128

Анонимен

преди 4 години

Балъков и пълен ***. Не става за треньор. Да си ходи, заедно с приятелчето му Перуката.

127

vlady

преди 4 години

До АнонименФутболистите са слаби, но и Балъков не показа класа като треньор - определено трябваше Пламен Илиев да е титуляр и в двата мача срещу Чехия и Косово, вероятно нямаше да допусне повече от два гола общо в двата мача. Защитата беше трагична, има по-добри опции като Бодуров, Антов, Лясков дори Чорбаджийски въпреки рисковите му прояви носещи картони беше по-читаво решение. В средната линия Костадинов няма място.

126

Анонимен

преди 4 години

Балъков доказа, че е изключително слаб и безпереспективен треньор. Лоша селекция, никаква тактическа постройка, играчите се лутат по терена без да знаят какво правят и да се покриват. Ивелин Попов тича от нападение в защита, останалите спят. След като вижда, че физически отборът отстъпва, какво направи в тактическата постройка при 2-1 ? Абсолютно нищо. България получи три идентични гола с центрирания, два от тях с удар с глава от вратарското поле. Никаква защита, никакъв вратар! Жалки са! Позор!

125

Анонимен

преди 4 години

Ако си мъж,незабавно си подай оставката.Не може да водиш отбор от некадърници и да очакваш резултат.

124

Анонимен

преди 4 години

Краси Балъков какво е виновен, като тия не могат да играят футбол. И специалния да дойде да ги води, все тая. И Лотар Матеус ни беше виновен и кой още. Каквото и да е, Пламен Марков най-добре се справи с всичкото безобразие в нашия футболен свят.

123

Анонимен

преди 4 години

Така е, чалгата освен психически вреди и физически

122

Анонимен

преди 4 години

До gioЕдно време било много по-различно, самия футбол дори е бил различен. Сега трябва да се гледа напред, много е важна връзката между БФС и клубовете. Производството на футболни таланти може да бъде много сериозен бизнес и това трябва да се възприема от ръководителите на клубовете.

121

Анонимен

преди 4 години

това не е само в спорта а и във всичко останало в тази държава,по мои наблюдения (с много малки изключения) има едно изгубено поколение млади хора родени в средата и към края на 90те които просто не стават за нищо - мързеливи, некадърни и чалга манталитет

120

Анонимен

преди 4 години

Лечковия плехар и перуката питайте защо падаме, нали те са главните в управлението на футбола в БГ

119

Анонимен

преди 4 години

Лечковия плехар и перуката питайте защо падаме, нали те са главните в управлението на футбола в БГ

118

gio

преди 4 години

Бала, ти нали точно преди месец беше в Етър. Защо е лоша физическата подготовка можеш най-добре да кажеш, нали до вчера беше там. Истината е, че от школите и базите, които имаше навремето не остана нищо, а скоро и хора няма да останат като цяло в тази държава. Ако не се налеят пари и не се започне от ДЮШ нищо няма да стане. А резутат ако се започне сега може да се очаква след 8-10 год. Това обаче преминава през чистка на БФС. Не може алкохолизиран президент да го направи това нещо.

117

Анонимен

преди 4 години

До petarzizВ момента формата на първа лига е оптимален, не е в това проблема. Трябва работа в школите, а в тях много малко клубове инвестират. Между другото отбори като Царско село и Септември имат добри школи и е добре такива отбори да играят в първото ниво на българския футбол.

116

petarziz

преди 4 години

А група трябва да се състои от максимум шест отбора за да има що годе конкуренция и надграждане във футбола иначе с отбори като верея царско село витоша итака нататък какво може да се очаква едно голямо нищо футболът ни все повече ще отива в батака

115

Анонимен

преди 4 години

Слагайте фесовете,подрязвайте си чучурите,нахлузвайте шалварите,грабвайте червеното знаме с полумесеца,учете корана и бегом марш на стадиона да гледате предстоящото ново българско ел класико Лудогорец-Арда.Ето това са ви приготвили ДПС-БФС и Домус ага.А Бойко Тиквата щедро налива народни пари за стадиончетата в Разград и Кърджали,та да може рахатлъкът да е пълен.Откъде да знаем,може скоро и султан Ердоган да посрещнем там.А истинските български отбори и стадиони кучета ги яли.

114

Анонимен

преди 4 години

Това което трябва да се направи е модерни школите - терени, треньори и много работа. Клубовете от първа лига, трябва да се стимулират от БФС да развият школите си, да се отпускат целеви средства, да се организират турнири, да се обучават треньори и т.н. Това е пътя, останалото са простотии и работа на парче. Да чакаш от Балъков тепърва да учи национални футболисти на основни неща е смешно.

113

Анонимен

преди 4 години

До Позор 2020Такива ревящи женички-пораженци като теб са в основата на проблема. Бил го срам, че е българин, ами ставай сърбин или турчин смешнико, какво ни занимаваш със своите комплекси. Едно време е имало истински българи, давали живота си за родина, сега е пълно с ревящи розови гейове, които изпадат в тежка драма, при първия проблем. Вместо да решим проблема с разум, ние се отказваме, без борба и дезертираме - очевидно това днес се смята за голямо геройство.

112

Анонимен

преди 4 години

transfermarkt.de най-авторитетния футболен сайт - обща стойност на българския национален отбор 19.95 млн. евро, Милот Рашица 20 млн. евро. Когато няма играчи как се побеждаваш? Попов бил афектиран, Десподов се бил скатал и т.н. глупотевини, а истината е че тези футболисти са далеч от водещите играчи в Европа. Всъщност ние разполагаме само с един играч във водещите пет футболни първенства и той /Десподов/ е тотална резерва. Това което направи Хубчев е максмалното постижимо в момента.

111

Анонимен

преди 4 години

виждаме ги само от барове и от плажове с поредната манекенка с джуките... от къде да имат форма? Поне вечер да идват на фитнеса в Южния парк - поне половината граждани дето си тренират там ей така ще им скрият топката на тия "футболисти"

110

Позор 2020

преди 4 години

Срам ме е да казвам че съм от България .По добре да казвам че съм турчин или сърбин те поне имат достойнство и сърца .Оставки искам оставки от играчи и всякви там набедени тренери и министри на спорта .

109

Константин

преди 4 години

Манталитетът и съзнанието трябва да се промени на цялата нация. Ама това не виждам как ще стане, просто всеки гледа да кръшка и да не върши това, за което му плащат. Ето като си купуваш мачовете във вътрешното първенство и не тренираш както трябва, Косово седи по-свежо на терена. Така е във всичко.