168

реалист

преди 4 години

трагедията е пълна! балъков-просто се махни,а после и перуката да изчезва ! какъв модерен футбол налагаш бе ***(евала като футболист) да се подава в малкото поле топката за да я изнесереш,при положение че те пресират трима противникови нападатели ???и това до 23 мин срещу англия-три пъти-е набутаха ти го!срещу ейре продължаеаш да налагаш на бг нсц.отбор така да изнася топката???абе що не ни освободиш от присъствието си...а и да ни останат малко телевизори(неизпочупени) и без перуката!!!

167

DEVSADIVTAME

преди 4 години

Що на вратата беше Михайлов - син ? Немаме вратари ли ? Тоя за вратар не става ! Що не игра Божинката ? От БеФеСе - то не дават а ? Майка им на БеФеСе -то - корумпирани *** !

166

Платен коментатор

преди 4 години

За последните 40 години не сме имали по-слад отбор.Виновни са основно - Михайлов, наглеца Лечков и БАЛЪКОВ, от който никога няма да стане трениьор.Хубчев поне разбираше от футбол и материала, с който разполага.

165

Щирлиц

преди 4 години

Не са психически родните чалга-ритнитопковци.Жалко за Балъков.

164

Анонимен

преди 4 години

Балъков се нахендри като балък с националния отбор.Да поемеш тези некадърници трябва или да дължиш услуга на БФС или да си тотално луд.Хубчев се отърва,Балъков се набалбука

163

Абсурд

преди 4 години

Къде беше Бодуров най качествения ни защитник.Като китайската стена е

162

минчо

преди 4 години

едно време римляните са имали гладиаторските битки да радват простолюдието -сега е футбола-някой тук ще ми обясни ли като сме паднали от косово или след 2 години станем световни шампиони-аджеба това какво ще ми помогне в жгивота-серозно задавам въпроса?хайде простолюдието напънете се и отговорете

161

До Балъков

преди 4 години

Уважаеми господин Балъков , скъпи Красимире , грешите в анализа ! Добре сте физически , но не сте добре умствено !

160

Анонимен

преди 4 години

А плюйте сега на воля по Краси.

159

Анонимен

преди 4 години

Днеска до обяд ми беше срамно и неудобно, а съм само запалянко. Не знам как онези в БФС имат очи да се показват пред хората.

158

Провали

преди 4 години

То и психически не сте.... А тези,които ви гледат, са по-зле и от вас..... :))))

157

софиянец

преди 4 години

,, Малката перука " освен да гони прегорелите вече фолкшунди , за нищо друго не става !!

156

Бай Х

преди 4 години

Също така и умствено не сте добре , главчо !

155

Петър

преди 4 години

За съжаление не можем да тичаме, а и вратарчето ни е много, ама много слабичко. Хич го няма в този спорт - да опита с някой друг, да потърси връзки в друга федерация.

154

ь

преди 4 години

То и на мен фуутбола не ми е първа грижа, освен това и аз не съм добре физически, поне не така както бих искала да бъда. Успокояващото е, че не съм спортистка. Обаче някои хора говорят че подбраните хора продават името на България за няколко пачки, т.е. айде ако убичате да си направите фирмен или там някакъв клубен отбор и си се продавайте колкото си искате.

153

Анонимен

преди 4 години

Не съм толкова изпаднал че да си повдигам националното самочуствие с гледането на мачове на българския национален отбор. Освен скандали нищо друго не могат да сътворят.

152

Анонимен

преди 4 години

Попето изпъкна като цирей на дирник ! Щото другите са халхабер начело с малката перука

151

реалист

преди 4 години

С малко се отървахме и от чехите и от косоварите.Дано и англичаните са благосклонни.Никога не сме били по-зле.Крайно време н.в. Тиквоний да излезе на терена.Поне цирка да е пълен.

150

Анонимен

преди 4 години

Уж срамна работа нямало но футболистите ни опровергават тая теория.

149

Анонимен

преди 4 години

Харесвах Балъков като футболист, но като треньро е отчайващо слаб и неграмотен. Най-голямата му грешка беше изборът на вратар. Този лигльо не беше играл от години. Тежи 150кг, рефлексите му са никакви. Топка, която не е в него дори не я поглежда. Взеха го в Левски без да имат избор. Получи три смешни гола от центрирания, които можеше да пресече без проблем. Всички бяха във вратарското поле. Всъщност при втория гол се видя, че дори няма усет за пласиране и се размина с центрираната топка. Жалък!