68

баба мара

преди 4 години

и защо да скачат като пристигна ам втечнен газ тои бил по евтин от рускияникакво увеличение от 1 юли наградихме посланика ам бази не плащат наем

67

Да България

преди 4 години

Виновни са бившите комунисти от ГЕРБ. България сега има нужда от дясно правителство съставено от истински десни капиталисти които ще намалят цените и ще вдигнат заплатите както е при капитализма.

66

Тука е така.....

преди 4 години

У Софето да ти е яко дупето !Нема безплатни обеди.Безплатно е само сиренето в капана за селски мишоци.

65

Българин

преди 4 години

Требе да ни дойдат нови политици да ни дигната мерезетата и серезетата и да ни свалят цените. Сегашните всички са маскари - и ГЕРБ, и БСП, и останалите. Вече 30 години ни дигат цените, а мерезето не го дигат, значи требе нови политици да ни дойдат да ни оправят и да ни дигнат мерезето.

64

Анонимен

преди 4 години

Видимите резултати, радвайте им се.

63

Анонимен

преди 4 години

Хайдееееее на вълната и винаги от страната на булката !

62

хахахахахахахахахаа

преди 4 години

До Калеко АлекоМного си *** Саше, Централното отопление тръгва именно от западна Европа за да се премахне отоплението на камини с твърдо гориво. За екология няма ти коментирам глупостта но по идея Топлофицирането се явява с по голямо КПД от газифицирането (най-малкото щото Саше и толофикациите са на газ) от обикновеното битово газоснабдяване,Така, че мъмнява по далече от Мездра да си стигал

61

Кирил

преди 4 години

Вдигайте цените ! Българинът е богат, нищо, че се оплаква !

60

Анонимен

преди 4 години

Хич да. Не ви пука, бе..У. СОФЕТО е Така!Важно е софийското жителство!За дупе---парно не дават вече.На село, иначе е без пари!!!!

59

избирател

преди 4 години

До КОНСТАНТИНОВЗнаеш ли незнайни приятелю,къде е парадокса?Някога преди години качих един поп на стоп. Та от дума на дума до политиката.Разпалих се аз,както винаги,попа само слуша.Слиза попа и държи вратата." МОМЧЕЕЕ РАЖДАНЕ БЕЗ КРЪВ НЯМА,ВИЕ НА КАКВА ТИХА РЕВОЛЮЦИЯ СЕ НАДЯВАТЕ.....ДА МЕ ПРОСТИ ШЕФА. Я ВИЖТЕ РУМЪНИЯ, ЧЕХИЯ, ПОЛША..",тресна врата отчето и си замина.Това да бием жените си,да сме трима в кръчмата и да набием най голямата шматка,който е сам,еша ни няма. Тогава сме големи МЪЖЕ!

58

Смирен депутатт

преди 4 години

Никаква аванта за мързеливите българи,560лв минимална заплата им стига!!

57

дедо ви

преди 4 години

Щом си дремем вкъщи на ракийка и шоута по Бтв ,значи всичко ни е точно-защо мрънкате?

56

до 54

преди 4 години

И как според теб се произвежда топлинната енергия.И от какво най-вече.Може би от вятъра или от слънчевите лъчи.

55

Анонимен

преди 4 години

това само от юли, на есен ще има ново увеличение като минат изборите!

54

до 54

преди 4 години

Много си зле технически, така да знаеш.Сериозно ли си мислиш, че при така нарченото "парно" се подава пара в тръбите ?

53

Активист на БКП

преди 4 години

Продължавайте да гласувате за ГРОБ !!!

52

Анонимен

преди 4 години

До избирателНе съм привърженик на нов 9-ти септеври.

51

Анонимен

преди 4 години

Плащай си,стадо мършаво.Малко ти е.Още трябва.Стойте си вкъщи и търпете турци и купени роми да ви избират душманите.Дръжте си Бойко Тиквата от село Банкя,че нямало кой друг.Той е най-разумният в тая прогнила от простотия,овчедушие и чалгарщина държава.

50

избирател

преди 4 години

До КОНСТАНТИНОВЗаради яснотата.Аз лайкнах постата ти с +, абсолютно прав си!!!

49

Анонимен

преди 4 години

ТЕЦ в този вид в който се използва в България трябва да се закрие. Топлофицирането като идея е замислена за да охлажда прегрятата пара от електроцентралите т.е. използване на безплатна топлина, но по времето на социализма започнаха да правят ТЕЦ само за генериране на топлина без електроенергия което компрометира идеята за топлофикация. Сега навсякъде топлоенергията се калкулира като тя да е създадена само да топли домакинствата т.е. 100% заплащане на разхода на енергия включ. и преноса и на км.