148

Анонимен

преди 4 години

Балъков казва ! - никой не може да ми реди състава.За мачовете ли става въпрос или за банкета след това ? - щото всички знаем ,че и да паднем и да бием купона си върви.

147

...

преди 4 години

Значи не съм съгласен! Тия момчета могат да изпият много повече алкохол от един руснак и могат да изпушат много повече лули на мира отколкото Винету е сънувал даже! После всеко момче от националния ни може да изкара 10-14 поредни нощи в коя да е чалготека в Студентски град или по морските ни курорти, като почне от 20:00 и свърши към 8:00! При това нема да се измори даже! Та затова не съм съгласен с Балъков! Имат си физическа подготовка! Само, че не за футбол!

146

Анонимен

преди 4 години

Пламен Илиев е колосалната грешка в състава! Щеше да хване поне още 2-3 от допуснатите 5 гола срещу Чехия и Косово. Момчето е на ниво. Добър вратар е. Беше в шампиона на Румъния, сега е в шампиона на България. Малката Перука е свършил с футбола отдавна. Другата грешка е Сърмов. Той щом в Берое не можа да се наложи.... После в Етър не го знам какво игра, но той навремето още в Левски не ставаше. Пълна трагедия. Но Пацо Тигъра е вратарят! Щеше да хване още 2-3 от головите удари.

145

Анонимен

преди 4 години

Модела ни е от времето на СССР. А трябваше реформа.Но 30 г. няма реформа. Така е в всеки бранш на държавна пара. В частния сектор дори и малко да са има успех. Лекари, зъболекари, фермери, фирми. Не чакат от яслата , а винаги следят върхът на успеха.

144

Радио Ереван

преди 4 години

В държава къде се става фудболист с връзки ,а не по талант така ще е.Мои приятели ходиха в София да ги селектират и накрая дошли едни с бащи и чичовци с лъскави джипове и без да се цапат и потят са влезли в младежката гарнитура.В Бг немаш ли вуйчо владика какъвто и талант да имаш си обречен.....Супер таланти се пропиха от мъка.Да те измести некакъв мек манекен си е удър.

143

Анонимен

преди 4 години

Само Попето се мъчеше да направи нещо.

142

Николов

преди 4 години

Че как няма да ни размаже! И Пърделандия да беше пак щеше да ни размаже. Нашето първенство трябва да стане първенство, а не сбирщина от желаещи манекени.Само с искане не става. И преди всичко трябва тичане в отборите. През годината.Трябва силно първенство. Вътре, у нас.

141

Анонимен

преди 4 години

До DO 156Ядем храни произведени в Чернобил от САЩ ФирмиБих искал да изразя подкрепа към теб, но явно наркотиците вече твърде сериозно са ти навредили.

140

Анонимен

преди 4 години

Пиенето, пушенето и обикалянето по чалгаджииниците пречи на добрата спортна форма.Аз така знам, но явно футболистчетата са на друго мнение, пък и заплатките си вървят...К'во толкова?

139

DO 156

преди 4 години

Всичко което си написал го има в България .Истината е Храната която ядем и се предлага на Територията в България .Ядем храни произведени в Чернобил от САЩ Фирми .Това е баце - зали за спорт има над път и под път , играят децата , има треньори платени от Бюджета .

138

Стратег

преди 4 години

Проблемът, не е само физическата подготовка, а и цчлостната психологическа акртина. Днешните българи имат манталитета на нагаждачи към определена среда и статукво, но не и манталитета на творци и победители. А първом е необходимо да победиш в малкото, в живота, за да търсиш след това победа над голямото, над света. Ние нямаме характер и сили да победим в малкото, нека не очакваме победа в голямото.

137

Анонимен

преди 4 години

Защо ли?Защото:Защото в България няма масов спорт, на чиято база да се развива професионалният.Защото и в отборите ни са връзкарски истории. Защото българинът си го мързи да бачка. И пари да му даваш, и много да са - това е, мързи го да гледа.Защото много от футболистите ни са като хора кофти - невъзпитани, без обща и специална култура, вкл. култура на движение и хранене, някои пушат и употребяват алкохол.Защото няма спортни бази.Защото това е България - страна на калинки и тикви! Навред!

136

МЕРКИ

преди 4 години

БФС днес даде Пресконференция за вчерашната загуба на НАЦИОНАЛНИЯ отбор по Футбол .Основните причини за загубата бяха казани в обширен Анализ на Михайлов и Лечев .Мерките които са взети за прекъсване на загубите на момчетата се представиха в Документ адресиран до ФИФА и УЕФА .1.Промяна в чистото игрово време - Две полувремена по 10 минути , и почивка между тях от 1 час .2.Вратаря да има предпазна мрежа пред него и стол за посядане когато отбора му е в Половината на Противника .Дано .

135

-----------

преди 4 години

Едно е да играеш футбол на международно ниво и съвсем друго да пиеш по дискотеките и да правиш деца на фолк певици и манекенки.

134

Чичо Гошо

преди 4 години

Пише се ФедерацИИ - множественото число винаги е с ИИ накрая, не го научихте тоя правопис....

133

Велизарий

преди 4 години

Ало разбирача, вземи целият Етрополе-Ловеч най добре и ще бием Англия. Хахахахх смешници са целия отбор! Прав е Лечков, 1994 стария пенев ли бе треньор? Те си бяха класни "футбалери" всички! Нема ЛЕВСКИ, ЦСКА

132

майорски

преди 4 години

поколението 94-та което донесе най големите успехи в българския футбол.....донесе и най голямото поражение на родния ни футбол..... провалиха се като организаторипровалиха се като треньори провалиха се като мениджърипровалиха се като бизнесмениедно е да риташ топката и държавата да се грижи за теб като писано яйце .....друго е ти да се грижиш за футбола и за младите ....Свикнали само да получават .... и да очакват държават да ги храни ...ето докъде докараха футбола ни !!!!

131

vlady

преди 4 години

До .Трябва и класа - само със сърце не се постигат постоянни сериозни успехи, само евентуални епизодични проблясъци.

130

.

преди 4 години

Сърце, сърце трябва, за да играеш за национален отбор. Не пари. Сърце.

129

Анонимен

преди 4 години

Само като видях, че Балъков е сложил за вратар Малката Перука и ми стана ясно що за честен и почтен човек е.