144

Анонимен

преди 4 години

Има талантливи български деца които обаче нямат връзки и преждевременно напускат тренировъчните центрове.Мястото им заемат връзкарите с два леви крака а пък в клубните отбори в България се купуват бразилци които са играли само плажен футбол.И нашите "специалисти'' като Михайлов и Лечков после се хвалят ! - страшен футболист купихме играл е в Сантос. А той горкия е виждал Сантос само на снимка а може и да не е

143

Анонимен

преди 4 години

До ФутболистаЦСКА и Левски са слаби, защото играят с чужденци. А играят с чужденци, защото феновете феновете и на двата отбора са продажници, които за да има успехи отборът им, ще си продадат и душата. Казва им президентът-''В цяла европа е така, играе се с чужденци.'' И феновете го приемат, заради пустите му успехи, които така и не идват, защото чужденците не знаят какво означават тези 2 отбора, не го чувстват.

142

Анонимен

преди 4 години

Много от бг. клубовете нито си хранят младите футболисти нито ги екипират и водят по лагери искат да минат най-тънко а когато станат на по 18г. да струват 1 млн.

141

Анонимен

преди 4 години

Перукан е назначен от Доган-ДС !!Няма пипане.Черепа и Боко са зад него.Ни мой *** барнИтИ.

140

Боби Михайлов

преди 4 години

Направил съм прекрасна база в Бояна за 10 мил. евро/ от тях откраднах 6/. Синът ми държи заведението в базата- ресторант Бояна академи. Какъв ви е проблема ? Играчите като са дървета, аз какво съм виновен ? Важно да има лапаница за мен.

139

Хейтър

преди 4 години

Ивет обяснява, че постоянно мисли за атлетика 24/7 и постоянно гледа да оправи нещо в процеса на тренировките. Това кога го има при нашите играчи? Мислят само как да мине мача и да ходят в Студентски град да се снимат с фенки по бельо, докато слушат Преслава. Десподов вчера не знаеше къде се намира, а е играч на годината. Ники М. няма да коментирам, там положението е "Ники Михайлове чакал автобус на спирката, но буса му минал под плонжа.."

138

Анонимен

преди 4 години

Има кка да ги накараш. Когато имаш адекватно ръководството съставено от хора с имидж и уважение. Хора даващи пример и работещи за благото. Както в много други страни. Ако децата нямат идол в лицето на треньора, шеф на отбора, шеф на футбола... Се стига до тук. Малки деца се гаврят с пияния перуканн и се очаква тея деца някой ден да са сериозни? Е отново прехвърляте вината на вашето поколение върху младите. Те са такива, каквито сте вие. Отражение.

137

Футболиста

преди 4 години

Докато ЦСКА и Левски са слаби, национален отбор няма да има!

136

Хейтър

преди 4 години

с младите играчи, в школите, за да може да изгреят мегазвезди на 17-18 години като Мбапе. Това при нас е убито и разстреляно. Младите играчи не могат да се развиват, да не говорим, че повечето имат потенциала, но нямат устрема и дисциплината да бъдат професионални спортисти. Ако ги опънат на лагер, реват като деца. Ако ги карат да ходят във фитнеса за физическа подготовка, мързи ги. Няма как да стане по този начин. И вчера гледам интервю на Ивет Лалова

135

Станински

преди 4 години

До Анонимен - Леко изглаждане на мъдрата ти мисъл- " у нас,колко по-*** ти е ***, толкова по-навирен ти е носа " !

134

Хейтър

преди 4 години

Проблемът е много дълбок, ние може цял ден да си чешем езиите по форумите и решение няма да намерим. Който и да дойде като президент и треньор, няма как да накара играчите долу на терена да се раздават. А и дори да се раздават, както снощи, когато нямат физическа подготовка и тактическа дисциплина, тотално ни надиграват. Защо Франция стана световен шампион? Не са забранили чуждите играчи в Лига 1 Конфорама. Дори напротив, там са мегазвезди като Неймар, които вдигат нивото. Но основата е работа

133

Анонимен

преди 4 години

Мдаааа,Да правиш едно и също,при това години наред,...и да очакваш различен резултат..е признак на...?Оставка сега!!! Времето тече!!!

132

asdfiq

преди 4 години

Албанците, косоварите, турците бият наред...лошо ни се пише...чакайте нато и америка да ви защити...същите ви докараха до тук

131

Анонимен

преди 4 години

ГледаХ интервюто с Лечков и останах изумена от арогантност. Пита го журналист защо и как, той все пак е 15 години в БСФ, а Лече му отговаря : " Още 15 години ще съм! Глей сега какви въпроси ми задаваш. " У нас колкото си по ос.ран си с по навирен нос.

130

Анонимен

преди 4 години

И още 0-3 от Нигерия от 1994 г., 0-6 от Чехия в 2001 г.

129

ВУте

преди 4 години

Какво толкова се вълнувате от тоя футбол ? Има къде по-важни неща в живота, за които са необходими огромни средства.

128

решение

преди 4 години

Според мен решението е оставка на цялото ръководство на БФС, свиване на бюджета на федерацията до краен минимум, свиване на щата на федерацията до 10-15 човека общо, прекратяване на съществуването на ВСИЧКИ ПРОФЕСИОНАЛНИ клубове и закриване на професионалния футбол. Футбол на аматьорско ниво, който иска и има желание играе който не иска да си търси друго призвание. То и без това играта на 99% от т.н. футболисти е по зле и от тази на аматьорско ниво.

127

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 138Националния катастрофира през демокрацията. 0-4 от Швеция на световното в 1994 г., 1-6 от Испания на световното в 1998 г., 0-5 от Швеция на европейското в 2004 г. Вместо червена лампичка и мерки на държавата, всичко беше разграбено от президентите на клубовете и БФС си затваряше очите. Внасят чужденци и българите няма къде да тренират и играят и така 20 години продължаваме напред към следващи квалификации.

126

Ами така е..

преди 4 години

Не им пука, нали си получават заплатите и Държавната субсидия, заКво да се юркат повече....!???Играят колкото могат за кеф и възпитание!Който може повече...... Да ЗАПОВЕДА!!!

125

Анонимен

преди 4 години

Най-виновни са собствениците на клубове че заделят мизерна сума за школите си и оттам почти нищо не излиза.За сравнение има клуб в Хърватия който дава 4 милиона годишно за школата си и доколкото помня скоро играха финал на световно.Онзи дебелак венци дето се прави на шут пред медиите колко таланта е изкарал за последните 20 г.