40

анонимен

преди 4 години

До изнасилвач А германците колко изнасилиха и колко убиха във война,която започнаха ТЕ!!!

39

горянин

преди 4 години

ако сме живеели добре през соца защо е имало горяни? Ами Илия Минев и Петър манолов

38

епилог

преди 4 години

До Днес всичко лошо е наследено от турците а не от БКП!С каквито се събереш- такъв ставаш..................

37

Анонимен

преди 4 години

До36. Направи миш маш от идеи и теории. В ЕС - в държавите от Запад няма централна власт. Богатството е в фирми с доказан продукт и услуги. Няма олигарси. България е без независима местна власт, с олигархия както в Р. Федерация.

36

изнасилвач

преди 4 години

5 милиона жени от 18 до 60 г са изнасилили братушките в победената Германия.

35

наивник

преди 4 години

До АнонименВсички хайдути и комити и опълченци са били криминално проявени! Поборниците същоСлед Освобождението всички оцелели от тях стават заможни чорбаджии от краденото.Загиналите са превърнати в революционери и национални герои -крадци и убийци

34

Анонимен

преди 4 години

"селските линии на столицата"... Кaмито изби рибата :)))

33

Анонимен

преди 4 години

В която и да е Империя , животът никога не бил хубав, Започвайки от древните империи, минем през Римската, Османската, Свещенната, Руската, и стигнем до ЕС и САЩ... В една империя винаги се жертва благополучието на обикновенните хора, за сметка на държавния механизъм, Било чрез данъци, войни или идейно подтисничество.

32

Анонимен

преди 4 години

От стара загора манггалите ги правят тези номера

31

от трън та на глог

преди 4 години

До турски вилает сме!Роби сми били и роби ще си останем независимо дали под турско или руско робство.Видно е че сами не можем да съществуваме без да сме прикрепени като сателити.Губернатор чужденец на заплата да ни управлява! Сами се самоизяждаме над 1 век!Жалкото е че, малко българи го осъзнават. Само лошите спомени ги вълнуват! Ами БКП

30

М дааа

преди 4 години

Единственото хубаво е , че са му развалили кредитния рейтинг и по този начин ,ще-не ще, няма да има бъдещи заеми, от което ще се промени коренно начинът му на мислене и ще се подобри животът му.За справка , нека пита хората , които на 80 хил ипотека плащат 35-35 хил лихви

29

турски вилает сме!

преди 4 години

До АнонименНима СССР не е приемник на Русия и обратното- Турция не е на Османската държава?Защо всичко Османско се приписва на Република Турция от 1928г!

28

Анонимен

преди 4 години

25 - явно си от някой чоррбаджийски род.повечето хора тогава са смятали времето най-страшно робствоВазов пише "Под ИГОТО" и " СТАВАЙТЕ РОБОВЕ $ТРЪГВАЙТЕ ДА МРЕМ"БОТЕВ -ПА кога въстане РОБА и пр-не знам кое намираш за хубаво? насилването на невестите? отнемането й в хареми? кръвният данък? опожаряванията на цели градове от башизобузка? подкупите които превишават в пъти сегашните?Ако сем живеели толкова добер защо е имало хайдути и комити?

27

избирател

преди 4 години

.....представящи се за ченгета обират старците ни,лихвари представящи се за кредитни институции обират всички останали,смешни заплати,висока престъпност,невероятна корупция и още и още....А оня странен банкянски жител има безочието да излиза на трибуната и да разправя,че вървим напред.....*** БЕЗОЧИЕТО!!!!

26

кой?

преди 4 години

До Анонимен 18Кой да вземат мерки?та нали тези който трябва да спрат грабежа,участват в него!

25

Анонимен

преди 4 години

България е единствената "правова държава" в която си виновен, до доказване на противното.

24

asdfiq

преди 4 години

нали знаете че са си приели закон, по който могат да ви осъдят без ваше знание...мислите че законите са за вас ли?

23

Анонимен

преди 4 години

20 - отварят с мъки и сто подкупа едан фабрика - ОСмансакта империя я националириза. За всяка малак църквичка - подкупи, подкупи, подкупи. един християн на кон не е можел да се качи. А законите съвсем не са били едни и същи за мюсюлманина и християнина. Голямо благоденствие.И не е вярно, че не се учи за вината на СССР, просто историята от 1945 е по-близка и е по-трудно да се направят оценки, защото има все още живи хора живели под този строй.

22

Иван Пешев

преди 4 години

Аз си имам лошо досие за собствени грехове, но нямам дългове и на фона на тази новина мисля съм щастливец :)

21

аркадаш

преди 4 години

До гяурНа практика добре сме живеели в разбирателство с агаряните 5 века!Освободиха ни московците да ни презаробят и оттогава сме истински роби!