци без сърца! - Не са хора, а ослепели от ненаситна алчност за пари мошеници!

3

БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА

преди 4 години

Такова е здравеопазването при ГЕНОЦИДА на ционисткия проект ГЕРБ и неговия изпълнител Бойко Бехар Борисов по прякор ***.