14

пипи дългото чорапче

преди 4 години

Ще разберете след нова година.За, Бойко каза че не е приета стратегията но е прието Постановление.Преименувано тихомълком и подписано тихомълком от Бойко.

13

Стига тъпотии

преди 4 години

Баща ми само с един шамар успяваше да ми отвори чакрите, да ми стабилизира кармата, да ми изчисти аурата и да пести от психолог...! Ни ви ли омръзна от И ДИ ОТ СКИ закони?!

12

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се вземат мерки срещу някои наистина плиткомислещи българи които употребяват насилие към децата си. Това което се случва след това е пагобно за тях, родителите и обществото. Примери стотици! Има много други по-хуманни начини вместо шамари, плесници и ругатни. Никой разбира се не е безгрешен но занапред тази тулупска практика (при наличието на родител - ***, детето - също) трябва да се забрани с възможно най-строгия закон. Агресията към дете води до обществена агресия.

11

Родител

преди 4 години

Господин Министърът трябва да разбере, че гражданите на България не са толкова прости, за колкото ги мисли. Част от заложените мерки в злополучната стратегия вече се приеха от парламента като поправки към Закона за социалните помощи и влизат в сила на 1 януари 2020 г, и в тези мерки държавата разширява правомощията на социалните, дефинициите на "насилие" и прави възможно децата да се отнемат не от съда, а превантивно, по преценка на социалните, без никаква отговорност за тях, ако грешат.

10

роднини гадини

преди 4 години

Я стига с тия показни родителски напъни. Под прозореца ми всеки ден реват хлапета, невръстни, о нула до 8-9 годишни. Никой от близките им не обръща внимание. Реват си на самотек. Ако властта си е на мястото, на момента ще отнеме детето, което се къса от плач и майка му да продължи да си пуши цигарата в заведението.

9

Анонимен

преди 4 години

До 7Децата трябва да се възпитават, а възпитание без насилие няма! По-добре два шамара на време, отколкото цял живот неудачник.В България, при наличието на национално плиткоумие наистина НЯМА!

8

Евреино Мерзък !!!

преди 4 години

само и единствено съдът трябва да може да отнема деца !!!!а не някакви гнусни джендърски оеганизации спонсорирани от Сорос !!!а не някаки миризливи и покупни държавни чиновници !!!

7

До 4

преди 4 години

Децата трябва да се възпитават, а възпитание без насилие няма! По-добре два шамара на време, отколкото цял живот неудачник.

6

tyo

преди 4 години

И в Норвегия са си мислели, че ще е така, а то какво се случи

5

УУУУЖАС....

преди 4 години

ЗАЩО НЕ ГОВОРИТЕ КАК ДЕЦАТА ДА СА ПО ДОБРИ ЧЕ ДА НЕ ИМ СЕ ДЪРПА УХОТО - ВИЕ Г-Н МИНИСТЪР ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВИ ДЕЦА ИМА НЕ ДА ИМ ДЪРПАШ УХОТО А ДА ИМ УДРЯШ ПЛЕСНИЦИ - СЛУШАМ ПРЕД БЛОКА ДЕЦАТА И ЧУВАМ ПРИКАЗКИ ОТ ДЕЦА НА 8 - 9 -10 ГОДИШНИ СРАМ МЕ Е ДА ГИ КАЖА КАКВИ - НАКАЖЕТЕ ПО ДРУГ НАЧИН РОДИТЕЛИТЕ А НЕ ДА ИМ ОТНЕМАТЕ ДЕЦАТА

4

Анонимен

преди 4 години

Ще усетите нивото на един народ по това как се отнася с децата си!

3

Анонимен

преди 4 години

Тия кво вечно се обесняват и оправдават, абе не ви ли омръзна бе. Никой не е дъжен да ви търпи стратегиите. До вчера бяха на гей-парад сега ще се грижат за децата. Я у лево бе.

2

цирк Балкански

преди 4 години

Абе клоyн! Нали набутахте текстовете от стратегията в закона за социалната помощ и още десетина други? Кого се опитваш да излъжеш???? Взехте парите и сега се правите на ощипани булки! Докато не си оправите тюрлюгювеча няма да ви оставим! Скрий се поне да не се излагаш!

1

Анонимен

преди 4 години

За приемане на въпросната стратегия се отнема глава.