269

ггьгьгьгьц

преди 4 години

"Многу сми страхотни, ама многу сми дубриХич не ний еня за никакви пари..."

268

Анонимен

преди 4 години

България няма да се класира никога на Световно , такова Управление в България такива катаклизми

267

A

преди 4 години

Защо пък изгаври? Просто косоварите са играли по-добре и са победили. Гаври се Боко с България и народа , като казва "и магаре да бях предложил на европейските избори - пак щяхте да го изберете".

266

Анонимен

преди 4 години

Еми то само по чалготеки не става.

265

Анонимен

преди 4 години

До SharkБългарина разбра много криво демокрацията. Реши, че може да прави каквото си иска и закони няма. Тъжното е, че и тези чиято работа беше да спазват тези закони ги забравиха също и цялата държава потъна в селяния и излизане няма.Интересно как в другите демократични държави нещата се случват само при нас не. Явно наистина трябва да живеем в тоталитаризъм и някой да ни стои на главата и да ни казва какво да правим.

264

Shark

преди 4 години

Поколението, възпитавано при "лошия" социализъм класира България на 4-то място на Световното 94-та. И с това ще си останем! Защото след тях дойдоха чалга поколенията, които демокрацията научи че е по-престижно да се пие, да се ходи по чалготеки и да се оправят чалгаджийки, да имаш татуировки, т.е всичко друго, но не и да се влагат труд и усилия за да се постигне нещо. Ето това е резултата от демокрацията, за която скачахме. Мдаа. И това е във всички сфери. Балъков да ги зарязва тея некадърници!

263

До Старият Перукер

преди 4 години

За пореден път резила и мизерията съчетани със самочуствие на фаворити срещу десетократно по бърз отбор .Важното е да ходите на чалга с манекенки пък заплатките си се трупат от БФС .Национални предатели и златотърсачи .Набарахте парите нали . Аз ако не работя *** уволняват имам норма .Вие нямате норма могат да ви вкарат и 100 голаи пак пари ще вземете нищо че сте инвалиди и дървета .Докога тоя плешив и грозен вратар ще играе футбол в национала ?Да питам баща му срам нямате ли ?

262

Анонимен

преди 4 години

Така е,като се заседим дълго на власт.И във футбола и въвполитиката.Сложете Бербатов за шеф на БСФС,та белким нещата потръгнат.Иначе водата застоя и рибата се вмириса.

261

Анонимен

преди 4 години

Кой е казал че в България има футбол .Никога не сме били първи и нямаме купа от световно или европейско първенство .Всички сте подведени че тука има футбол .Гледайте телевизия с чужди отбори при вкаран гол веднага тренера сменя и вратаря и защитника а не ги оставя до края на мача да дразнат зрителите .Освен това там роднини в първенството е немислимо ще стане война ...Ако така бяха паднали гърците щяха да запалят стадиона и столицата .

260

турчин

преди 4 години

Българи юнаци,нали бяхте голяма работа във всяка сфера, но само на приказки,голямо самочувствие без покритие.В държава където няма 1% здравеопазване как може да има футбол.СМЕШНИЦИ

259

Зрител

преди 4 години

Коя умна тиква от БФС набумка в селктор А(извън ложите) косовари и българи?

258

asdfiq

преди 4 години

Ай Ти сектора е развит поне...то и футболното ни първенство ни беше интересно до края...ама само ние си ги знаем тези неща..те в другите държави нищо не знаят, ние сме най-можещи

257

КАКВОТО ПИПНЕ

преди 4 години

МАФИЯТА, ВСИЧКО СРИВА.ДОКАТО ФУТБОЛЪТ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СТАРИ МУТРИ - ТАКА ЩЕ!

256

Азис I Български

преди 4 години

Като въведем шериата нещата ще се управят защото няма каде да пият алкохол.А дотогава българките да сеженят за ромули за да им се подобри гена.

255

Анонимен

преди 4 години

Путин е виновен за позорната загуба.Да му се наложат санкции.

254

Анонимен

преди 4 години

НАД СТАДИОН УЕМБЛИ падна гъста лондонска мъгла.Англичаните играят,наще момчета гледат.

253

Анонимен

преди 4 години

Днес Бг. Пусни видео на рецултата.

252

asdfiq

преди 4 години

Мислите си че имате държава...

251

Анонимен

преди 4 години

Лъвове с котешки опашки.

250

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е тези национални отбори да се закрият. Идеята е държавите да дават луди пари за някакъв си спорт.