184

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво още трябва да се случи ,че този пияница Боби и дебелия министър Краско да се махнат от спорта.Достатъчно откраднаха и двамата.

183

срамота

преди 4 години

Видях как сина на малката Перука се търкаля и разбрах че с футбола ни е свършено.Вместо като татуировчик ,закръгления плешивец взима пари като футболист и от Левски и от нац. отбор.

182

май май

преди 4 години

Най-добре е министъра да си ходи.

181

от

преди 4 години

Нас какво ни дреме, ако печелят от черно тото и затова са се подредили в цирка все избрани. Това е най-логичното обяснение за този буфосинхронизъм, който всеки друг би си посипал главата с пепел. Най-обгрижвания спорт... И накрая "България беше унизена от еди кой си" за пореден път, за поредна година.

180

колю

преди 4 години

Как едно дете влиза във футболна школа със талант ли неееее със пари.Стига мама и тате да имат пари и най голямото олигофренче е станало "футболист".

179

Фенъ

преди 4 години

Ще чакат да паднат в София и от "*** Махлеси" - Перущица или "Столипиново" чак тогава евентуално могат да подадат оставка.

178

Сериозно

преди 4 години

Ама провала беше преди поне 10 г. - с некласирането на трети поред голям форум - СП 2010 г. От тогава до ден днешен същите тези Убавци буквално издевателстват над малкото останали мазохисти, гледащи български футбол и национали! И все друг им "виновен"....

177

ШибиРиби

преди 4 години

Нека си останат на постовете бе хората Михайлов Лечков там другите. Просто им спрете парите. 25 години унищожиха сичко, Аре са живи и здрави и още много кючек да има по стадионите

176

колю

преди 4 години

Поколението футболисти не става и да гонят топките зад вратите

175

колю

преди 4 години

Ако Михайлов,Лечков,Балъков,Хубчев можеха да играят още да сме се класирали отдавна.

174

Анонимен

преди 4 години

Никаква оставка...Поколението футболисти просто не става за световната сцена ...

173

тоти

преди 4 години

Дреме ми за БФС или за Лечковица или разни клоуни ,които ни изложиха по света ,а за нашите ширини ...това си е нормално насиране ха ха ...

172

Анонимен

преди 4 години

Мачовете с Англия ще си ги спестя. Англичаните все още не са играли срещу такъв слаб отбор в тази група, а имат 2 победи с по 5:0.

171

аз

преди 4 години

Първа точка от договора на нац.селекционер е на вратата да бъде Никито Михайлов.Ники,да не си посмял да напуснеш малкото вратарско поле щото може някой друг да пази някой път!Такааа,Неделев многократно заяви ,че в България ще играе само за "Ботев",а ние искаме да е национал.Не става така,той има два-три сносни мача за цяла година в клуба си.Следващия е Ивелин Попов-философа.Пълна дупка,само трупа мачове за статистиката.След нега са Стр. Попов и Божиков.Колкогодини инаколко треньоридаседоказват

170

Стефанов

преди 4 години

Понеже ми изстриха коментара ще кажа пак - ОСТАВКА, ПИЧОВЕ, ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ!

169

анонимен

преди 4 години

имам приятели на които децата тренираха футбол и бяха добри.От родителите им знам (тренираха и играеха в София) като пораснаха и не са вече юноши и играят в детските отбори от клубовете им казват добри футболисти са но за да продължат на пред трябва да платите и то сериозни пари те след това ще си изработят тези пари.Така,че има от младите и добри но не им се позволява ако не плати да продължат да играят.

168

Анонимен

преди 4 години

В България момчетата мечтаят да станат футболисти а момичетата фолк певици.Обаче във футбола трябват връзки като корабни въжета а при пеенето трябват особени дадености и завидни умения в някои области различни от музиката.

167

Анонимен

преди 4 години

Все съм виждал кофти представяния на националния, ама такъв срам като вчера не съм брал никога. Все едно аз съм се излагал на терена.

166

Анонимен

преди 4 години

Вчера ей тоя на снимката се скри от медиите след мача.

165

Никаква

преди 4 години

Оставка!Не можеш да надхвърлиш себе си!Лесно е отстрани Сашко,само кусури да намираш и да ти плащат!